Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jouri Schoemaker
Bewaar als favoriet

Jouri Schoemaker

Voor Jouri Schoemaker, voormalig Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch! Naast een verhaal over pitchen spreekt hij ook graag over (sociaal) ondernemerschap en de uitdagingen bij zijn onderneming Pieter Pot.

OVBD Leiden

"Met Joeri hebben we een zeer inspirerende spreker mogen ontvangen op onze ondernemersbijeenkomst. Hij nam alle tijd en gaf een presentatie of "pitch" die door het publiek van lokale ondernemers zeer interessant en inspirerend werd gevonden."

Jouri Schoemaker

“Mijn missie is om mensen te inspireren tot actie, dus tot uitvoering van ideeën, tot ondernemen. Make it happen!”  – Jouri Schoemaker

Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en meervoudig ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen, feedback te vergaren en zo je idee te valideren alvorens je tijd, geld en energie gaat stoppen in de uitvoering van je idee.

Pieter Pot

Jouri Schoemaker heeft op jonge leeftijd al meerdere initiatieven en bedrijven opgericht. Zo heeft hij Pieter Pot (voormalig PuurBezorgd) opgericht, de allereerste circulaire online supermarkt van Nederland, die het gemakkelijk maakt om boodschappen te doen zónder als die plastic verpakkingen. Ze vergaarden hiermee landelijke media aandacht, kregen alle diverse awards en haalden recent 9 miljoen euro op bij investeerders om verder te kunnen groeien.

Daarvoor was Jouri co-founder van een high-tech start-up, genaamd Shake-on, dat inmiddels een internationaal opererend bedrijf is. Daarnaast is hij onder andere oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor verzorghuizen), TEDx spreker en initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk. In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten, studenten, marketeers en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: het is de start van een conversatie.

Jouri Schoemaker is te boeken voor keynotes over bijvoorbeeld

  • Hoe zet je een idee om tot werkelijkheid
  • Hoe start je een bedrijf; waar begin je; hoe kom je tot actie
  • Hoe zet je een ‘social enterprise’ op, wat zijn de valkuilen en belangrijke lessen
  • Hoe is het idee ontstaan van Pieter Pot, hoe is dit verder ontwikkeld, wat ware de grote uitdagingen en hoe zijn deze stapje voor stapje overwonnen
  • Hoe creëer je een ijzersterke pitch. met zijn bewezen succesvolle pitch methode (Nederlands Kampioen pitchen)

Jouri Schoemaker inhuren of boeken voor een lezing of pitch workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier rechts op de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Amersfoort

"De uitvoering van de presentatie was goed. Vooral heel mooi hoe Jouri het eerlijke verhaal vertelt over zijn reis als ondernemer."

Ochtendmensen

"Voor een innovatie-evenement dat we hebben georganiseerd hebben we via deSpreker.nl Jouri Schoemaker geboekt. De service vanuit de Spreker was goed, en de spreker zelf was ook uitstekend. Mede dankzij Jouri kijken we terug op een geslaagd evenement."

RVO

"Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken en onze deelnemers waren erg enthousiast over zijn adviezen en tips. Ook de zaal vond het praatje interessant, mede door de enthousiaste vertelwijze van Jouri."

Beschikbaarheid en informatie

Jouri Schoemaker

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid