Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Zowel het voorgesprek als de uitvoering zijn erg goed bevallen. Het verhaal van Rob sloot prima aan op de bedoeling van het ochtendprogramma. Hij wist de gasten de volle drie kwartier te boeien. Al met al een prima keuze!
Ontwerpers van onderwijs

Jonge ondernemers

HomeSprekers/Ondernemerschap/Jonge ondernemer

Ben jij een jonge ondernemer of werk je vaak samen met jonge ondernemers? Of wil je als gevestigde organisatie weten wat je kan leren van jonge ondernemers? Onze sprekers vertellen uit eigen ervaring over jong ondernemerschap.

22 Sprekers gevonden

Kristel Groenenboom zakenvrouw van het jaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Verheul Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Monique Drent Bekijken
Bewaar als favoriet
Janne Vereijken Bekijken
Bewaar als favoriet
Luci Santema en Elianne koetzie Bekijken
Bewaar als favoriet
Charlotte van 't Wout Bekijken
Bewaar als favoriet
Jessica den Outer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Jonge ondernemer

Steeds meer jongeren schrijven zich in als eigen ondernemer bij de kamer van koophandel. Ondernemer worden is in Nederland nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien zijn er ook steeds meer manieren om investeerders aan te trekken, zoals crowdfunding. Veel jonge ondernemers kunnen als geen ander inspelen op de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen. Zij kijken anders naar de wereld en naar business- en verdienmodellen. Hierdoor kunnen zij inspiratie geven aan ervaren ondernemers. deSpreker.nl werkt samen met diverse sprekers en workshopleiders die zelf op jonge leeftijd een of meerdere bedrijven hebben opgericht. Die weten hoe het is om een idee te vertalen in een succesvolle onderneming. En die bovendien de valkuilen van jong ondernemerschap kennen en deze soms aan den lijve hebben ondervonden. Onze sprekers inspireren en zorgen ervoor je direct zelf aan de slag wil. Ze geven tips en delen graag hun persoonlijke ervaringen. Boek daarom nu een lezing, workshop of training over jong ondernemen. Zowel geschikt voor start-ups als op corporate niveau. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.