Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Katinka heeft, als moderator van de stakeholdersbijeenkomst ‘Onze Klant, Uw klant’, een positieve invloed gehad op de sfeer en dynamiek die avond. Ze heeft van te voren mee gedacht over de opzet van de avond wat zeer gewaardeerd werd. Vertegenwoordigd waren onder meer bewoners, de gemeente, de politie, zorgorganisaties, welzijnsinstellingen, het maatschappelijk werk en de geestelijke gezondheidszorg. Allemaal partijen die elkaar regelmatig tegenkomen in de wijk en met en voor elkaar werken. Haar ontspannen houding, passend gevoel voor humor en enthousiasme nodigde de aanwezigen uit om actief mee te doen en hun mening te uiten.
Woningstichting Stadlander

Sprekers Technologische ontwikkelingen

HomeSpreker/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen

Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor de jaren 20? En hoe speel je hier als ondernemer het beste op in? Onze trendwatchers en sprekers tonen je de duizelingwekkende toekomst en helpen je er je voordeel mee te doen.

52 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Technologische ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en niet alleen in Nederland. Van Artificial Intelligence tot 3D printen en van Robotisering tot Internet of things. Trendwatchers en futurologen hebben de belangrijkste IT- en digitale trends voor 2020 en verder op een rijtje. En helpen jou als ondernemer deze trends vandaag al in je dagelijkse praktijk handen en voeten te geven. Nieuwe technologieën kunnen zowel een kans als een bedreiging vormen. Bovendien zijn niet alle technologische ontwikkelingen relevant voor iedere ondernemer. Het is dus van belang te weten te komen welke ontwikkelingen relevant zijn voor jou. Hoe je als ondernemer reageert op een digitale ontwikkeling bepaalt of het een kans of een bedreiging wordt. Nieuwe technologieën vragen namelijk om een omslag in het denken over hoe (opnieuw) waarde gecreëerd kan worden. De sprekers, trendwatchers en futuristen van deSpreker.nl helpen je op weg. Zij nemen je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Boek dus nu een ervaren spreker over technologische ontwikkelingen. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.