Fountainheads: Adapt or die!

De Fountainheads laten je zien hoe de wereld verandert. Veranderingen zijn er altijd geweest maar gaan momenteel als gevolg van de exponentiële groei van technologie, de convergentie van vak- en wetenschapsgebieden en de onderlinge verbondenheid. Zo snel dat de organisaties de toekomst niet meer kunnen inschatten met (alleen) informatie en kennis vanuit het verleden.

Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief vermogen zijn nodig om organisaties voortdurend voor te bereiden op de toekomst. En dat is precies waarmee Fountainheads organisaties, ondernemers, bedrijven, instellingen en ondernemende mensen helpt.

Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen nemen mensen die hun omgeving op een positieve manier kunnen en willen veranderen in een energieke presentatie met een sneltreinvaart mee ‘op reis’ om de toekomst te verkennen. Fountainheads laat zien hoe anderen omgaan met technologische ontwikkelingen en maatschappelijke trends. Wat kun je leren als je regelmatig over de schutting ‘gluurt bij de buren’? Het is een soort leerreis naar de eigen ‘Grote Onbekende’ en naar een antwoord op de vraag waarom het belangrijk is om als organisatie een hoog adaptief vermogen te hebben of te ontwikkelen.

Fountainheads boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Fountainheads SKU UPC Model

Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken.

Jan 22, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: FOCWA 

Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwatchers’ een vaag verhaal voorgespiegeld krijg, kon ik gisteren rekenen op concrete handvatten voor de ondernemingen van onze leden, maar ook voor onze organisatie.
Ik vond jullie presentatie inspirerend, jullie manier van presenteren gaf me energie en de verbinding die jullie leggen met onze sector, het gehele congresprogramma en de zaal: fantastisch!


Inspirerend, Motiverend, Stimulerend, soms confronterend. De periodieke innovatie shot van Fountainheads, die elke ondernemer nodig heeft.

Jan 22, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Mark Nieuwland 

Inspirerend, Motiverend, Stimulerend, soms confronterend. De periodieke innovatie shot van Fountainheads, die elke ondernemer nodig heeft.


Wij hebben Fountainheads ingehuurd voor de start van ons UC Innovation & Experience event. Het was de bedoeling om met deze wake up call de bezoekers

Jan 22, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: UC Group 

Wij hebben Fountainheads ingehuurd voor de start van ons UC Innovation & Experience event. Het was de bedoeling om met deze wake up call de bezoekers te inspireren en informeren over de snelheid waarmee innovaties op ons afkomen en wat dit doet of gaat doen met de wereld.
Wim en Henk Jan hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen en hun optreden werd zeker als 1 van de hoogte punten van ons event gezien.
Arthur Noatschk (Partner UC Logistics & Fulfilment; UC Group)


5.0 5.0 4 4 Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwa Fountainheads
Page:
12

FOCWA

Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwatchers’ een vaag verhaal voorgespiegeld krijg, kon ik gisteren rekenen op concrete handvatten voor de ondernemingen van onze leden, maar ook voor onze organisatie. Ik vond jullie presentatie inspirerend, jullie manier van presenteren gaf me energie en de verbinding die jullie leggen met onze sector, het gehele congresprogramma en de zaal: fantastisch!

Mark Nieuwland

Inspirerend, Motiverend, Stimulerend, soms confronterend. De periodieke innovatie shot van Fountainheads, die elke ondernemer nodig heeft.

UC Group

Wij hebben Fountainheads ingehuurd voor de start van ons UC Innovation & Experience event. Het was de bedoeling om met deze wake up call de bezoekers te inspireren en informeren over de snelheid waarmee innovaties op ons afkomen en wat dit doet of gaat doen met de wereld. Wim en Henk Jan hebben onze verwachtingen meer dan overtroffen en hun optreden werd zeker als 1 van de hoogte punten van ons event gezien. Arthur Noatschk (Partner UC Logistics & Fulfilment; UC Group)Beschikbaarheid en informatie Fountainheads