Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Afgelopen woensdag 09/01/2013 bezocht ik een lezing van Lowie van Gorp in Doetinchem. Op bevlogen wijze spreekt hij over het verlies van zijn prachtige 10-jarige dochter Guusje aan kanker. Hij inspireert en maakt je bewust, over hoe om te gaan met dierbaren die te maken krijgen met kanker en overlijden. Lowie gaat moeilijke vragen niet uit de weg en weet ook nog humor in zijn lezing te verwerken. Ik heb dit ervaren als een bijzonder leerzame en waardevolle avond.
Nadine Ebeling

Sprekers Marketing Automation

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Marketing Automation

Ook een start maken met Marketing Automation? Of Marketing Automation verder doorontwikkelen binnen jouw organisatie? Laat je inspireren door onze topsprekers op het gebied van Marketing Automation.

5 Sprekers gevonden

Ward van Gasteren Bekijken
Bewaar als favoriet
Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Hassels Mönning Bekijken
Bewaar als favoriet
Tonny Loorbach Bekijken
Bewaar als favoriet
Errol van Engelen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Marketing Automation

Benieuwd wat Marketing Automation en Marketing Automation tools kunnen betekenen voor jouw organisatie? Onze deskundige sprekers en workshopleiders geven je handige tips en trucs om jouw leads het maximale te laten opleveren. Wat is Marketing Automation? Marketing Automation zorgt voor betere en efficiëntere leadgeneratie door segmentering, leadnurturing en leadscoring. Laat Marketing Automation ook jouw cross- en up-sell, klantbehoud en ROI verbeteren. Met Marketing Automation pak je jouw lead direct bij het eerste contact beet. Je begeleidt jouw lead stap voor stap door het aankoopproces. Bij elke stap van de klantreis bied je de juiste informatie op het juiste moment aan. Zo help je jouw klant bij het maken van de aankoopbeslissing. Met een Marketing Automation tool werk je verschillende flows uit. Je bepaalt van tevoren welke acties je gaat uitvoeren als gevolg van bepaald gedrag. Hiervoor breng je eerst de buyer persona en buyer's journey (klantreis) in kaart. Wil jij jouw (online) marketing ook effectiever maken? Boek dan een veelgevraagde spreker of workshopleider op het gebied van Marketing Automation. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.