Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Houda Loukili
Bewaar als favoriet

Houda Loukili

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda Loukili is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. Houda spreekt over omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing. De voormalig nationaal kickbokskampioen is een veelgevraagd spreker en staat garant voor een inspirerende sessie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

KNAW

Houda Loukili werd als heel fijn en open ervaren. De lezing is nog bij velen erg lang bij gebleven.

ROCvA

Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens. Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven.

Fonds voor cultuurparticipatie

Nogmaals een enorm dank je wel voor je geweldige performance van afgelopen maandag. Je hebt de deelnemers zoveel inspiratie, energie en inkijkje in jouw leven gegeven, en ook wij als team waren zeer onder de indruk van je verhaal en hoe je het deed (zo zonder erg veel live publiek).

Houda Loukili

Klaar voor een flinke stoot motivatie en inspiratie? Houda Loukili is een voormalig nationaal kickbokskampioen met een krachtig verhaal. Haar topsportmentaliteit heeft haar heel ver gebracht – niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring.

Als rolmodel en veelgevraagde spreker zet ze haar talenten in om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. De afgelopen jaren heeft Houda als consultant diverse organisaties en bedrijven advies gegeven op gebieden als inclusie, positieve mindset en inspiratie.

Als ervaren spreker heeft ze een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen: de Houda Energizer*!

Onderwerpen waar Houda Loukili over spreekt

 • Motivatie en zelfsturing
 • Inclusie en diversiteit
 • Omgaan met tegenslagen
 • Inspiratie en creativiteit
 • Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling
 • Jongeren en samenwerken
 • Onderwijs
 • Mens en maatschappij

Voor haar lezingen zet ze de *Houda Energizer in. Hiervoor gebruikt ze de volgende elementen:

 1. Persoonlijke verhaal over vallen en opstaan
 2. Focus op belang van de juiste mindset
 3. Positieve en enthousiaste sfeer
 4. Energizer: sportoefeningen in groepsvorm

Workshops
Voor teambuilding, interne events of andere bijeenkomsten biedt Houda interactieve workshops aan. Een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen, maar ook om een boodschap aan je doelgroep mee te geven.

Uitgelicht: lezing over Diversiteit en inclusie

Houda Loukili inspireert werknemers en managers in alle lagen van de organisatie op het gebied van diversiteit en inclusie. Zo zet ze samen met jullie een eerste stap naar meer diversiteit binnen jullie organisatie. Het is belangrijk om diversiteit en inclusie bespreekbaar te maken op de werkvloer. Denk daarbij aan onderwerpen als gender, kleur, seksualiteit, leeftijd en financiële positie. Op deze manier wordt de herkenning en erkenning van verschillende mensen uit de maatschappij bevorderd.

Achtergrond Houda Loukili

Op haar elfde start Houda Loukili met kickboksen. Al snel komt ze erachter dat dit haar hart sneller doet kloppen. Ze voelt zich helemaal op haar plek en traint zes dagen per week. Als tiener schopte Houda het tot Nederlands kickbokskampioen.

Maar dan slaat het noodlot toe: ze krijgt een auto-ongeluk en dit betekent het einde van haar kickbokscarrière. Een zware domper voor deze ambitieuze vechter. Wat volgde was een pittig gevecht, dit keer met zichzelf. Ze besluit het roer om te gooien en stort zich volledig op haar andere passie: werken in de sport. Zodat ze anderen kan inspireren en motiveren.

Als vanzelfsprekend kiest ze Sportkunde als opleiding. Ze is geïnspireerd en wil jongeren diezelfde inspiratie bieden, een coach zijn voor een ander. Houda volgt haar hart en heeft inmiddels verschillende succesvolle programma’s voor kinderen en jongeren ontwikkeld. Met haar kennis en ervaring in de topsport en haar sociaal-pedagogische achtergrond weet ze jongeren als geen ander te raken en in beweging te krijgen.

Geïnteresseerd in Houda Loukili als spreker of dagvoorzitter?

Houda laat anderen  zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Dat doet ze in alle hoeken van de samenleving: van ondernemers, beleidsmakers tot aan jongerenwerkers. Wil je meer weten over een lezing van Houda of haar rol als dagvoorzitter? Of wil je een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

KNAW

Houda Loukili werd als heel fijn en open ervaren. De lezing is nog bij velen erg lang bij gebleven.

ROCvA

Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens. Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven.

Fonds voor cultuurparticipatie

Nogmaals een enorm dank je wel voor je geweldige performance van afgelopen maandag. Je hebt de deelnemers zoveel inspiratie, energie en inkijkje in jouw leven gegeven, en ook wij als team waren zeer onder de indruk van je verhaal en hoe je het deed (zo zonder erg veel live publiek).Beschikbaarheid en informatie Houda Loukili

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker