Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik heb het genoegen gehad om Kim Jansen te zien op het burn-out evenement bij A.S.R. verzekeringen Nederland. Kim zorgde tijdens haar presentatie voor een energieke sfeer. Direct werd de zaal in beweging gebracht door middel van een originele oefening die burn-outs kenmerken. Kenmerkend is het hoge gehalte aan interactie met de zaal waarmee ze haar publiek bij de les houdt. Middels haar achtergrond als psychologe kan zij een inhoudelijk sterk verhaal vertellen over de balans van positieve en negatieve energieën. De burn-out cijfers van young professionals lijkt de laatste jaar een vlucht te nemen. Kim Jansen inspireert Generatie Y met haar verhalen, anekdotes en concrete oefeningen om een betere balans van energie te vinden en burn-outs te voorkomen.
MD/PhD Candidate AMC Amsterdam

Sprekers 21e eeuwse vaardigheden

HomeSpreker/Onderwijs/21e eeuwse vaardigheden

In het onderwijs komen steeds vaker de 21e eeuwse vaardigheden voorbij. Dit zijn vaardigheden die leerlingen helpen in de toekomst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over 21e eeuwse vaardigheden.

5 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over 21e eeuwse vaardigheden

De stichting leerplan ontwikkeling (SLO) geeft aan dat de 21 eeuwse vaardigheden leerlingen helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. De vaardigheden gaan voornamelijk over globalisering, individualisering en digitalisering. Er is veel discussie over hoe het onderwijs eruit moet zien en of het zich wel genoeg aanpast ter voorbereiding op de toekomst. De wereld verandert, dus het onderwijs ook. Wil je weten of jullie op de goede weg zijn of wil je meer leren over het toepassen van deze vaardigheden? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over 21e eeuwse vaardigheden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.