Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rocky Hehakaija
Bewaar als favoriet

Rocky Hehakaija

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Rocky Hehakaija is een innemende powervrouw, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen.
Ze is het enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld, en ze staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met gezonde dosis humor.

MSA Amsterdam

"Rocky sloot haar verhaal goed aan op de beleefwereld van onze leerlingen en kon goed omgaan met de houding van pubers! Ze pakte leerlingen die niet goed meededen op een humoristische wijze aan. Heel fijn dat ze ook de punten die wij in de voorbespreking genoemd hebben terug heeft laten komen in haar verhaal. Al met al een geweldige start van het schooljaar voor ons!"

Rocky Hehakaija

Rocky: een naam waarmee je al snel indruk maakt. Zeker als daarachter een innemende powervrouw schuilgaat. Een powervrouw die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren te helpen. Want dat is wat Roxanne Hehakaija (1984) – beter bekend als Rocky – doet. De Nederlandse voetbalster is in zowel binnen- als buitenland een veelgevraagd spreker, van Berlijn tot New York en van Parijs tot Lowlands.

In de internationale straatvoetbalwereld is Rocky een bekend gezicht. Ze was het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends: ’s werelds beste straatvoetbalteam. Waar ze met ex-profvoetballer en aanvoerder Edgar Davids in het team zat. Met dit team heeft ze op topniveau demonstraties en clinics gegeven, o.a. in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Ghana, Kenia en Brazilië. Ook is ze de eerste vrouw die vereeuwigd is in het wereldberoemde EA Sports Fifa 20 voetbalspel. Daarmee is ze de eerste en enige vrouw die in het spel haar eigen character heeft en onderdeel is van het Volta Legends team waar je als gamer tegen kunt spelen.

De sportieve Rocky schopte het tot Jong Oranje, maar toen sloeg het noodlot toe: een ernstige knieblessure maakte een einde aan haar internationale voetbalcarrière. Een zware domper voor de ambitieuze speelster. In plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien.

Onderwerpen

 • diversiteit & inclusie
 • motivatie
 • omgaan met tegenslagen en verandering
 • uit je comfortzone komen
 • doorzettingsvermogen
 • het beste uit jezelf en een ander halen
 • vrouwenvoetbal
 • de kracht van sport
 • straatvoetbal
 • mindset verandering
 • gender gelijkheid
 • sociale verandering

Rocky is ook inzetbaar als dagvoorzitter.

Favela street

Rocky richtte stichting Favela Street op. Ze ontwikkelde een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor jongeren die te maken hebben met sociale uitsluiting. Met haar groei mindset en visie op sociaal werk heeft ze samen met haar organisatie succesvolle programma’s draaien in o.a. Brazilië, Sudan, Curaçao en Nederland.

Naast haar werk voor Favela Street, geeft Rocky regelmatig advies. Zo is ze bijvoorbeeld al bij organisaties als Nike, UEFA, Coca-Cola en Ajax geweest. Door het vele reizen, werken in verschillende culturen en van de straat tot aan de corporate wereld is Rocky inmiddels gespecialiseerd in diversiteit en inclusie vraagstukken. In 2017 werd Rocky door de Britse omroep BBC opgenomen in de ‘BBC 100 Women’: een lijst met 100 innovatieve en inspirerende vrouwen van over de hele wereld.

Rocky Hehakaija is de winnaar van Wie is de Mol? 2021.

Interesse in Rocky Hehakaija als spreker of dagvoorzitter?

Een presentatie of clinic van Rocky staat garant voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Total Specific Solutions

"Rocky heeft afgelopen weken op 3 evenementen van ons gesproken, waarbij een aantal medewerkers afstuderen aan een intern management programma en paste helemaal in ons straatje. Rocky is een leuke, energieke meid met humor, heeft een goed, inspirerend verhaal en is prettig om mee te schakelen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!"

Stichting Interculturele Vrouwencentrum Enschede

"Rocky heeft op Internationale Vrouwendag in Enschede tijdens ons festival ons geïnspireerd, met haar enthousiasme en zelfvertrouwen geeft ze een enerverende beleving. De hele zaal kreeg energie van haar overkomen en verhaal, iedereen ging enthousiast en blij naar huis. De volgende dag werd ik door vrouwen aangesproken dat ze blij wakker werden door de inspiratie die Rocky hun had meegegeven. Kortom echt een aanwinst voor je event voor mannen en vrouwen en jongeren."

Taalcentrum Amersfoort

"Rocky gaf een lezing over motivatie van leerlingen aan 250 docenten van het ISK (onderwijs voor nieuwkomers tussen de 12-18 jaar). Een lezing, waarbij Rocky vanuit haar eigen verhaal verbinding maakt met haar publiek en hen liet nadenken over hun eigen verwachtingen naar zichzelf en naar de leerling. Het was een heel inspirerende lezing vol energie! Echt een aanrader."

Zuid-West College

"Rocky kwam bij ons op school tijdens "de week tegen pesten". Ze heeft een lezing gegeven voor onze leerlingen uit leerjaar 4. Het was erg mooi om te zien hoe zij de jongeren inspireert en de kwaliteiten van de jongeren naar boven haalt. Wij vonden het bijzonder om te zien dat Rocky zoveel doet voor jongeren. Wij als Zuid-West College waren zeer tevreden over Rocky, het was een leuke ochtend en zeker voor herhaling vatbaar."

DOCK

"Rocky Hehakaija heeft op een ontzettend inspirerende manier haar visie en projecten aan ons verteld. Alle sociaal werkers, maatschappelijk werkers en jongerenwerkers verlieten aan het einde de zaal voor energie en nieuwe ideeën, Precies wat wij wilden!"

Beschikbaarheid en informatie

Rocky Hehakaija

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid