Michiel Muller

Rasondernemer en investeerder Michiel Muller is onder andere bekend als oprichter van Tango, Route Mobiel en de online supermarkt Picnic. Als succesvolle serial enterpreneur word hij gezien als een specialist in ondernemerschap, innovatie en het openbreken van markten.

Hij laat graag het business model achter zijn ondernemingen zien en laat zo zien welke strategieën werken en welke niet. Zo inspireert hij opdrachtgevers om zelf in actie te komen.

Michiel Muller is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren. Hij weet organisaties zelf te inspireren om in actie te komen.

Onderwerpen o.a:
– Ondernemerschap, innovatie en strategie vanuit de praktijk belicht
– Ondernemen: van plan tot succesvolle uitvoering
– Samenwerken in een veranderende wereld
– Nieuwe technologie en de nieuwe generatie
– Ondernemend werken in loondienst
– Openbreken van markten
– Marketing en PR

Achtergrond
Michiel Muller bouwde op jonge leeftijd met oprichter Marc Schröder de benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 was hij co-founder van online supermarket Picnic. Muller is ook actief als investeerder en coach voor ondernemers en bedrijven. Fashiolista.com, een investering van Muller, werd beloond met de award “Beste start-up 2011”.

Muller is lid van de adviesraad van het Holland Program on Entrepreneurship HOPE (Erasmus Universiteit Rotterdam/TU Delft/Leiden University) en van het Amsterdam Center of Entrepreneurship ACE (Universiteit van Amsterdam/Vrije Universiteit/Hogeschool van Amsterdam/Hogeschool InHolland Amsterdam). Muller is columnist voor FD Young Entrepreneur.

Michiel Muller is auteur van de boeken ‘Ervaringen van een serial entrepreneur‘ (2010) en ‘Ondernemen is een ABC’tje‘ (2015).

Voor meer informatie over het boeken van Michiel Muller voor een lezing of dagvoorzitterschap kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Michiel Muller boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Michiel Muller SKU UPC Model

Michiel Muller leverde een toppresentatie waarbij hij als echte disruptor de gevestigde orde wakker schudde. Zowel het verhaal als de manier van prese

May 20, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Informatica 

Michiel Muller leverde een toppresentatie waarbij hij als echte disruptor de gevestigde orde wakker schudde. Zowel het verhaal als de manier van presenteren zijn dynamisch, snel & innovatief. In het daaropvolgende paneldiscussie over 'Digital Change' deelde hij waardevolle inzichten en goede adviezen met het publiek. Kortom: ik kan Michiel Muller absoluut aanbevelen als spreker en aanjager van disruptie en digital change!


5.0 5.0 1 1 Michiel Muller leverde een toppresentatie waarbij hij als echte disruptor de gevestigde orde wakker schudde. Zowel het verhaal als de manier van presenteren zijn dynamisch, snel & Michiel Muller

Informatica

Michiel Muller leverde een toppresentatie waarbij hij als echte disruptor de gevestigde orde wakker schudde. Zowel het verhaal als de manier van presenteren zijn dynamisch, snel & innovatief. In het daaropvolgende paneldiscussie over 'Digital Change' deelde hij waardevolle inzichten en goede adviezen met het publiek. Kortom: ik kan Michiel Muller absoluut aanbevelen als spreker en aanjager van disruptie en digital change!Beschikbaarheid en informatie Michiel Muller

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker