Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Richard heeft tijdens het bedrijfsjubileum van CleverIT een presentatie gegeven over het efficiënter werken in Outlook. Dit heeft hij op een zeer interessante en vriendelijke wijze gedaan. De samenwerking met Richard was ook prettig. Mocht u meer willen weten over het slimmer werken met Outlook, dan is de presentatie van Richard zeker een aanrader!
CleverIT - Mariken de Kok

Sprekers Interculturele communicatie

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Interculturele communicatie

In het bedrijfsleven kom je verschillende culturen tegen. Ieder land heeft haar eigen normen en waarde. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over interculturele communicatie.

17 Sprekers gevonden

Audrey Bron Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank Garten Bekijken
Bewaar als favoriet
MIchael van Praag Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Ron Zwerver Bekijken
Bewaar als favoriet
Stefan de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over interculturele communicatie

In het bedrijfsleven kom je verschillende culturen tegen binnen teams, maar ook bij klanten. Ben jij hierop voorbereidt? Aan de hand van verschillende voorbeelden en theorieën nemen de sprekers je graag mee in hun verhaal. Er zijn verschillende boeken geschreven over interculturele communicatie. Meerdere sprekers en trainers hebben zich verdiept in deze materie. Niet alleen door het lezen van verschillende theorieën, maar ook door ervaring in de praktijk. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over interculturele communicatie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.