Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Michiel Vos
Bewaar als favoriet

Michiel Vos

Michiel Vos is oprichter van De Pindakaaswinkel, de eerste pindakaaswinkel ter wereld. Van huis uit is hij biologisch boer. Hij heeft verschillende bedrijven in de voeding gehad, alvorens hij De Pindakaaswinkel startte. Michiels energieke en enthousiaste lezingen bieden dé benodigde motivatie om echt te starten. Ideaal om jouw bedrijf vooruit helpen of om jouw persoonlijke doelen waar te gaan maken.

Michiel Vos

Michiel Vos is opgegroeid op een biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf in Flevoland, waar hij hielp met allerlei klusjes en een handeltje had in pompoenen en kolen. Na zijn studie aan de Wageningen Universiteit werkte hij bij de ING als bankier, maar hij wilde terug naar de boerderij toen zijn vader ziek werd.

Eenmaal terug thuis begon hij een saladebar en was daarmee de eerste in Nederland. Tijdens het zoeken naar een woonplek in Amsterdam kwam hij uit in een winkelstraat. Hier begon hij De Pindakaaswinkel om pindakaas op het voetstuk te zetten dat het verdient. Zonder investeerder of andere geldschieter is hij een succesvol bedrijf gestart dat inmiddels ruim 15.000 potten pindakaas per week produceert.

Over de lezing ‘Doen!’ van Michiel Vos

Het is Michiels missie mensen aan te zetten om te starten door hen te enthousiasmeren. Of het nu werknemers of eigenaren bij een groot of klein bedrijf zijn, die graag effectiever en meer uit hun handen willen krijgen; Michiel weet hen tijdens zijn lezing ‘Doen!’ allemaal te voorzien van de nodige concrete handvatten. Door middel van voorbeelden, anekdotes, interactie en een stukje humor met de zaal verlaagd Michiel Vos de drempel om te starten. Merk jij dat er in het bedrijf een bijna onzichtbare barrière is om te starten? Dan is ‘Doen!’ iets voor jullie.

Bovendien heeft Michiel een unieke inkijk in de voedingsmiddelindustrie in combinatie met ondernemerschap. Zijn hele leven heeft hij met voeding gewerkt, hij weet veel van wat er op de boerderijen over de hele wereld gebeurt en ook hoe het er in de voedingsmiddelenindustrie aan toe gaat.

Onderwerpen waarover Michiel Vos spreekt

  • Superspecialisme
  • Ondernemerschap
  • Voeding
  • Lean starten
  • Persoonlijke ontwikkeling als leider van start-up naar scale-up
  • Marketing

Michiel Vos boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Michiel Vos

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid