Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw event?

Anouk Hoogendijk
Bewaar als favoriet

Anouk Hoogendijk

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Anouk is een van de boegbeelden van het Nederlandse voetbal. Zij heeft de weg vrijgemaakt voor de voetbalsters van nu. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar ze heeft het met alle liefde gedaan. Het was haar hobby, haar werk, haar passie! Met haar verhaal probeert zij je te inspireren om voor je dromen en je passie te gaan.

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk heeft van jongs af aan keihard geknokt voor de erkenning van het vrouwenvoetbal en dat ging niet altijd zonder slag of stoot. Toen zij als 9-jarige op voetbal ging vond iedereen dat gek. Zij was immers geen ‘voetbaltype’ en het was een jongenssport. Ze heeft altijd moeten opboksen tegen vooroordelen. Het vrouwenvoetbal op de kaart zetten werd al van jongs af aan al haar missie.

Als 12-jarige deed ze mee aan het TV-programma ‘Geef nooit op‘, omdat ze maar één droom had: profvoetbalster worden en de wereld laten zien hoe goed meisjes konden voetballen. “Geef nooit op” is altijd centraal blijven staan in Anouk haar leven. Ze gaat graag een uitdaging aan en geeft nooit op.

Anouk neemt je mee in het verhaal van het vrouwenvoetbal van de afgelopen 30 jaar. Dat gaat gepaard met anekdotes die je oren doen klapperen. Ze wil met haar verhaal mensen aansporen om te blijven dromen en voor deze dromen te gaan. The sky is the limit. Zoek dat kind weer op van vroeger die durfde te dromen en kijk hoe je die dromen zoveel mogelijk uit kan laten komen. Zorg dat je altijd iets doet waar je hart ligt en waar je gelukkig van wordt.

Over de lezing van Anouk Hoogendijk

Anouk staat bekend als een positieve en enthousiaste spreekster die zich kwetsbaar durft op te stellen. Mensen denken dat haar hele leven een succesverhaal is, maar Anouk heeft veel tegenslagen gehad. Dit heeft ze allemaal weten om te buigen naar iets positiefs en ze ziet vooral de mooie dingen die het heeft opgeleverd. De positiviteit van Anouk werkt aanstekelijk. Ze wil mensen inspireren om weer terug te gaan naar hun dromen.

Mogelijke thema’s:

  • ontwikkeling vrouwenvoetbal en het op de kaart zetten van de sport (uit de hand gelopen hobby naar professioneel sport)
  • geef nooit op (blessures, tegenslagen, omgaan met vooroordelen)
  • teamsport en mijn rol binnen het team (individu in een team)
  • sky is the limit / durf te dromen (realiseren van je dromen)
  • positiviteit (overal sterker uit worden, veel succes, maar minstens zoveel tegenslagen)
  • rolmodel zijn en tot uithangbord gebombardeerd worden

Dagvoorzitter
Anouk is bovendien ook inzetbaar als dagvoorzitter. Anouk heeft ervaring als dagvoorzitter, interviewster en presentatrice op evenementen. Anouk neemt jouw gasten bij de hand en praat –met een vleugje humor en op haar eigen charmante manier– jouw event aan elkaar.

Over Anouk Hoogendijk

Anouk mag gezien worden als één van de grondleggers en gezichten van het vrouwenvoetbal in Nederland. Toen zij op voetbal ging werd het nog gezien als sport voor jongens, Anouk werd gezien als een te vrouwelijk type om deze sport te beoefenen. Grote onzin vond zij. Haar hele jeugd heeft de blonde voetbalster als enig meisje in een jongensteam gespeeld. Elke week opnieuw kreeg ze dezelfde opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Maar zij wilde profvoetbalster worden. Het eerste meisje wat bij Ajax ging spelen en het Nederlands elftal halen. Dat waren haar kinderdromen en haar doel. Uiteindelijk is dat ook gelukt! En nog veel meer dan dat.

Ze was de eerste Nederlandse speelster die een sponsorcontract kreeg bij Nike. Ze heeft bij Arsenal en Bristol gevoetbald, het eerste EK en het eerste WK voor Nederland meegemaakt en nog veel meer! Na haar carrière werd ze tot ’Bondsridder’ bekroond door de KNVB. Ze speelde meer dan 100 interlands. Dit alles is haar natuurlijk niet aan komen waaien. Zij kende een carrière met de nodige tegenslagen, maar hier is zij altijd sterker uitgekomen.

Anouk Hoogendijk als spreker, dagvoorzitter of workshopleider?

Heb je vragen over Anouk of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Anouk Hoogendijk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid