Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Beste Willem. Wat heb je mooi gesproken op het afscheid van mijn vader. Het klikte tussen ons en er is een verhaal verteld zoals het was. Jouw verhaal sloot perfect aan bij het verhaal van mijn zoon en mij. Gezamenlijk hebben we een heel mooi en waardig afscheid kunnen verzorgen. Achteraf alleen maar fijne reacties gehad. Top! En ontzettend bedankt, ook namens mijn moeder en zus. Hartelijke groet
Janette van den Berg

Sprekers Sporten met een beperking

HomeSprekers/Spreker Sport/Sporten met een beperking

Laat onze sprekers je inspireren! De paralympische spelen, g-sporten, rolstoelsporten worden steeds populairder en krijgen meer aandacht En terecht. Onze sprekers hebben mooie en bijzondere verhalen met hele wijze lessen. Daar kan iedereen van leren.

6 Sprekers gevonden

Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc-van-de-Kuilen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Karreman Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet
Esther Crombag Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Sporten met een beperking

Iedere spreker heeft een andere achtergrond, ander process en andere lessen. Laat onze sprekers je inspireren, nieuwe inzichten geven en motiveren. Onze sprekers maken hun lezing van sporters met een beperking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.