Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jorgen Raymann
Bewaar als favoriet

Jörgen Raymann

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Samen met Jörgen leer je open staan voor de ander en maak je kennis met het belang van diversiteit en inclusiviteit voor je organisatie. Jörgen weet mensen te raken, te motiveren en te enthousiasmeren, ook op thema’s als werkgeluk, samenwerking en verandering – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

ARAG

Verfrissend met een dosis humor, waardoor we even uit de dagelijkse realiteit werden gehaald. Door zijn humor en zijn persoonlijke verhaal heeft hij ons geprikkeld, aangemoedigd om even na te denken over waarom we de dingen doen zoals we doen en was het heel fijn om even uit onze dagelijkse realiteit gehaald te worden.

OCLC B.V.

Het was een groot succes en de presentatie en masterclass van Jörgen waren fantastisch!

Darryl Frijmersum

Jörgen is well able to connect people with other people as well as connecting individuals with themselve.

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is bekend spreker, dagvoorzitter, schrijver, cabaretier, presentator, zanger, acteur.

Jörgen Raymann gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig ‘zelfleiderschap’ helpt mensen te vinden waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden en waar ze gelukkig van worden. Hij weet als geen ander dat je moet doorstarten als het niet loopt zoals gepland en wat daarvoor nodig is. De kunst is de juiste mindset te creëren waardoor je kunt inspireren en geïnspireerd kan worden om resultaat te behalen. Ook als er behoefte is aan het laten samenwerken van mensen in de organisatie, weet Jörgen mensen in beweging te zetten. En hoe zorg je er nou voor dat je van elkaar leert en de ander in zijn waarde laat?

Inzetbaarheid Jörgen Raymann

Jörgen is inzetbaar als spreker, sessieleider, dagvoorzitter, interviewer en discussieleider. Onderstaande thema’s zijn mogelijk in de vorm van een lezing of als een dagsessie. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door.

Multipliciteit: inclusiviteit & diversiteit
De kracht van het geheel – Er valt veel te halen op het gebied van inclusiviteit en diversiteit. Hoe leer je van elkaar en hoe laat je de ander in diens waarde? Samen met Jörgen leer je open staan voor de ander en maak je kennis met het bedrijfseconomisch belang van diversiteit voor je organisatie. Centraal in deze sessies staat elkaar in elkaars waarde laten en gebruik maken van wat eenieder te bieden heeft.

Werkgeluk
Hoe je zelf je eigen werkgeluk en dat van je team en/of organisatie kunt creëren –  Hoe vind jij zelf of je medewerkers werkgeluk? Door je Passion, Happiness en Drive te ontdekken en ontwikkelen! In deze sessie begint het bij mindshift – hoe ga je van ‘ik moet weer aan het werk’ naar ‘ik mag weer aan het werk’. Je krijgt handvatten voor meer inzicht in je drijfveren, waar je energie van krijgt en hoe je jezelf en je medewerkers kunt motiveren het maximale uit jezelf en zichzelf te halen

Inspirerend leiderschap
Ontdek waarom inspirerend leiderschap de sleutel tot een betere performance is. – Bij inspirerend leiderschap gaat het om het bereiken van persoonlijke en bedrijfsdoelen. Van tevoren in kunnen schatten hoe de ander reageert. Je krijgt handvatten voor meer werkgeluk bij jezelf en je team. En we staan stil bij het samenstellen van je eigen team en/of organisatie en wat dat je oplevert.

Motiveren & inspireren
Tijdens je volgende event kan Jörgen een motivational of inspirational speech verzorgen, volledig toegespitst op het publiek. Is het bijvoorbeeld een event speciaal voor je personeel, bepaalde (management) teams binnen je organisatie, klanten of leveranciers? In een voorgesprek kan je al je wensen met Jörgen bespreken en de specifieke uitdagingen waar je tegenaan loopt uitlichten.

Omgaan met tegenslagen
Jörgen Raymann heeft aardig wat tegenslagen te verwerken gehad in zijn leven, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. In op maat gemaakte sessies gaat hij met jouw team aan het werk om jullie weerbaarder te maken in het geval van tegenslagen. Daarnaast leer je ook buiten je werk jezelf te herpakken en vooral ook hoe je van je ervaringen kunt leren in de toekomst.

Achtergrond Jörgen Raymann

Jörgen Raymann werd in 1966 in Amsterdam geboren. Hij groeide echter op in Suriname. Later keerde hij terug naar Nederland om aan de Erasmus Universiteit Rotterdam economie te studeren. Tijdens zijn studie kwam Jörgen voor het eerst in aanraking met cabaret. Al snel blijkt zijn aanleg voor cabaret en stand-upcomedy en wordt hij lid van de interfacultaire cabaretgroep. Na zijn studie ging hij terug naar Suriname. Daar runde hij een tijdje zijn eigen restaurant, waar hij per maand meerdere keren diners voor cabaretiers verzorgde. Dit groeit uit tot zo’n groot succes, dat hij als cabaretier de aandacht van de Nederlandse televisiewereld trekt.

Hij is sinds 1999 actief op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde het televisieprogramma Zo:Raymann (eerder bekend als Raymann is Laat) en The Comedy Factory bij de NPS en later de NTR. Sinds 2005 is Raymann ambassadeur van Unicef en won hij het Gouden Beeld voor TV- persoonlijkheid van het jaar. Verder kreeg hij de Cosmic Award en de Kleuren Award voor zijn bijdragen aan de multiculturele samenleving. In 2007 startte Raymann het project Verder leren dan je neus lang is.

Jörgen was in 2016 te horen op BNR nieuwsradio met het programma Ask Me Anything. Sinds 2019 is Jörgen Chief Inspirational Officer binnen Lenard and Lenard. Ook treedt Jörgen op in het theater en is hij te zien en te horen in verschillende films en televisie-programma’s.

Jörgen Raymann heeft ook de volgende boeken geschreven:

  • Raymann zoekt raad (2017)
  • De Derde Raymann : Nederland door de ogen van de vrolijkste columnist : 69 columns (2009)
  • De Tweede Raymann : 51 columns (2007)
  • Het Beste van Raymann : 45 columns (2006)
  • Mama Mama, Kijk Buurvrouw (2001)

Geïnteresseerd in een lezing van Jörgen Raymann?

Samen met Jörgen leer je open staan voor de ander en maak je kennis met het belang van diversiteit en inclusiviteit voor je organisatie. Jörgen weet mensen te raken, te motiveren en te enthousiasmeren – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

ARAG

Verfrissend met een dosis humor, waardoor we even uit de dagelijkse realiteit werden gehaald. Door zijn humor en zijn persoonlijke verhaal heeft hij ons geprikkeld, aangemoedigd om even na te denken over waarom we de dingen doen zoals we doen en was het heel fijn om even uit onze dagelijkse realiteit gehaald te worden.

OCLC B.V.

Het was een groot succes en de presentatie en masterclass van Jörgen waren fantastisch!

Darryl Frijmersum

Jörgen is well able to connect people with other people as well as connecting individuals with themselve.Beschikbaarheid en informatie Jörgen Raymann

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker