Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wieger is in staat om in begrijpelijke taal uitleg te geven over hoe ondernemers internet kunnen gebruiken om te komen tot verbetering van de bedrijfsresultaten. Op pragmatische wijze voorziet hij zijn toehoorders van tal van bruikbare tips die direct toepasbaar zijn.
Vereniging VACO

Sprekers Autosport

HomeSprekers/Spreker Sport/Autosport

De autosport is populair, zeker ook door Max Verstappen. De formule 1 komt steeds vaker voorbij, ook in lezingen. Doordat het onderwerp actueel is, zijn mensen geboeid. Er gebeurd achter de schermen nog veel meer dan wij denken, vooral bij de topsporters zelf. Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over autosport.

3 Sprekers gevonden

Giedo van garde Mark Koense Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Doornbos Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Autosport

Hoe presteer je in hoge snelheid, hoe snel kunnen jullie schakelen en wat zijn de rollen in het team? Bij de autosport is dit helder voor iedereen, anders werkt het team niet. Ook voor het bedrijfsleven zitten hier belangrijke lessen in, wat kunnen wij leren van de autosport? Onze sprekers vertellen het graag. Er zijn meerdere onderwerpen die passen bij autosport. Zoals bijvoorbeeld aanpassingsvermogen, hoe ga je met onverwachte situaties om als de snelheid hoog is? Welke risico’s neem je wel en welke niet? Doordat de sprekers het zelf beleefd hebben, voel je het enthousiasme en ga je automatisch mee in het verhaal. Onze sprekers maken hun lezing over autosport op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.