Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Retail

HomeSprekers/Ondernemerschap/Retail

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over retail. Onder dit thema hangen weer verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld, hoe werkt retail, wat is de toekomst van retail of wat zijn de innovaties in de retailbranche? Onze sprekers vertellen je graag meer!

23 Sprekers gevonden

Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
Christine-Boland Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Schoppen - lezing Herbouwen van vertrouwen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Harry Bjil Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Retail

Detailhandel of retail is een vak apart. Sprekers kunnen vanuit ervaring veel vertellen en delen. Ook futurologen hebben interessante kijk op deze branche. Neem gerust een kijkje op de profielen of laat je informeren door een van de medewerkers. Onze sprekers maken hun lezing over retail op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.