Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Michiel Muller
Bewaar als favoriet

Michiel Muller

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. En momenteel met Picnic. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

Informatica

"Michiel Muller leverde een toppresentatie waarbij hij als echte disruptor de gevestigde orde wakker schudde. Zowel het verhaal als de manier van presenteren zijn dynamisch, snel & innovatief. In het daaropvolgende paneldiscussie over 'Digital Change' deelde hij waardevolle inzichten en goede adviezen met het publiek. Kortom: ik kan Michiel Muller absoluut aanbevelen als spreker en aanjager van disruptie en digital change!"

Michiel Muller

Rasondernemer en investeerder Michiel Muller is onder andere bekend als oprichter van Tango, Route Mobiel en de online supermarkt Picnic. Als succesvolle serial enterpreneur word hij gezien als een specialist in ondernemerschap, innovatie en het openbreken van markten.

Hij laat graag het business model achter zijn ondernemingen zien en laat zo zien welke strategieën werken en welke niet. Zo inspireert hij opdrachtgevers om zelf in actie te komen.

Michiel Muller is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren. Hij weet organisaties zelf te inspireren om in actie te komen.

Onderwerpen o.a:
– Ondernemerschap, innovatie en strategie vanuit de praktijk belicht
– Ondernemen: van plan tot succesvolle uitvoering
– Samenwerken in een veranderende wereld
– Nieuwe technologie en de nieuwe generatie
– Ondernemend werken in loondienst
– Openbreken van markten
– Marketing en PR

Achtergrond
Michiel Muller bouwde op jonge leeftijd met oprichter Marc Schröder de benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 was hij co-founder van online supermarket Picnic. Muller is ook actief als investeerder en coach voor ondernemers en bedrijven. Fashiolista.com, een investering van Muller, werd beloond met de award “Beste start-up 2011”.

Muller is lid van de adviesraad van het Holland Program on Entrepreneurship HOPE (Erasmus Universiteit Rotterdam/TU Delft/Leiden University) en van het Amsterdam Center of Entrepreneurship ACE (Universiteit van Amsterdam/Vrije Universiteit/Hogeschool van Amsterdam/Hogeschool InHolland Amsterdam). Muller is columnist voor FD Young Entrepreneur.

Michiel Muller is auteur van de boeken ‘Ervaringen van een serial entrepreneur‘ (2010) en ‘Ondernemen is een ABC’tje‘ (2015).

Michiel Muller boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Voor meer informatie over het boeken van Michiel Muller voor een lezing of dagvoorzitterschap kunt u contact opnemen via het contactformulier. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Michiel Muller

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid