Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Katinka heeft, als moderator van de stakeholdersbijeenkomst ‘Onze Klant, Uw klant’, een positieve invloed gehad op de sfeer en dynamiek die avond. Ze heeft van te voren mee gedacht over de opzet van de avond wat zeer gewaardeerd werd. Vertegenwoordigd waren onder meer bewoners, de gemeente, de politie, zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Allemaal partijen die elkaar regelmatig tegenkomen in de wijk en met en voor elkaar werken. Haar ontspannen houding, passend gevoel voor humor en enthousiasme nodigde de aanwezigen uit om actief mee te doen en hun mening te uiten.
Woningstichting Stadlander

Sprekers Voetbal

HomeSprekers/Spreker Sport/Voetbal

Laat onze sprekers je inspireren. Voetballers of freestyle voetballers trainen veel en hard om te winnen. De voorbereiding en de trainingen zijn ontzettend belangrijk, net als je mindset. Wat doen voetballers voordat ze een wedstrijd hebben? Leer meer over samenwerken.

5 Sprekers gevonden

Scheidsrechter Allard Lindhout Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Makkelie Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Nijhuis Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Vegter Bekijken
Bewaar als favoriet
Foppe de Haan 2 Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Voetbal

Een lezing van een voetballer geeft je direct een kijkje in de keuken. Hoe werkt het allemaal precies? De sprekers beantwoorden graag jouw vragen. Daarnaast delen ze met veel enthousiasme de verhalen en strategie achter een goedlopend team of goede voorbereiding. Onze sprekers maken hun lezing over voetbal op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.