Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Op 18 november organiseerden wij een Customer event waarbij kennisdeling over circulaire economie en de introductie van een nieuwe, milieuvriendelijke productrange centraal stonden. Tijdens dit event heeft Thomas op een casual, frisse en energieke manier een presentatie gegeven over waste management. Door zijn goede voorbereiding op de doelgroep en het onderwerp wist hij onze klanten te boeien met een interessante presentatie die ons thema over circulaire economie compleet maakte. Dank je wel Thomas!"
Sealed Air Diversey Care

Sprekers Voetbal

HomeSprekers/Spreker Sport/Voetbal

Laat onze sprekers je inspireren. Voetballers of freestyle voetballers trainen veel en hard om te winnen. De voorbereiding en de trainingen zijn ontzettend belangrijk, net als je mindset. Wat doen voetballers voordat ze een wedstrijd hebben? Leer meer over samenwerken.

7 Sprekers gevonden

Anouk Hoogendijk Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Nijhuis Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Makkelie Bekijken
Bewaar als favoriet
Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
MIchael van Praag Bekijken
Bewaar als favoriet
Foppe de Haan 2 Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Vegter Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Voetbal

Een lezing van een voetballer geeft je direct een kijkje in de keuken. Hoe werkt het allemaal precies? De sprekers beantwoorden graag jouw vragen. Daarnaast delen ze met veel enthousiasme de verhalen en strategie achter een goedlopend team of goede voorbereiding. Onze sprekers maken hun lezing over voetbal op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.