Bart van den Belt
Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’.

Lef hebben. Durven loslaten. Vernieuwen.
Na enkele jaren als entertainer gewerkt te hebben heeft hij in 2006 een eigen artiestenbureau opgezet. In 2010 heeft Bart van den Belt zijn bedrijf verkocht en is hij gestart als spreker en (enter)trainer. Inmiddels verzorgt Bart jaarlijks zo’n 100 seminars, lezingen en trainingen over ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit voor diverse organisaties. Klanten beschrijven Bart als energiek, humoristisch en inspirerend.

De presentaties van Bart zijn een combinatie van humor, inhoud en inspiratie. Bart weet op voortreffelijke wijze uw gasten te vermaken en een perfecte koppeling te maken met de boodschap. Door een combinatie van kennis, interactieve opdrachten en verbinding weet Bart ervoor te zorgen dat uw boodschap blijft hangen.

Onderwerpen:
– Fluitend Veranderen
Omgaan met verandering. Durven loslaten en veranderingen zien als een kans.

– Werkplezier in Zorg en Onderwijs
Hoe blijf je met plezier en passie aan het werk als er zoveel moet gebeuren?

– Durf te innoveren!
Hoe stimuleer je innovatie en creativiteit in je organisatie?

– Waag de sprong
Durf gebaande paden te verlaten en je ambities te realiseren. Niet dromen: doen!

– Inspirerend leiderschap
Inspirerende leiders zijn in staat eigenaarschap en verantwoordelijkheid te creëren bij hun team.

– Ondernemerschap.

Bart van den Belt inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Bart van den Belt inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Bart van den Belt SKU UPC Model

“Een paar jaar geleden heeft Bart 12 dagen lang bij onze organisatie een ochtendprogramma verzorgd, waar alle 2000 medewerkers zijn geweest. Deze ke

Oct 02, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: P&O Zorggroep Cosis 

“Een paar jaar geleden heeft Bart 12 dagen lang bij onze organisatie een ochtendprogramma verzorgd, waar alle 2000 medewerkers zijn geweest. Deze kennismaking smaakte naar meer. Onlangs heeft Bart in mijn organisatie vijf middagen lang twee workshops gegeven met als thema: “Van wilskracht naar veerkracht”. Rond de 700 medewerkers hebben Bart in actie gezien. Er was ruimte voor contemplatie, een lach en soms ook een traan. Ik weet niet hoe hij het doet, maar Bart weet mensen te raken.”

Hanny Goederee


"Bart spreekt vanuit zijn hart, is authentiek in zijn denken en doen, onbevangen en toegankelijk, maar toch scherp, confronterend en professioneel. Hi

Oct 02, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: De Bijenkorf 

"Bart spreekt vanuit zijn hart, is authentiek in zijn denken en doen, onbevangen en toegankelijk, maar toch scherp, confronterend en professioneel. Hierdoor sprak hij de deelnemers aan en wist hij hen te inspireren en tot denken aan te zetten."

Stefanie Heling


5.0 5.0 2 2 “Een paar jaar geleden heeft Bart 12 dagen lang bij onze organisatie een ochtendprogramma verzorgd, waar alle 2000 medewerkers zijn geweest. Deze kennismaking smaakte naar meer. Bart van den Belt

Gerelateerde sprekers

 • Jan Reinder

  Jan Reinder inspireert en motiveert bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie weer over hoe je meer kunt halen uit je werk en leven. Door magische effecten te combineren met kennis, interactieve oefeningen en humor wordt het publiek geïnspireerd om in beweging te komen.

   

 • Bart Flos

  Auteur van goed verkochte management boeken zoals het Anti-klaagboek, het Anti-sleurboek en Het perfecte project. Recent verscheen ‘De kenniskermis’ waar hij laat zien hoe je de kennisparadox omzeilt en weer plezier beleeft aan je eigen informatieoverload. Flos is een levendig en geestdriftig spreker en inspirator; hij zet je al lachend aan het denken.

   

 • Lisa Portengen

  Lisa Portengen is oprichter van de Smart&Sexy lifestyle. Ruim 50.000 vrouwen per maand weten zich geïnspireerd op thema’s als bewustwording, persoonlijke groei, vrouwelijkheid en ondernemerschap. Smart staat voor bewustwording, Wie ben je, wat wil je? Sexy staat voor aantrekkelijk. Hoe ga je dat wat je wilt op een aantrekkelijke manier creëren?

   

 • Hans Kazàn

  Als spreker is Hans Kazans primaire doel mensen te inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke lezing een wervelende belevenis wordt.