Op zoek naar een originele trendlezing?

Richard en Lieke Lamb
Bewaar als favoriet

TrendBattle™ – Richard en Lieke Lamb

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Richard Lamb en Lieke Lamb zijn het meest gevraagde trendwatching duo van Nederland. Met hun unieke concept ‘TrendBattle’ bieden zij interactieve en levendige trenddiscussies voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. Een aanrader voor organisatoren die hun publiek in vervoering willen brengen.

TrendBattle™ – Richard en Lieke Lamb

Richard Lamb vormt samen met Lieke Lamb hét meest gevraagde TrendWatcher- duo van Nederland. Samen ontwikkelden zij de TrendBattle™, een uniek concept dat hoog gewaardeerd wordt bij congressen en andere zakelijk bijeenkomsten. De TrendBattle bevat veel interactie met de aanwezigen en is een welkome, levendige aanvulling op congresdagen. De te bespreken trend-thema’s worden in overleg met de opdrachtgever bepaald. Een echte aanrader voor organisatoren die hun publiek willen verrassen!

Hun presentaties vullen elkaar optimaal aan. Richard werkt vanuit een technische achtergrond, terwijl Lieke vooral praktisch is ingesteld. Beiden bereiken ze een ongekend hoog niveau als het gaat om het voorspellen van de samenleving; economie en technologie van morgen. En nog belangrijker: welke impact die heeft op uw (bedrijfs)organisatie. Met hun unieke TODO Methode vertalen zij trends naar strategie; beleid en innovatie.

Voorbeelden thema’s

  • Robotisering
  • Big Data
  • Kunstmatige intelligentie
  • Augmented en virtual reality
  • Sociale media
  • Het werk van de toekomst
  • En meer… neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Over Lieke Lamb

Trendwatcher Lieke Lamb volgt al 20 jaar technologische, sociale en economische trends op de voet. Ze adviseert bedrijfsleven, overheid, start-up’s en NGO’s over de invloed van deze trends en schrijft toekomstvisies. Ze is één van de meest gevraagde trendanalisten voor events van uiteenlopende sectoren en branches en ze verschijnt veelvuldig in de media.

Over Richard Lamb

Trendwatcher Richard Lamb is een flexibele én strategische denker die ook makkelijke schakelt met politici en bestuurders. Hij verzorgde vele honderden succesvolle optredens in binnen- en buitenland. Als futuroloog is Richard altijd actueel en to-the-point. Bovendien past hij zich geweldig aan bij de interessesfeer van zijn toehoorders. Geen enkele lezing is identiek. Richard levert altijd vakkundig maatwerk.

Als Thought Leader zet hij vrijwel ieder onderwerp doeltreffend neer. Dat doet hij ook veelvuldig in de media. Richard voorspelt trefzeker ontwikkelingen op het gebied van technologie, innovatie, economie en maatschappij.

Interesse in de TrendBattle™ van Richard en Lieke Lamb?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

TrendBattle™ – Richard en Lieke Lamb

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid