Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wat een goede presentatie, vooral heel interessant en zo anders gebracht door de humor en interactie. Je wordt echt wakker geschut op een prettige manier! De werkgroepjes waren ook heel leerzaam: wat kan ik ermee? Ik heb het boek erna door mijn vader laten lezen en hij vond het een zeer vermakelijk, leerzaam en prettig te lezen boek.
Alion

Sprekers Influencer Marketing

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Influencer Marketing

Benieuwd wat Social Influence Marketing jouw organisatie kan opleveren? Of influencer marketing een prominentere plaats in jouw online marketingstrategie laten innemen? Een spreker of workshopleider helpt je verder op weg.

1 Sprekers gevonden

Maarten Reijgersberg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Influencer Marketing

Als (online) marketeer kun je tegenwoordig niet meer om het verschijnsel influencer marketing heen. Influencer marketing, ook wel social influence marketing genoemd, is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van veel marketingstrategieën geworden. En terecht, want het is de mond-tot-mondreclame van de 21e eeuw. Social influencers zijn er in verschillende categorieën, afhankelijk van het aantal volgers op social media. Zo zijn er mega, macro, meso, micro en nano influencers. Verder hebben de meeste social influencers zich gespecialiseerd in één specifiek onderwerp. Hier weten ze veel vanaf en kunnen ze met veel enthousiasme over vertellen. Als jouw bedrijf zich op dit onderwerp wil profileren, kun je via een social influencer in 1 keer een grote doelgroep bereiken. Hierbij is het wel van belang dat het imago van de influencer aansluit bij jouw organisatie. Er zijn ook voorbeelden bekend waarbij een mismatch een negatieve invloed heeft gehad op de reputatie van een organisatie. Influencer Marketing wordt binnen de Online Marketing vaak in combinatie met Social Media marketing en Contentmarketing ingezet. Bij veel Influencer Marketing campagnes verspreiden influencers de boodschap via diverse Social Media kanalen. Dit wordt vaak ondersteund door content die door de organisatie in overleg met de influencer wordt gecreëerd. Wil jij je verder verdiepen in de wereld van snackable content, feeds, captions, boomerangs, handles, views, shares, likes en volgers? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.