Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Langzaam liep het zaaltje op de eerste verdieping van de biep vol met belangstellenden. Zoals bijna gewoonlijk bij psychologisch getinte onderwerpen waren het voornamelijk vrouwen. Voor in het zaaltje stond een lange tafel met enige attributen die later in zijn lezing ter illustratie moesten dienen. Zo stond op de tafel, die de spreker hoofdzakelijk als zitsteun gebruikte, ondermeer een glazen cilinder. Menno stelde zich aan het publiek voor en vroeg nadrukkelijk vragen te stellen als iets niet duidelijk was. Het thema van de bijeenkomst was Mindfulness of wel aandachtstraining. Met de nodige humor,die ook duidelijk aanwezig is in zijn boek over dit onderwerp, vertelt hij over zijn 4 stappen methoden. Vragen uit het publiek weet hij met de nodige voorbeelden te verduidelijken. Zo maakt hij met behulp van de glazen cilinder aanschouwelijk hoe een troebele geest er onrustig en beslist niet helder uitziet. Daaraan kun je merken dat Prins de nodige ervaring en achtergrond heeft onder andere als yogaleraar en docent communicatie, om informatie voor iedereen duidelijk te maken. Het applaus na afloop van de lezing was zeker een uiting van waardering van de aanwezigen. Hans Adema
Beleefbibliotheek Drachten

Sprekers Interculturele communicatie

HomeSpreker/Communicatie en samenwerken/Interculturele communicatie

In het bedrijfsleven kom je verschillende culturen tegen. Ieder land heeft haar eigen normen en waarde. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over interculturele communicatie.

5 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over interculturele communicatie

In het bedrijfsleven kom je verschillende culturen tegen binnen teams, maar ook bij klanten. Ben jij hierop voorbereidt? Aan de hand van verschillende voorbeelden en theorieën nemen de sprekers je graag mee in hun verhaal. Er zijn verschillende boeken geschreven over interculturele communicatie. Meerdere sprekers en trainers hebben zich verdiept in deze materie. Niet alleen door het lezen van verschillende theorieën, maar ook door ervaring in de praktijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over interculturele communicatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.