Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jouri Schoemaker
Bewaar als favoriet

Jouri Schoemaker

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Voor Jouri Schoemaker, voormalig Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch! Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

RVO

Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken en onze deelnemers waren erg enthousiast over zijn adviezen en tips. Ook de zaal vond het praatje interessant, mede door de enthousiaste vertelwijze van Jouri.

Jouri Schoemaker 

Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en meervoudig ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen, feedback te vergaren en zo je idee te valideren alvorens je tijd, geld en energie gaat stoppen in de uitvoering van je idee.

Jouri Schoemaker heeft op jonge leeftijd al meerdere initiatieven en bedrijven opgericht. Zo heeft hij recentelijk Pieter Pot (voormalig PuurBezorgd) opgericht, de allereerste circulaire online supermarkt van Nederland, die het gemakkelijk maakt om boodschappen te doen zónder als die plastic verpakkingen. Ze vergaarden hiermee landelijke media aandacht met als hoogtepunt het avondjournaal op RTL4.

Daarvoor was Jouri co-founder van een high-tech start-up, genaamd Shake-on, dat inmiddels een internationaal opererend bedrijf is. Daarnaast is hij onder andere oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor verzorghuizen), TEDx spreker en initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk. In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten, studenten, marketeers en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: het is de start van een conversatie.

Jouri Schoemaker is te boeken voor keynotes over bijvoorbeeld

 • Hoe zet je een idee om tot werkelijkheid
 • Hoe start je een bedrijf; waar begin je; hoe kom je tot actie
 • Hoe zet je een ‘social enterprise’ op, wat zijn de valkuilen en belangrijke lessen
 • Hoe is het idee ontstaan van Pieter Pot, hoe is dit verder ontwikkeld, wat ware de grote uitdagingen en hoe zijn deze stapje voor stapje overwonnen
 • Hoe creëer je een ijzersterke pitch. met zijn bewezen succesvolle pitch methode (Nederlands Kampioen pitchen)

Naast keynotes is Jouri ook te boeken voor workshops, bijvoorbeeld:

 • Pitchen; hoe creëer je een ijzersterke pitch in 6 stappen
 • Ondernemen: hoe zet ik mijn idee om tot werkelijkheid.

Jouri Schoemaker inhuren of boeken voor een lezing of pitch workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier rechts op de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

RVO

Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken en onze deelnemers waren erg enthousiast over zijn adviezen en tips. Ook de zaal vond het praatje interessant, mede door de enthousiaste vertelwijze van Jouri.Beschikbaarheid en informatie Jouri Schoemaker

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker