Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rico komt in zijn element waar anderen vastlopen. Onbekend terrein snijdt hij met zijn brede interesse en inlevingsvermogen scherp aan, ook voor een groot publiek. Hij is als presentator en trainer in staat complexe situaties live te doorgronden en voor de toehoorders begrijpbaar uiteen te zetten door het stellen van de juiste vragen, waarbij ook humor en improvisatievermogen hem niet vreemd zijn.
Innovatiecoach Defensie & Eigenaar 321Media

Sprekers Sporten met een beperking

HomeSprekers/Spreker Sport/Sporten met een beperking

Laat onze sprekers je inspireren! De paralympische spelen, g-sporten, rolstoelsporten worden steeds populairder en krijgen meer aandacht En terecht. Onze sprekers hebben mooie en bijzondere verhalen met hele wijze lessen. Daar kan iedereen van leren.

7 Sprekers gevonden

Paul Ramakers Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim de Vries Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Rolf Schrama Bekijken
Bewaar als favoriet
Marc-van-de-Kuilen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Karreman Bekijken
Bewaar als favoriet
Esther Crombag Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Sporten met een beperking

Iedere spreker heeft een andere achtergrond, ander process en andere lessen. Laat onze sprekers je inspireren, nieuwe inzichten geven en motiveren. Onze sprekers maken hun lezing van sporters met een beperking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.