Paul Bessems
Paul Bessems is pionier, internationaal spreker, blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van negen managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij is een expert op het gebied van Blockchain Organiseren. Hij helpt organisaties bij de transitie:‘Van bedrijf naar netwerkorganisatie’ en met de vraag: ‘Wat is Blockchain Organiseren, waarom is het belangrijk, wat kan ik er wel (en niet) mee, en hoe start ik een project?’

Naast zijn werk als organisatieadviseur is Paul Bessems ook fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Weconomics faciliteert de transitie naar een duurzame welvaart. Het is een netwerk van pioniers die zelfstandig én samen bijdragen aan de verduurzaming van onze welvaart. Kern hierbij is de ontwikkeling en inzet van organisatietechnologie zoals blockchain.

Daarnaast is Paul ook CEO van Weconet Technologies BV, een spin-off van de Weconomics Foundation. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie naar concrete toepassingen. Ten slotte is hij ook founder van The Institute for New Organizational Thinking.

Paul studeerde organisatiekunde aan de TUE. In 1992 introduceerde hij de Harvard Case Methode in Nederland en zette hij onder andere masterprogramma’s en promotieonderzoeken op. In 1992 start hij Buro Staff Support, zijn eerste professionele community. Daarna draagt hij bij aan het opzetten van tientallen professionele communities. De laatste jaren werken deze communities steeds meer met blockchaintechnologie.

Persoonlijke missie
Het organiseren van een duurzame welvaart.

Interesse in een lezing van Ir. Paul Bessems of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ir. Paul Bessems SKU UPC Model

Super interessante lezing over Blockchain. Paul heeft de vertaling van dit onderwerp naar onze branche heel goed weten weer te geven. Silvia; Ve

Apr 10, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Verhurend Nederland 

Super interessante lezing over Blockchain. Paul heeft de vertaling van dit onderwerp naar onze branche heel goed weten weer te geven.

Silvia; Verhurend Nederland


5.0 5.0 1 1 Super interessante lezing over Blockchain. Paul heeft de vertaling van dit onderwerp naar onze branche heel goed weten weer te geven. Silvia; Verhurend Nederland Ir. Paul Bessems

Gerelateerde sprekers

 • Jarno Duursma

  Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken. De impact van technologie heeft zijn focus. Kunstmatige intelligentie, Bitcoin Blockchain, Machine Economy (Bedrijf van de toekomst), Singularity, en andere impactvolle technologische trends. Wat betekent dit voor bedrijf en samenleving?

   

 • Adjiedj Bakas: De Digitale Transformatie

  De Digitale Transformatie breekt nu echt door. Ze wordt door bedrijven strategisch ingezet om hun operationele organisatie efficiënter te maken, om hun waardenpropositie te verbeteren en om klanttevredenheid nog meer centraal te stellen. Het moment is bereikt dat alle grote digitale trends hun tipping point hebben bereikt. Ze versterken elkaar en vormen een digitale storm.

   

 • Vincent Everts

  Vincent is trendwatcher, gepassioneerd spreker, CEO bij Innovader.nl, video colomnist met http://baldopinions.com en recensent. Vincent is momenteel veel bezig en in het nieuws met onderwerpen als blockchain, criptocurrency en elektrisch rijden.

   

 • Ben Kuiken

  Kuiken schreef diverse managementboeken, waaronder De laatste manager, Fuck de regels en De PRET-factor (2014). Tijdens een prikkelende en soms confronterende lezing schudt Ben Kuiken zijn publiek klaarwakker en laat zien dat PRET onmisbaar is. Zonder bevlogen mensen zullen organisaties in deze eenentwintigste eeuw niet kunnen overleven.