Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Houda Loukili
Bewaar als favoriet

Houda Loukili

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda Loukili is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. Houda spreekt over omgaan met tegenslagen, diversiteit en inclusie, motivatie en zelfsturing. De voormalig nationaal kickbokskampioen is een veelgevraagd spreker en staat garant voor een inspirerende sessie.

KNAW

"Houda Loukili werd als heel fijn en open ervaren. De lezing is nog bij velen erg lang bij gebleven."

Houda Loukili

Ben je klaar voor een flinke stoot motivatie? Houda Loukili is een sportieve powervrouw met een krachtig verhaal. De voormalig nationaal kickbokskampioen is een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van sport, motivatie, bewegen en mindset en staat garant voor een inspirerende en energieke sessie.

Als ervaren spreker heeft ze een succesformule ontwikkeld om haar publiek letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Omgaan met tegenslagen is in haar sessies een veelvoorkomend thema. Ook diversiteit en inclusie komt aan bod. Daarnaast spreekt Houda over motivatie en zelfsturing: hoe houd je jezelf en je medewerkers gemotiveerd en hoe bepaal je gezamenlijk de koers?

Haar energieke verhaal gaat niet alleen in het hoofd van het publiek zitten, maar stroomt via het hart door naar de rest van het lichaam. Zo zorgt ze voor een positieve beleving waar mensen nog lang over zullen napraten.

Onderwerpen waar Houda Loukili over spreekt

 • Motivatie en zelfsturing
 • Inclusie en diversiteit
 • Omgaan met tegenslagen
 • Inspiratie en creativiteit
 • Ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling
 • Jongeren en samenwerken
 • Onderwijs
 • Mens en maatschappij

Voor haar lezingen zet ze de *Houda Energizer in. Hiervoor gebruikt ze de volgende elementen:

 1. Persoonlijke verhaal over vallen en opstaan
 2. Focus op belang van de juiste mindset
 3. Positieve en enthousiaste sfeer
 4. Energizer: sportoefeningen in groepsvorm

Workshops
Voor teambuilding, interne events of andere bijeenkomsten biedt Houda interactieve workshops aan. Een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen, maar ook om een boodschap aan je doelgroep mee te geven.

Uitgelicht: lezing over Diversiteit en inclusie

Houda Loukili inspireert werknemers en managers in alle lagen van de organisatie op het gebied van diversiteit en inclusie. Zo zet ze samen met jullie een eerste stap naar meer diversiteit binnen jullie organisatie. Het is belangrijk om diversiteit en inclusie bespreekbaar te maken op de werkvloer. Denk daarbij aan onderwerpen als gender, kleur, seksualiteit, leeftijd en financiële positie. Op deze manier wordt de herkenning en erkenning van verschillende mensen uit de maatschappij bevorderd.

Achtergrond Houda Loukili

Als tiener schopte Houda het tot Nederlands kickbokskampioen, maar toen sloeg het noodlot toe: een auto-ongeluk maakte een einde aan haar kickbokscarrière. Een zware domper voor deze ambitieuze vechter. Ze ging een pittig gevecht tegemoet, dit keer met zichzelf. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer om te gooien. Ze stortte zich volledig op haar andere passie: werken in de sport. Zodat ze anderen kan inspireren en motiveren.

Haar topsportmentaliteit heeft haar heel ver gebracht – niet alleen binnen, maar juist ook buiten de ring. Deze skills en kennis zet ze nu in. Dit om anderen te laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Dat doet ze in alle hoeken van de samenleving: van ondernemers, beleidsmakers tot aan jongerenwerkers.

Geïnteresseerd in Houda Loukili als spreker of dagvoorzitter?

Houda laat anderen  zien dat ze meer kunnen dan ze denken en dat ze ertoe doen. Wil je meer weten over een lezing van Houda of haar rol als dagvoorzitter? Of wil je een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

ROCvA

"Houda inspireerde de zaal met haar persoonlijke verhaal en doorzettingsvermogen. Een krachtige vrouw die zich inzet voor haar medemens. Niet alleen de gasten maar ook de studenten die deze avond meehielpen met de organisatie waren enthousiast en hadden zoiets van wat Houda allemaal gedaan en bereikt heeft inspireert mij ook echt te vechten voor de doelen in mijn leven. "

Fonds voor cultuurparticipatie

"Nogmaals een enorm dank je wel voor je geweldige performance van afgelopen maandag. Je hebt de deelnemers zoveel inspiratie, energie en inkijkje in jouw leven gegeven, en ook wij als team waren zeer onder de indruk van je verhaal en hoe je het deed (zo zonder erg veel live publiek). "

Meer Kans op Werk Jongeren

"Tijdens onze online netwerkbijeenkomst heeft Houda een energizer gegeven waarbij zij met haar positieve energie en daadkracht de mensen thuis heeft kunnen laten mee bewegen. Met haar verhaal over omgaan met tegenslagen, motivatie en zelfsturing heeft zij de collega’s en netwerkpartners geïnspireerd én laten zien dat de start niets zegt over de finish. Ben je op zoek naar een bevlogen spreker die vanuit oprechtheid mensen kan raken, boek dan Houda als spreker!"

Beschikbaarheid en informatie

Houda Loukili

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid