Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Het doen van een escape room was voor de meeste deelnemers al nieuw, laat staat een online escape room. De communicatie vooraf verliep erg vlot, kleine wijzigingen werden snel doorgevoerd en de uitnodiging naar de deelnemers was top. Wij werden voor de start goed geïnformeerd over het doel van de escape room. De uitvoering verliep op het begin wat chaotisch door het delen van informatie in een chat door 12 mensen tegelijk. Maar met behulp van de hints van de 'game master' hebben wij de escape room binnen de tijd verlaten. Op het einde volgde nog een korte evaluatie waarin de samenwerking werd besproken. Dit was erg verhelderend.
Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Sprekers Niet aangeboren hersenletsel

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein/Niet aangeboren hersenletsel

Er zijn veel verschillende vormen van NAH, niet aangeboren hersenletsel. Wat kunnen de gevolgen zijn en hoe ga je hiermee om? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over niet aangeboren hersenletsel.

2 Sprekers gevonden

Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Philipsen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over niet aangeboren hersenletsel

Niet aangeboren hersenletsel is er in verschillende vormen en heeft dus ook verschillende gevolgen. Hoe ga je hiermee om en hoe gaat je omgeving ermee om? Er zijn diverse sprekers die spreken over dit onderwerp, van ervaringsdeskundige tot neuropsychologen. Vind je de keuze lastig? Wij helpen graag. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over niet aangeboren hersenletsel op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.