Jouri Schoemaker – Nederlands kampioen Pitchen “Life’s a pitch”

Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en jong ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Als ondernemer of ondernemende werknemer ben jij degene die zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken. Waarna de experts op jou zullen reageren en jullie samen het concept zijn juiste richting kunt geven.

Jouri Schoemaker is co-founder van Shake-on (een Nederlandse high-tech startup) en oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor verzorghuizen), TEDx spreker en initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk en het allereerste NK Trefbal. In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten, studenten, marketeers en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Jouri Schoemaker is te boeken voor keynotes over bijvoorbeeld

  •  de ups en downs van een high-tech startup met wereldpotentie,
  • het toepassen van de lean startup methode en hoe een perfecte pitch te creëren met zijn bewezen succesvolle pitch methode (Nederlands Kampioen pitchen)

 

Jouri’s persoonlijke missie:

Mensen inspireren tot actie, dus tot uitvoering van ideeën, tot ondernemen. 

Jouri Schoemaker inhuren of boeken voor een lezing of pitch workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier rechts op de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jouri Schoemaker SKU UPC Model

Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken e

Jun 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: RVO 

Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken en onze deelnemers waren erg enthousiast over zijn adviezen en tips. Ook de zaal vond het praatje interessant, mede door de enthousiaste vertelwijze van Jouri.


5.0 5.0 1 1 Jouri Schoenmaker heeft een workshop pitchen gegeven, en heeft later zelf nog als spreker een praatje gehouden over pitchen. Jouri was erg betrokken en onze deelnemers waren erg en Jouri Schoemaker

Gerelateerde sprekers