Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als business collega Victor weer meegemaakt op 4 juni 2012 tijdens een sessie over koude acquisitie. Hij weet de 'Ratrace' die dat met zich meebrengt heerlijk neer te zetten. Met zijn enthousiasme en deskundigheid op dit gebied is hij een van de experts op het gebied van (koude)acquisitie. Een tip voor de lezers die hierin iets zoeken zou ik zeggen: huur hem in en ervaar het! Jan Stoop, Partner
De COREporation

Sprekers Retail

HomeSprekers/Ondernemerschap/Retail

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over retail. Onder dit thema hangen weer verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld, hoe werkt retail, wat is de toekomst van retail of wat zijn de innovaties in de retailbranche? Onze sprekers vertellen je graag meer!

26 Sprekers gevonden

Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Wijnand Jongen Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans van Tellingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Cor Molenaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Moers retail deskundige Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Hooijdonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Freija van Duijne Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Retail

Detailhandel of retail is een vak apart. Sprekers kunnen vanuit ervaring veel vertellen en delen. Ook futurologen hebben interessante kijk op deze branche. Neem gerust een kijkje op de profielen of laat je informeren door een van de medewerkers. Onze sprekers maken hun lezing over retail op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.