Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.’ — Paul Kruijf, Politie Rotterdam
Politie Rotterdam

Sprekers 21e eeuwse vaardigheden

HomeSprekers/Onderwijs/21e eeuwse vaardigheden

In het onderwijs komen steeds vaker de 21e eeuwse vaardigheden voorbij. Dit zijn vaardigheden die leerlingen helpen in de toekomst. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over 21e eeuwse vaardigheden.

21 Sprekers gevonden

Evert Heintz Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqueline van Ewijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Dirk Megens meneer Megens Bekijken
Bewaar als favoriet
Ilse jacob- Gebraad Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Willemijn Zwart (Jellien Tichelaar, Komvoor) 2 Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over 21e eeuwse vaardigheden

De stichting leerplan ontwikkeling (SLO) geeft aan dat de 21 eeuwse vaardigheden leerlingen helpen om zich voor te bereiden op de toekomst. De vaardigheden gaan voornamelijk over globalisering, individualisering en digitalisering. Er is veel discussie over hoe het onderwijs eruit moet zien en of het zich wel genoeg aanpast ter voorbereiding op de toekomst. De wereld verandert, dus het onderwijs ook. Wil je weten of jullie op de goede weg zijn of wil je meer leren over het toepassen van deze vaardigheden? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over 21e eeuwse vaardigheden op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.