Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

We hebben een zeer enthousiaste webinar gehad van Thijs. Een webinar die zeer interactief was, waarbij de kijkers heel goed betrokken zijn en actief reageerden op de oproepen. Met een deskundige uitleg middels de presentatie. De ervaring met deSpreker.nl is zeer positief, wordt goed meegedacht en komen met ideeën. Fijne samenwerking.
Gemeente Haarlemmermeer

Inspirerende sprekers zoeken

HomeSprekers

Op deze pagina vind je een overzicht van de sprekers waarmee we samenwerken. In totaal kan je meer dan 600 sprekers bij ons boeken. Ben je op zoek naar een spreker in een bepaalde prijscategorie of die gespecialiseerd is in een bepaald thema, dan kan je onze handige zoekmodule gebruiken. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies bij het zoeken? Geen punt, neem telefonisch contact met ons op of vul het adviesformulier in.

742 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Thomas Erdbrink Bekijken
Bewaar als favoriet
Kristel Groenenboom zakenvrouw van het jaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan Postma Bekijken
Bewaar als favoriet
Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een inspirerende spreker

Op deze pagina vind je een overzicht van de sprekers waarmee we samenwerken. In totaal kan je meer dan 600 sprekers bij ons boeken. Ben je op zoek naar een spreker in een bepaalde prijscategorie of die gespecialiseerd is in een bepaald thema, dan kan je onze handige zoekmodule gebruiken. Zoek en vind snel en gemakkelijk de geschikte sprekers voor jouw bijeenkomst (congres, seminar, training of evenement) via deSpreker.nl. Maak bij het zoeken naar sprekers een keuze uit een breed aanbod aan sprekers in verschillende vakgebieden. Je kan recensies per spreker lezen en een vrijblijvende offerte aanvragen aan van de sprekers van jouw voorkeur. Kom je er niet helemaal uit en wil je graag persoonlijk advies bij het boeken en zoeken? Geen punt, met onze expertise kunnen we jou passende sprekers voorstellen. Neem contact met ons op.