Op zoek naar een ondernemer met een indrukwekkend succesverhaal?

Thijs Verheul
Bewaar als favoriet

Thijs Verheul

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Thijs Verheul richtte in 2013 United Wardrobe op, een marktplaats voor kleding. Als student zonder enige kennis van IT wist Thijs met zijn compagnon het grootste kledingplatform van Nederland te maken.

Thijs Verheul

Thijs richtte in 2013 United Wardrobe op, een marktplaats voor kleding. Als studenten zonder enige kennis van IT wist hij met zijn compagnon Sjuul Berden het grootste kledingplatform van Nederland te maken. In totaal haalde hij 3,5 miljoen euro groeikapitaal op en wist zijn bedrijf succesvol te verkopen aan techgigant Vinted. Op dat moment maakte er 4,5 miljoen mensen gebruik van United Wardrobe.
In zijn lezing legt hij uit hoe je met nul IT-kennis een IT-bedrijf kan bouwen, dit kan schalen en hoe je hiervoor funding binnenhaalt.

Onderwerpen waar Thijs over spreekt

  • Het opzetten en verkoop van United Wardrobe
  • Funding halen voor je startup
  • Goedkoop groeien
  • Financiële vrijheid

Over de lezing van Thijs Verheul

1) Het verhaal van United Wardrobe
Hoe zorg je ervoor dat klanten weten van je platform, dat je goedkoop kunt groeien en hoe overtuig je investeerders van je potentie, terwijl je nog maar ‘een studentje’ bent? En als je bedrijf eenmaal goed loopt, hoe kan je er voor zorgen dat je bedrijf succesvol verkocht wordt? Tijdens de lezing van Thijs krijg je antwoord op deze vragen. Hij deelt zijn expertise over het opzetten van een eigen onderneming, op 28-jarige leeftijd financieel onafhankelijk door de verkoop van United Wardrobe aan Vinted.

2) Hoe haal je funding op voor je startup
In dit college vertelt Thijs hoe het lukte om €3.500.000 aan investeringen binnen te halen om de groei van United Wardrobe te financieren. Wanneer ga je een investeerder zoeken? Wat vertel je aan een investeerder?

Thijs Verheul boeken als spreker?

Geïnteresseerd in Thijs Verheul als spreker voor jouw event? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072–7507422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Thijs Verheul

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid