Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Fountainheads
Bewaar als favoriet

Fountainheads

Met de ‘Wake-Up Call’ van Fountainheads wordt je als professional uitgedaagd om jouw eigen toekomst positief te veranderen. Fountainheads geeft op indrukwekkende wijze inzicht in de trends die impact hebben op de verandering van samenleving en economie.

Wissenraet Van Spaendonck

"De Fountainheads stoppen 1,5 uur in 45 minuten. Het gaat maar door. Leuk, interessant, up-to-date, grappig. Reactie van aanwezigen: veel, druk en 45 minuten is wel de max, anders krijg je teveel informatie."

Fountainheads: Adapt or die!

Trendverkenners Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads bestuderen dagelijks de snel veranderende wereld om ons heen en vertalen die ontwikkelingen naar verhalen voor organisaties, ondernemers, bedrijven, instellingen en ondernemende mensen. De Fountainheads laten je zien hoe de wereld verandert.

Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief vermogen zijn nodig om organisaties voortdurend voor te bereiden op de toekomst. En daar helpt Fountainheads jullie mee!

Jan-Henk en Wim nemen mensen die hun omgeving willen veranderen in een energieke presentatie met een sneltreinvaart mee ‘op reis’ om de toekomst te verkennen. Het is een soort leerreis naar jullie eigen ‘Grote Onbekende’ en naar een antwoord op de vraag waarom het belangrijk is om als organisatie een hoog adaptief vermogen te hebben of te ontwikkelen.

Na hun lezingen ‘Adapt or Die’, ‘UIT! BEDWANG’, ‘You Snooze You Lose’ is ‘(N)ooit! Normaal?’ niet alleen een nieuw verhaal, maar ook een nieuwe vorm. Bouman en Van Rooijen spelen elkaar op een energieke manier de bal toe, snijden elkaar de pas af, vullen elkaar aan en stuiteren energiek samen op het podium.

Lezing ‘(N)OOIT! NORMAAL?’

Herinner je dat moment nog? Je leeft in een wondere wereld van groeiende omzet en mooie winstcijfers. Het gaat allemaal geweldig en je hebt er samen met je collega’s met nog nooit zo goed voorgestaan. Alles is zo heerlijk rustig en volkomen normaal. Maar terwijl jij in deze droomwereld verblijft gebeurt er om je heen van alles en sta je bijvoorbeeld ineens totaal onverwacht midden in een immense gezondheidscrisis of ’struikel’ je van de ene in de andere geopolitieke en economische crisis.

De actuele ontwikkelingen wachten niet op dromers, slaapkoppen, snoozers en mensen die denken dat alles bij het ‘oude normaal’ blijft. Er bestaat niet zoiets als normaal. We willen het niet graag zien en horen maar alles om ons heen verandert continue. Voor iedereen. Zichtbaar of ogenschijnlijk onzichtbaar. Tergend langzaam of juist ongekend snel. Aangekondigd of totaal onverwacht.

Er is maar één constante: ’(N)OOIT! NORMAAL?’.

Trendverkenners* Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen, schudden je verbaal wakker en zorgen er voor dat je ‘adaptieve genen’ worden geprikkeld door in een sneltreinvaart een actueel overzicht te geven over uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen:

  • Wat zijn de technologische, sociale, maatschappelijke, geopolitieke en economische trends in jouw markt en omgeving?
  • Waarom is je snel aanpassen en innoveren nu belangrijker dan ooit?
  • En misschien wel de belangrijkste vraag: In welke business zit je eigenlijk? Wat is de kern van je product of dienst?
  • Hoe richt je jouw organisatie toekomstbestendig in, gericht op kansen en nieuwe mogelijkheden?
  • Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daar van leren?
  • Waarom zou je regelmatig moeten ‘Gluren bij de Buren’ of Struinen in de Tuinen?
  • Met wie kun je samenwerken aan innovatie?
  • Waarom zou je zelf een Trendverkenner moeten worden en structureel ‘Functieloze-tijd’ moeten plannen? En hoe doe je dat?

De Fountainheads halen de turbulente wereld om je heen naar binnen en geven je inspiratie om een boost te geven aan adaptief vermogen van jouw organisatie. Ze doen niet aan toekomstvoorspellingen, maar onze verhalen bewijzen al 10 jaar wel een ‘voorspellende waarde’ in zich te hebben.

* niet te verwarren met futurologen, futuristen, trendwatchers, waarzeggers, handlezers en Tarrot-kaarten leggers

Fountainheads boeken voor een lezing of workshop?

Met de Fountainheads Wake-Up Call roepen ze ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Het publiek ontvangt een enorme inspiratieboost, ervaart de dynamiek en energie van de sprekers en is na de presentatie enigszins gedesoriënteerd en ‘prettig ongerust’.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

FOCWA

"Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwatchers’ een vaag verhaal voorgespiegeld krijg, kon ik gisteren rekenen op concrete handvatten voor de ondernemingen van onze leden, maar ook voor onze organisatie. Ik vond jullie presentatie inspirerend, jullie manier van presenteren gaf me energie en de verbinding die jullie leggen met onze sector, het gehele congresprogramma en de zaal: fantastisch!"

Mark Nieuwland

"Inspirerend, Motiverend, Stimulerend, soms confronterend. De periodieke innovatie shot van Fountainheads, die elke ondernemer nodig heeft."

UC Group

"Wij hebben Fountainheads ingehuurd voor de start van ons UC Innovation & Experience event. Het was de bedoeling om met deze wake up call de bezoekers te inspireren en informeren over de snelheid waarmee innovaties op ons afkomen en wat dit doet of gaat doen met de wereld. Wim en Henk Jan hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen en hun optreden werd zeker als 1 van de hoogte punten van ons event gezien. Arthur Noatschk (Partner UC Logistics & Fulfilment; UC Group)"

Bizzoscope Consulting

"We hadden een zeer positieve ervaring met de Fountainheads als sprekers voor onze klantendag. De wake-up call was interessant voor al onze partners en klanten en de communicatie verliep vlot. We zijn dan ook zeer tevreden met onze ervaring met De Spreker en De Fountainheads."

Beschikbaarheid en informatie

Fountainheads

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid