Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Goed verhaal. Frits weet mensen te prikkelen met zijn visie en ideeën. De presentatie was een goede introductie voor het vervolg van onze innovatiedag.
Scheer & Foppen Installatietechniek BV

Sprekers Robotisering

HomeSprekers/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen/Robotisering

Robotisering is bezig aan een opmars. Met alle gevolgen voor ons persoonlijke en professionele leven. Benieuwd hoe robots het jou gemakkelijker kunnen maken? Een deskundige spreker of trendwatcher helpt jou je voordeel met robots te doen!

22 Sprekers gevonden

Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Remy Gieling Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Julian Jagtenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Lieke Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Jarno Duursma Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Robotisering

Robots worden steeds meer onderdeel van ons dagelijks leven. In de toekomst zullen robots een niet meer weg te denken rol gaan spelen in ons leven. En met meer investeringen in robotica, zullen robots ons professionele en persoonlijke leven steeds verder verbeteren. Steeds meer toepassingen lenen zich voor een oplossing met robotica. Ook zijn co-bots, collaboratieve robots die met mensen samenwerken, aan een opmars bezig. Veel mensen zien robotisering als een bedreiging voor ons werk. Robotisering zorgt er immers voor dat machines taken van mensen overnemen. Maar robotisering heeft ook veel voordelen voor de arbeidsmarkt. Zo kunnen robots bijvoorbeeld fysiek zware of saaie werkzaamheden van mensen overnemen. Bovendien ontstaan er ook nieuwe beroepen door robotisering. In de zorg kunnen robots operaties preciezer uitvoeren. Zorgrobots kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg geven. Tilrobots maken het werk voor verplegers fysiek lichter. Door het inzetten van robots kan het huidige verzorgend personeel op een andere manier worden ingezet. Wil je weten wat robotisering voor de processen in jouw organisatie kan betekenen? En wat de gevolgen zijn voor jouw medewerkers? Boek dan nu een ervaren spreker over robotisering die jou kan helpen robotisering handen en voeten te geven. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.