Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kim Spinder
Bewaar als favoriet

Kim Spinder

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Kim helpt organisaties met veel lef en plezier om zich klaar te maken voor de toekomst. Dit alles onder het mom van “The Future Is Now.” Ze heeft een gave om zaken net even anders aan te pakken en mensen hier enthousiast voor te maken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Facilicom

Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie.

Gemeente Almere

Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede interactie met de aanwezigen. Een groot succes.

Kim Spinder – “Afwijkend, gepassioneerd, uitdagend, enthousiasmerend en inspirerend.”

Kim Spinder is naast ondernemer een veelgevraagde spreker in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Ze spreekt op congressen als Tedx, MixMashup in San Francisco, stond in het Koninklijk Theater Carré en is regelmatig keynote op congressen. Kim krijgt na haar optredens hoge waarderingen van het publiek. Haar bedrijf Avanteers helpt organisaties zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen waardoor er ruimte ontstaat om écht te innoveren.

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken. Vandaar dat Kim op 1 januari 2011 stopte met het gebruik van e-mail. Haar ervaringen zijn te lezen in het boek We Quit Mail: doe mee en pak de regie over je werk terug!

Onderwerpen

Kim spreekt over innovatie in organisaties (the Future is Now), lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn medewerkers hier teveel tijd mee kwijt en kun je het potentieel van medewerkers beter benutten. Hoe ziet de Organisatie van de Toekomst eruit? Kim Spinder neemt aanwezigen in haar presentaties op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt.

  • Innovatie
  • ‘The future is now’
  • Organisatie van de toekomst
  • Effectief en efficiënter werken

Interesse in een presentatie van Kim Spinder?

Neem vrijblijvend contact op via het formulier rechts op de pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Facilicom

Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie.

Gemeente Almere

Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede interactie met de aanwezigen. Een groot succes.Beschikbaarheid en informatie Kim Spinder

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker