Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Simone van Neerven
Bewaar als favoriet

Simone van Neerven

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Rebellen op de werkvloer? De meeste bedrijven zitten er niet meteen op te wachten. “Ten onrechte”, stelt Simone van Neerven. Simone is een katalysator voor innovatie en verandering en helpt een divers scala aan organisaties wereldwijd om hun ‘rebel talent’ te ontdekken.

Miele

"We wanted to say THANK YOU for being a great speaker in our Digital Sales Conference! Our audience loved your speech a lot! It is so inspiring for the listeners, we heard a lot of positive feedback of your presentation! Can’t wait to hearing more inspiring speeches from you!"

Simone van Neerven

Simone van Neerven helpt organisaties de kracht en mogelijkheden van rebellen in te zien en ze in hun kracht te zetten. Zij ziet rebelsheid als iets positiefs; zeer betrokken, een sterke drang om dingen beter te willen maken en met creatieve oplossingen kunnen komen. Haar stelling: “Rebellen zijn jouw ambassadeurs voor innovatie en verandering”.

Simone ziet maar al te vaak dat rebellen in organisaties het lastig hebben. Zij raken gefrustreerd, sarcastisch, krijgen een bore-out of burn-out, terwijl ze superwaardevolle medewerkers kunnen zijn. Simone is gepassioneerd om organisaties dat in te laten zien en te voorkomen dat al hun talent de deur uit loopt.

Simone van Neerven werd verkozen tot ‘Most inspirational innovator’ van KLM en schreef publiceerde de rebellen-reeks: Oh no! We have a rebel in our team!, Oh no! I am a rebel, now what? en Oh no! Our rebels are leaving!.

Onderwerpen waar Simone van Neerven over spreekt

  • Oh jee! Een rebel in je team. Maar is dat echt zo’n ramp?
  • Oh jee! Ik ben een rebel. Wat nu?
  • Oh jee! Onze rebellen rennen de deur uit!
  • Innovatie en employee empowerment zijn geen twee uitersten; ze horen juist bij elkaar
  • Wat is toch ‘een innovatie mindset’ en hoe maak je innovatie praktisch?

Tijdens de lezing gebruikt Simone veel praktische voorbeelden en zijn er (interactieve) reflectiemomenten

Workshop Simone van Neerven

De workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team!  is een interactieve en vooral ook leuke workshop die de positieve kant van rebelleren in organisaties laat ziet. De deelnemers leren over de drijfveren van de rebel en ontdekken hun eigen rebels talent. Lees hier meer.

Achtergrond Simone

Simone van Neerven weet waar ze het over heeft. Zij was ongeveer 18 jaar werkzaam in de corporate wereld, waarvan bijna 16 jaar bij KLM. Zij bekleedde verschillende functies, van data scientist tot het aansturen van een team van 250 monteurs; van het leiden van een team van data specialisten, tot in een vrije rol bottom-up innovatie aanjager rapporterend aan de CEO. Ze werd verkozen tot ‘Most inspirational innovator’ van KLM en behaalde de innovation award Best innovation @KLM voor een traject waar ze een team van rebellen om zich heen verzamelde en zij samen een hardnekkig, complex probleem vrijwel geruisloos wisten op te lossen.

reBella

Sinds 2018 runt Simone haar eigen bedrijf reBella. Zij ondersteunt bedrijven en organisaties in innovatie en verandering in Nederland en in het buitenland, van grote commerciële bedrijven tot overheidsdiensten en NGO. Ze gaat altijd op zoek naar hun rebel talent. “Wat doe je met die waardevolle talenten/rebellen in je bedrijf? Ontdek ze en zet ze in hun “kracht!”

Interesse in een lezing van Simone?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

RTL Nederland

"Veel dank voor de workshop; ik heb enthousiaste verhalen gehoord!"

Nationale Politie

"Het was een mooie ochtend. Je verhaal en resultaat hebben echt geïnspireerd. Er is nog lang over nagepraat en we hebben in de middag direct doorgepakt op de samenwerking tussen twee teams."

SunExpress

"Having participated in the workshop: I still feel the energy you pumped into this room. Despite malfunctioning IT and lack of oxygen and daylight… that was Champions League inspiration - once more."

ACCIÓ

"Thanks Simone, for the kind and easy treatment / manner, and for your inspiring and terrific performance! Everybody who gave me feedback was delighted."

Blogs van Simone van Neerven

Lees meer
Een rebel in je team? Gefeliciteerd!
Rebellen zijn lastig. Ze blijven maar vragen stellen, komen met domme en absurde ideeën en gaan nooit eens lekker mee met de rest. Maar zijn het echt wel zulke lastpakken? Of hebben ze gewoon een andere kijk op de wereld, een flinke dosis creativiteit en de moed om tegen de stroom in te gaan?
Lees meer
Buiten de lijntjes kleuren een probleem? Helemaal niet, het kan zelfs levens redden!
Rebellen staan er om bekend dat ze nogal eens buiten de lijntjes willen kleuren. Maar zij doen dit nooit zomaar, zegt innovator Simone van Neerven. De meeste rebellen hebben namelijk een sterk ontwikkeld moreel kompas en durven daar ook naar te handelen. Ze wijken niet van de regels af omdat ze dat willen, maar omdat ze voelen dat dat het juiste is om te doen.

Beschikbaarheid en informatie

Simone van Neerven

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid