Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Katinka Baehr is een uitstekende dagvoorzitter. Had zich goed voorbereid en kon zich goed inleven in de materie en ook in de verschillende mensen die daarover met elkaar in gesprek gingen. Niets dan lof!
Rochdale

Sprekers Disruptieve innovatie

HomeSprekers/IT en Innovatie/Innovatie/Disruptieve innovatie

Laat je inspireren door onze deskundige sprekers en workshopleiders op het gebied van disruptieve innovatie. Leer wat disruptie voor jouw organisatie kan betekenen. En hoe je kan reageren op nieuwe disruptieve marktpartijen.

13 Sprekers gevonden

Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronnie Overgoor Bekijken
Bewaar als favoriet
Janne Vereijken Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Overweg Bekijken
Bewaar als favoriet
Ondernemen in onzekere tijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Fountainheads Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Disruptieve innovatie

De betekenis van disruptie is letterlijk ontwrichtend. Een kenmerk van bedrijven die disruptief innoveren is dat ze opschudding in hun markt veroorzaken. Zo hebben bedrijven als AirBNB en Uber voor flink wat opschudding gezorgd in de hotel- en de taxibranche. Deze bedrijven zijn in korte tijd zeer succesvol geworden door hun nieuwe dienst of hun nieuw gecreëerde markt. Onze deskundige sprekers nemen je mee in de exponentieel veranderende wereld van disruptieve innovatie. Een wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en businessmodellen zorgen voor een grote machtsverschuiving richting consumenten en slimme communities. Ze maken duidelijk hoe je innovatie kan organiseren, stimuleren en onderdeel kan maken van het DNA van je organisatie. Wil je binnen jouw organisatie disruptief innoveren? Of leren hoe te reageren op nieuwe disruptieve marktpartijen? Of weten hoe je een succesvol disruptief business model bouwt? Kies dan voor een van onze sprekers op het gebied van disruptieve innovatie. Dus maak je bedrijf tot een disruptor met een lezing of workshop over innovatieve disruptie en exponentiële technologieën! En neem contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.