Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Beste lezer, Amarant is een organisatie in Brabant die ondersteuning en begeleiding biedt aan mensen met een beperking. Zo ook aan mensen met een normale begaafdheid met een vorm van autisme. Voor de medewerkers die hier elke dag met enthousiasme en vanuit professionaliteit mee aan het werk zijn wilden wij een dag organiseren die in het teken staat van ontmoeten en inspireren. Even een dag zonder werkinhoudelijke kennisopname maar met aandacht voor jezelf en elkaar. Dit is glansrijk geslaagd en mede door de lezing van Daan Goppel. Daans verhaal, maar vooral ook zijn enthousiasme heeft mensen weten te raken. Daan is authentiek en vertelt zijn verhaal vanuit een innerlijke overtuiging en oprechtheid. Daan heeft zijn reis een aantal jaren geleden gemaakt maar tijdens het verhaal neemt hij je mee alsof het de dag van gisteren was. We hebben veel positieve reacties ontvangen van collega’s die de lezing als zeer inspirerend hebben ervaren. Inspirerend, omdat er een jongensdroom is uitgekomen, maar kijkend naar organisaties is het verhaal van Daan een verhaal waarin je als medewerker aan het denken wordt gezet over: hoe bereik ik mijn doel, hoe werk je samen, weeg je risico's af, durf je risico's te nemen, blijf je gefocust, kun je bijstellen en ga zo maar door. Dus Daan is zeker een aanrader als je een lezing wilt, die los van bovenstaande, ook met een flinke dosis humor wordt verteld.
Amarant

Sprekers Werkgeluk

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Werkgeluk

Werkgeluk werkt! Maar wat houd het precies in en hoe kom je aan gelukkige medewerkers? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren hoe je omgaat met balans tussen werk-privé.

54 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Bea Aarnoutse Bekijken
Bewaar als favoriet
Josje Smeets Bekijken
Bewaar als favoriet
Maike Douglas - Westland Bekijken
Bewaar als favoriet
Jorgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Kodden Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin Sharp Bekijken
Bewaar als favoriet
Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over werkgeluk

Wie wil er geen gelukkige medewerkers? En hoe creëer je werkgeluk? Het is een vrij nieuwe term en er is geen standaard handleiding of model dat altijd werkt. Het is belangrijk dat werknemers gezien en gewaardeerd worden. Echt luisteren naar de behoeftes van werknemers.