Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Audrey Bron
Bewaar als favoriet

Audry Bron

Audry Bron houdt zich als onderzoeker en trainer bezig met het ondersteunen van organisaties bij het optimaal benutten van diversiteit en de beweging te maken naar inclusie. Audry benadert inclusie vanuit een communicatie-perspectief en een interculturele lens. De centrale factor daarbij is  ‘inclusief communiceren’.

NAM

"Audry's workshop "Authentic Allyship: Inclusion from Intent to Impact" was an absolute gem. Her wealth of knowledge and dedication to fostering an inclusive learning environment made it a truly transformative experience. The theory followed by break out exercises in smaller groups made it really engaging. We left the workshop feeling inspired, armed with practical tools, and motivated to create positive change in our teams and organisation."

Audry Bron

Audry benadert inclusie vanuit een interculturele lens en ‘inclusief communiceren’. Alles binnen een cultuur is immers verweven met communiceren. Van daaruit is een kernvraag hoe je zo met elkaar kunt communiceren dat iedereen – met respect voor ieders culturele achtergrond (geloof, etniciteit, gender etc.) en persoonlijkheid – betrokken is en van daaruit het beste uit zichzelf kan inzetten en ontwikkelen.

Het is haar missie om de verlammende lange termijn effecten van (on)bewuste (on)gevoeligheid voor verschillen en overeenkomsten van culturele identiteit te verminderen en om positieve transformatie te bevorderen die bijdraagt aan het verbeteren van het welzijn en de prestaties van individuen en organisaties.

Onderwerpen waar Audry Bron over spreekt

  • Verschillende vormen van diversiteit
  • Psychologische veiligheid
  • Inclusief communiceren
  • Bondgenoten (Allyship)
  • Sociale Mobiliteit
  • Van Polarisatie naar verbinding
  • Positieve Psychology

Diversiteitsbingo – verrassend, leerzaam én verbindend
Tijdens de diversiteitsbingo verken je samen op een persoonlijke manier elkaars identiteiten en bijbehorende privileges en marginalisaties. Je leert elkaar wat dieper kennen. Dat dieper kennismaken is een belangrijke stap naar inclusief samenwerken, met respect voor de verschillen en met de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Natuurlijk maak je bij een volle kaart kans op een prijs. Een prijs om je kennis op het gebied van diversiteit en inclusie verder te verdiepen.

De diversiteitsbingo (1 uur) is zowel los als in combinatie met een lezing (totaal 2 uur) te boeken.

Inclusie

Het laten functioneren van diversiteit vraagt om inclusie. Hierbij kijk je naar nieuwe manieren van organiseren, leiden, samenwerken en communiceren, waardoor de diversiteit van alle groepen binnen een organisatie tot hun recht komen. Dit is in het belang van de individuen, de teams en de organisatie. Organisaties die hierin slagen zijn ‘van deze tijd’, produceren beter en zijn aantrekkelijker om in te werken.

Door Audry’s analytische en holistische blik verbindt ze verschillende culturele thema’s, respectievelijk om een inclusieve manier van met elkaar omgaan te bevorderen en om vanuit de intersectionele identiteit eenheid te creëren.

Achtergrond Audry Bron

Audry Bron is geboren in Suriname. Op haar vijfde migreerde ze met haar familie, vanwege de binnenlandse oorlog in Suriname, vanuit buurland Frans Guyana naar Nederland. Ze heeft een bi-culturele opvoeding gehad. Ze is wat studie betreft een stapelaar, ze begon op het vmbo en via mbo en hbo naar de universiteit van Tilburg. Daar verdiepte haar zich via een dubbele master in Management of Cultural Diversity & Global Communication. Audry heeft dus ervarings- en wetenschappelijk kennis over de thema’s diversiteit en inclusie.

De afgelopen 15 jaar droeg Audry in multiculturele en multidisciplinaire teams bij aan het oplossen van complexe projecten. Recent doet ze onderzoeksprojecten en geeft ze trainingen en lezingen op het gebeid van diversiteit en inclusie. Ze deelt haar kennis graag op nationaal en internationaal niveau.

Audry Bron boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Berg en Dal

"Uit de evaluatie die wij hebben gedaan naar aanleiding van de bijeenkomst blijkt dat mensen door de bijeenkomst bewuster kijken naar de samenwerking en communicatie. Dat vinden wij waardevol!"

Beschikbaarheid en informatie

Audry Bron

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid