Kim Spinder – “Afwijkend, gepassioneerd, uitdagend, enthousiasmerend en inspirerend.”

Kim Spinder is naast ondernemer een veelgevraagde spreker in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Ze spreekt op congressen als Tedx, MixMashup in San Francisco, stond in het Koninklijk Theater Carré en is regelmatig keynote op congressen. Kim krijgt na haar optredens hoge waarderingen van het publiek. Haar bedrijf Avanteers helpt organisaties zich klaar te maken voor de toekomst door medewerkers te activeren en hun mindset te veranderen waardoor er ruimte ontstaat om écht te innoveren.

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Ze houdt van muiten en organisaties in beweging krijgen. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Niet door het schrijven van plannen van aanpak, maar door samen in de praktijk te testen wat werkt en past bij de organisatie en haar medewerkers. Daarbij hoort ook een nieuwe manier van samenwerken. Vandaar dat Kim op 1 januari 2011 stopte met het gebruik van e-mail. Haar ervaringen zijn te lezen in het boek We Quit Mail: doe mee en pak de regie over je werk terug!

Onderwerpen

Kim spreekt over innovatie in organisaties (the Future is Now), lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn medewerkers hier teveel tijd mee kwijt en kun je het potentieel van medewerkers beter benutten. Hoe ziet de Organisatie van de Toekomst eruit? Kim Spinder neemt aanwezigen in haar presentaties op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt.

 • Innovatie
 • ‘The future is now’
 • Organisatie van de toekomst
 • Effectief en efficiënter werken

Achtergrond

Awards
Winnaar Harvard M-Prize for Management Innovation – 2012
Winnaar Telewerk Aspect prijs – 2011
Meest invloedrijke persoon lokale overheid – 2010

Reacties naar aanleiding van presentatie van Kim Spinder:

“Geweldig! Top! Super! Klasse!

Humor! Veel geleerd. Nieuwe inzichten verkregen. Veel eye-openers

Lef tonen. Gewoon ‘DOEN’ (zoek de weg om de bureaucratie te omzeilen)”

Interesse in een presentatie van Kim Spinder?

Neem vrijblijvend contact op via het formulier rechts op de pagina. Of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Kim Spinder SKU UPC Model

Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie.

Jun 30, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Facilicom 

Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie.


Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede

Jun 30, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Almere 

Kim Spinder zet je echt aan het denken en inspireert je om de dingen voortaan anders aan te gaan pakken. Vanaf het begin tot het eind was er een goede interactie met de aanwezigen. Een groot succes.


5.0 5.0 2 2 Wij zijn super tevreden over Kim Spinder en haar presentatie. Kim Spinder

Gerelateerde sprekers

 • Martine de Ridder

  Martine de Ridder is een expert op het gebied van startups, accelerators en incubators. Zij gelooft dat vernieuwing nodig is voor groei en succes en weet als geen ander ideeën om te zetten naar waardevolle diensten en producten. Zij staat middenin de nieuwe wereld waar tech en IT een steeds grotere rol spelen.

   

 • Danny Mekić

  Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot’meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland’. In 2010 was hij volgens NRC de meest gevraagde expert uit het bedrijfsleven. In de jaren die volgden is hij uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van internet, technologie, nieuwe business modellen en één van de meest gevraagde sprekers van Nederland.

   

 • Ben van der Burg

  Ben van der Burg is gepassioneerde en humoristische spreker die mensen vol enthousiasme kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied. Onderwerpen zoals digitalisering, participatiesamenleving, digitale innovaties en zijn schaatscarrière komen aan bod in zijn presentaties.

   

 • Menno Lanting

  Menno Lanting werkt als strateeg en innovator met directies en Raden van Bestuur van verschillende organisaties. Thema’s waar hij zich op richt zijn digitaal leiderschap, organisatievernieuwing & het nieuwe werken, connectivity, strategie en business innovatie. Menno Lanting schreef o.a. Connect, verkozen tot Managementboek van het Jaar.