Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kim Spinder
Bewaar als favoriet

Kim Spinder

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Kim helpt organisaties met veel lef en plezier om zich klaar te maken voor de toekomst. Dit alles onder het mom van “The Future Is Now.” Ze heeft een gave om zaken net even anders aan te pakken en mensen hier enthousiast voor te maken.

Facilicom

"Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie."

Kim Spinder

Innovator, gepassioneerd, uitdagend, dwarsligger, veranderaar, piraat en enthousiasmerend
Kim Spinder is naast ondernemer een veelgevraagde spreker in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Haar bedrijf Avanteers helpt organisaties zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen waardoor er ruimte ontstaat om écht te innoveren. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken.

Ze spreekt op congressen als Tedx, MixMashup in San Francisco, stond in het Koninklijk Theater Carré en is regelmatig keynote op congressen. Kim krijgt na haar optredens hoge waarderingen van het publiek.

Onderwerpen

Hoe ziet de Organisatie van de Toekomst eruit? Kim Spinder neemt aanwezigen in haar presentaties op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt.

  • Hybride organiseren: leer hoe je vorm geeft aan hybride (samen)werken. Je brengt in vijf stappen de mogelijkheden, behoeften en keuzes in kaart en je beslist hoe je gaat experimenteren met hybride werken.
  • The future is now: innovatie in organisaties. Krijg lef om zaken voor elkaar te krijgen en ontdek nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties.
  • Organisatie van de toekomst
  • Effectief en efficiënter werken
  • Weg met e-mail – wordt een emailloze organisatie

Over Kim Spinder

Op een vrijdagavond (ruim 10 jaar geleden) opende Kim naast een fles stevige rode wijn mijn mailbox; 157 ongelezen mailtjes…. Ze wilde deze eindeloze cirkel van leven in mijn inbox doorbreken en besloot die avond in een opwelling te stoppen met e-mailen. En met succes! Daarna kreeg ze veel nieuwsgierige vragen hoe ze dit aanpakte en schreef hierover de bestseller ‘We Quit Mail: doe mee en pak de regie over je werk terug!‘ (2014)’. Ook kreeg ze met haar initiatief ‘Het nationale e-mail dieet’ volop media-aandacht.

Toen ze geen professioneel e-mailer was, had ze ineens tijd over om meer dingen uit te proberen. Ze was nieuwsgierig naar hoe het werk anders kon, en kon me soms ook ontzettend opwinden over waarom verandering zo lang duurde. Inmiddels heeft Kim veel ervaring met het opzetten van succesvolle innovatie- en verandertrajecten. Ze begeleidt vanuit haar innovatiebureau Avanteers teams en faciliteert innovatiesessies. Zo zette ze innovatieprogramma’s op voor KLM, Swinkels Family Brewers, Amstelring, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Kim sleepte voor haar opdrachtgevers de nodige awards in de wacht en ontving zelf de Harvard M-Prize for Management Innovation, de Telewerk Aspect Prijs en werd verkozen tot meest invloedrijke persoon bij de lokale overheid.

In 2021 verscheen haar boek ‘Eerste hulp bij hybride werken’. In ‘Eerste hulp bij hybride werken’ helpt Kim Spinder je in 5 stappen om vorm te geven hoe jullie als team of organisatie gaan samenwerken.

Interesse in een presentatie van Kim Spinder?

Neem vrijblijvend contact op via het formulier rechts op de pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Almere

"Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede interactie met de aanwezigen. Een groot succes."

Beschikbaarheid en informatie

Kim Spinder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid