Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rocky kwam bij ons op school tijdens onze talentweek. Een pittige week want de leerlignen hebben dan geen reguliere lessen en dat is best even wennen. Rocky sprak onze leerlingen aan op hun niveau, voelde zich niet verheven (daar triggeren de kinderen op) en liet ze actief zien wat het inhield om ergens voor te gaan. Ze deed dat met anecdotes vanuit haar eigen leven. De kinderen hebben het er nog steeds over. Ze willen nu juist allemaal prof voetballer worden of anders ook streetlegend. Dat zegt wat als 3VMBO-TL dat roept! Als dan ook nog een docent enthousiast wordt van voetbal die er normaal niks mee heeft heb je iedereen geraakt. De afwisseling tussen vertellen, filmpjes en actief bezig was leuk. Volgend jaar weer :)!
Edith Stein College

Sprekers Zoekmachine marketing

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Zoekmachine marketing

Jouw website hoog in de zoekresultaten van Google? Relevante bezoekers naar jouw website trekken en hiermee je conversie verhogen? Boek een spreker over Zoekmachine Marketing en laat je uitleggen wat SEO voor jouw bedrijf kan betekenen!

4 Sprekers gevonden

Jurjen Jongejan Bekijken
Bewaar als favoriet
Tonny Loorbach Bekijken
Bewaar als favoriet
Joost Fromberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Wieger Waardenburg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Zoekmachine marketing

Zoekmachine Marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de Online Marketing. Iedere organisatie houdt zich er in zekere mate mee bezig. Sommige grote bedrijven hebben zelfs medewerkers in dienst die zich volledig richten op zoekmachine marketing. Toch is het handig om te weten wat zoekmachine marketing is en waarom het onmisbaar is voor jouw bedrijf. Zoekmachine Marketing (Search Engine Marketing in het Engels) zorgt ervoor dat webpagina's vindbaar zijn bij zoekdiensten. Door structureel je website te optimaliseren, verbeter je de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Search Engine Marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Door gebruik te maken van voor jou belangrijke zoektermen, trekt je de juiste bezoekers naar je website. Met als gevolg een hogere conversie. Onze deskundige sprekers weten wat de grootste uitdagingen zijn voor ondernemers die met online marketing aan de slag gaan. Zij laten zien waar je je als ondernemer precies op moeten focussen en waar de snelste groei zit. Dankzij een lezing of workshop weten deelnemers exact welke stappen ze moeten ondernemen om hoger te scoren in Google. Wat daarna in de praktijk dan ook vaak gebeurt. Wil jij meer uit jouw website halen met behulp van Search Engine Marketing? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.