Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Fantastisch!!!!! Snelle en prettige reacties waardoor we op de korte termijn die we hadden, snel duidelijkheid hadden. Jaap Bressers was spot on, ontzettend knap hoe hij door één intake de spijker zo op de kop wist te slaan en onze medewerkers wist te raken. Zijn verhaal inspireerde ons tot eensgezindheid in een noodzakelijk aanpak. Mensen gingen aan de slag, zetten hun schouders eronder met als resultaat goede dialogen in de middag die mooie aanknopingspunten leverden voor verdere ontwikkeling.
Theresialyseum

Sprekers Niet aangeboren hersenletsel

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein/Niet aangeboren hersenletsel

Er zijn veel verschillende vormen van NAH, niet aangeboren hersenletsel. Wat kunnen de gevolgen zijn en hoe ga je hiermee om? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over niet aangeboren hersenletsel.

2 Sprekers gevonden

Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Philipsen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over niet aangeboren hersenletsel

Niet aangeboren hersenletsel is er in verschillende vormen en heeft dus ook verschillende gevolgen. Hoe ga je hiermee om en hoe gaat je omgeving ermee om? Er zijn diverse sprekers die spreken over dit onderwerp, van ervaringsdeskundige tot neuropsychologen. Vind je de keuze lastig? Wij helpen graag. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over niet aangeboren hersenletsel op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.