Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Simone van Neerven
Bewaar als favoriet

Simone van Neerven

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Rebellen op de werkvloer? De meeste bedrijven zitten er niet meteen op te wachten. “Ten onrechte”, stelt Simone van Neerven. Simone is een katalysator voor innovatie en helpt een divers scala aan organisaties wereldwijd om hun ‘rebel talent’ te ontdekken.

Miele

"We wanted to say THANK YOU for being a great speaker in our Digital Sales Conference! Our audience loved your speech a lot! It is so inspiring for the listeners, we heard a lot of positive feedback of your presentation! Can’t wait to hearing more inspiring speeches from you!"

Simone van Neerven

Simone van Neerven helpt organisaties de kracht en mogelijkheden van opstandige mensen in te zien en te begrijpen. Zij ziet opstandigheid als een positief gedragskenmerk en een daad van moedige risico’s nemen. Haar stelling: “Rebellen zijn jouw ambassadeurs voor innovatie en verandering”.

Simone ziet maar al te vaak dat rebellen in organisaties het lastig hebben. Zij raken gefrustreerd, sarcastisch, krijgen een bore-out of burn-out, terwijl ze superwaardevolle medewerkers kunnen zijn. Simone is gepassioneerd om organisaties dat in te laten zien en te voorkomen dat al hun talent de deur uit loopt

Simone van Neerven werd verkozen tot ‘Most inspirational innovator’ van KLM en schreef het boek ‘Oh no! We have a rebel in our team!’.

Onderwerpen waar Simone van Neerven over spreekt

  • Oh jee! Een rebel in je team. Maar is dat echt zo’n ramp?
  • Oh jee! Ik ben een rebel. Wat nu?
  • Innovatie en employee empowerment zijn geen twee uitersten; ze horen juist bij elkaar
  • Wat is toch ‘een innovatie mindset’?

Tijdens de lezing gebruikt Simone veel praktische voorbeelden en zijn er (interactieve) reflectiemomenten

Achtergrond Simone

Simone van Neerven weet waar ze het over heeft. Zij was ongeveer 18 jaar werkzaam in de corporate wereld, waarvan bijna 16 jaar bij KLM. Zij bekleedde verschillende functies, van data scientist tot het aansturen van een team van 250 monteurs; van het leiden van een team van data specialisten, tot in een vrije rol voor CEO bottom-up innovatie aanjager (KLM’s ‘SWAT-’team opgericht). Ze werd verkozen tot ‘Most inspirational innovator’ van KLM en behaalde de innovation award best innovation @KLM.

Sinds 2018 runt Simone haar eigen bedrijf reBella. Zij ondersteunt bedrijven en organisaties in innovatie en gaat altijd op zoek naar hun rebel talent. “Wat doe je met die waardevolle talenten/rebellen in je bedrijf? Ontdek ze en zet ze in hun kracht!

Interesse in een lezing van Simone?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

RTL Nederland

"Veel dank voor de workshop; ik heb enthousiaste verhalen gehoord!"

Nationale Politie

"Het was een mooie ochtend. Je verhaal en resultaat hebben echt geïnspireerd. Er is nog lang over nagepraat en we hebben in de middag direct doorgepakt op de samenwerking tussen twee teams."

SunExpress

"Having participated in the workshop: I still feel the energy you pumped into this room. Despite malfunctioning IT and lack of oxygen and daylight… that was Champions League inspiration - once more."

ACCIÓ

"Thanks Simone, for the kind and easy treatment / manner, and for your inspiring and terrific performance! Everybody who gave me feedback was delighted."

Beschikbaarheid en informatie

Simone van Neerven

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt