Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De zeer bevlogen keynote om de dag te openen van Karin Manuel is een aanrader. Hoe verhoudt zich de rol van HR in deze veranderende wereld van digitalisering en robotisering? Waar gaat het naar toe en hoe passen we ons werk hierop aan? Karin Manuel geeft de HR professional stof tot nadenken en zet aan tot interactie en gaat vooral het gesprek aan met de aanwezigen. Met naast een serieuze boodschap tevens ruimte voor wat lichtvoetigheid en humor.
Gemeente Amsterdam

Sprekers Technologische ontwikkelingen

HomeSprekers/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen

Wat zijn de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor de jaren 20? En hoe speel je hier als ondernemer het beste op in? Onze trendwatchers en sprekers tonen je de duizelingwekkende toekomst en helpen je er je voordeel mee te doen.

58 Sprekers gevonden

Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Remy Gieling Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Pieter Dubelaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot van Brakel Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen van der Most Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Technologische ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en niet alleen in Nederland. Van Artificial Intelligence tot 3D printen en van Robotisering tot Internet of things. Trendwatchers en futurologen hebben de belangrijkste IT- en digitale trends voor 2020 en verder op een rijtje. En helpen jou als ondernemer deze trends vandaag al in je dagelijkse praktijk handen en voeten te geven. Nieuwe technologieën kunnen zowel een kans als een bedreiging vormen. Bovendien zijn niet alle technologische ontwikkelingen relevant voor iedere ondernemer. Het is dus van belang te weten te komen welke ontwikkelingen relevant zijn voor jou. Hoe je als ondernemer reageert op een digitale ontwikkeling bepaalt of het een kans of een bedreiging wordt. Nieuwe technologieën vragen namelijk om een omslag in het denken over hoe (opnieuw) waarde gecreëerd kan worden. De sprekers, trendwatchers en futuristen van deSpreker.nl helpen je op weg. Zij nemen je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Boek dus nu een ervaren spreker over technologische ontwikkelingen. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.