Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Communicatie en samenwerken

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken

Samenwerken en op de juiste manier communiceren is belangrijk voor het teamverband. In bedrijven werken vaak veel verschillende mensen, daardoor kan het lastig zijn om de juiste manier te vinden. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over hoe je dit aanpakt.

198 Sprekers gevonden

Ben Tomasen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Spinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
rini van solingen Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over communicatie en samenwerken

Er wordt vaak gesproken over communicatie en samenwerken. Het zijn grote begrippen en belangrijke onderdelen binnen een bedrijf. Interne communicatie kan op vele manieren, face to face maar via nieuwsbrieven of platformen. Ieder bedrijf heeft zijn/haar eigen manier. Communicatie en samenwerken zijn ook belangrijke begrippen binnen teams. Als je in een grotere organisatie werkt, zul je ook merken dat iedere afdeling zijn/haar eigen manier van communiceren en samenwerken heeft. Heb jij het gevoel dat jullie team of bedrijf nog stappen kan maken? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over communicatie en samenwerken op maat voor jouw team of bedrijf. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.