Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na vanaf 'het begin' Lowie's blog te hebben gevolgd en zijn boek te hebben gelezen, heb ik gisteravond een bijzonder mooie lezing van Lowie bijgewoond. Lowie vertelt open, boeiend en vol liefde over KanjerGuusje, zijn kleine blonde meisje én over zijn lieve vrouw Yvonne en hun andere 5 kinderen. Indrukwekkend ook hoe Lowie ons, het 'publiek', bij zijn verhaal betrekt. Over betrokkenheid gesproken... Natuurlijk is mijn heiligdom, het boek KanjerGuusje, nu gesigneerd door Lowie. Mét daarin de woorden die mij eigenlijk door het leven leiden: "Wat ertoe doet, is wat je voor een ander doet."
Chantal Kortland-Troost

Sprekers Werkgeluk

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Werkgeluk

Werkgeluk werkt! Maar wat houd het precies in en hoe kom je aan gelukkige medewerkers? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren hoe je omgaat met balans tussen werk-privé.

44 Sprekers gevonden

Heleen Mes Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Fien Vermeulen Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Siegenbeek van Heukelom Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over werkgeluk

Wie wil er geen gelukkige medewerkers? En hoe creëer je werkgeluk? Het is een vrij nieuwe term en er is geen standaard handleiding of model dat altijd werkt. Het is belangrijk dat werknemers gezien en gewaardeerd worden. Echt luisteren naar de behoeftes van werknemers.