Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na een bijzonder mooie avond nu nog onder de indruk. Petje af!! Lowie is een bijzondere, boeiende spreker. Open duidelijk en met humor. Hij weet de de gehele zaal te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Een verhaal waar iedereen wel een vorm van herkenning uit haalt. Uit ervaring kan ik zeggen "wees trots" op hoe je het doet en hoe je mensen weet te boeien. Bedankt voor de waardevolle avond!!!
Angela Mol

Sprekers Cultuurverandering

HomeSprekers/Management en Leiderschap/Verandermanagement/Cultuurverandering

Is jouw organisatie toe aan een cultuurverandering? Wacht niet langer en start met het doorvoeren van je nieuwe organisatiecultuur. Onze sprekers, trainers of workshopleiders helpen je om een cultuurverandering van betekenis te realiseren.

23 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Cultuurverandering

Hoe word je wijs uit alle organisatiecultuur modellen? De bedrijfscultuur is meer dan ‘de manier waarop we hier nu eenmaal te werk gaan‘. Een bedrijfscultuur is met andere woorden geen vast gegeven. Als je je bedrijfscultuur doorontwikkelt en verandert, kun je als organisatie (nog) succesvoller worden. Toch zegt men vaak: het moeilijkste om in een organisatie te veranderen is de bedrijfscultuur. Waar veel experts het over eens zijn, is dat de belangrijkste reden voor het slagen van een cultuurverandering bij het personeel ligt. De mate waarin mensen veranderingen accepteren, bepaalt het eindresultaat. Wil je ook een succesvolle cultuurverandering doorvoeren? Onze sprekers, trainers of workshopleiders begeleiden je graag. Neem daarom contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.