Toegewijd advies
Sprekers met een missie
Nr.1 online sprekersbureau
8.8 op basis van 615 klantreviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Graag wil ik je enorm hartelijk bedanken voor je inzet voor ons evenement, gisteren in theater Agora in Lelystad. Jouw optreden als presentator was fenomenaal! Geweldig zeg; wat ben jij een vakman. Heltjo Brinkman, general manager
BRINKMAN PUBLISHERS

Jonge ondernemers

HomeSpreker/Ondernemerschap/Jonge ondernemer

Ben jij een jonge ondernemer of werk je vaak samen met jonge ondernemers? Of wil je als gevestigde organisatie weten wat je kan leren van jonge ondernemers? Onze sprekers vertellen uit eigen ervaring over jong ondernemerschap.

13 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Jonge ondernemer

Steeds meer jongeren schrijven zich in als eigen ondernemer bij de kamer van koophandel. Ondernemer worden is in Nederland nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien zijn er ook steeds meer manieren om investeerders aan te trekken, zoals crowdfunding. Veel jonge ondernemers kunnen als geen ander inspelen op de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen. Zij kijken anders naar de wereld en naar business- en verdienmodellen. Hierdoor kunnen zij inspiratie geven aan ervaren ondernemers. deSpreker.nl werkt samen met diverse sprekers en workshopleiders die zelf op jonge leeftijd een of meerdere bedrijven hebben opgericht. Die weten hoe het is om een idee te vertalen in een succesvolle onderneming. En die bovendien de valkuilen van jong ondernemerschap kennen en deze soms aan den lijve hebben ondervonden. Onze sprekers inspireren en zorgen ervoor je direct zelf aan de slag wil. Ze geven tips en delen graag hun persoonlijke ervaringen. Boek daarom nu een lezing, workshop of training over jong ondernemen. Zowel geschikt voor start-ups als op corporate niveau. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.