Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bart van den Belt
Bewaar als favoriet

Bart van den Belt

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Bart van den Belt is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’.

Dieseko Group BV

"Snelle reactie op toch wel een uitdagende vraag om een lezing te houden over verandering, in het Engels waarbij kennis en humor elkaar afwisselen. Dit is prima neergezet door Bart."

Bart van den Belt

Het is mijn missie om de maatschappij te veranderen door ondernemerschap. - Bart van den Belt

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Groep en auteur van diverse boeken over persoonlijk- en zakelijk leiderschap.

Bart wil een bijdrage leveren aan het ondernemerschap in Nederland, door het maken van verschillende opleidingsprogramma’s en ontwikkelingsmaterialen die MKB ondernemers kunnen helpen bij het runnen van hun bedrijf. Zijn missie is de maatschappij veranderen door ondernemerschap.

Naast businesscoach en auteur is Bart ook veelgevraagd spreker op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Onderwerpen

  • Fluitend Veranderen – Omgaan met verandering. Durven loslaten en veranderingen zien als een kans.
  • Werkgeluk – Het belang en de kracht van werkgeluk.
  • Durf te innoveren – Hoe stimuleer je innovatie en creativiteit in je organisatie?
  • Van dromen naar doen – Waag de sprong en realiseer je droom in 5 stappen! Durf je ambities te realiseren.
  • Informeel en authentiek leiderschap – Maak de stap van leiden vanuit een formele hiërarchie naar leiden vanuit vertrouwen en de verbinding

Zorg
Al een aantal jaren geeft Bart trainingen en presentaties binnen de zorg. Over persoonlijk leiderschap, balans houden en buiten de kaders denken. Hoe zorg je ervoor dat je iedere dag met plezier en enthousiasme naar je werk komt? Hoe ga je om met werkdruk en administratielast? En wat is ervoor nodig om positief om te gaan met alle veranderingen in de zorg? Over deze en andere onderwerpen spreekt Bart in de zorg.

Onderwijs
Wat maakt het verschil tussen uitgeblust raken of gepassioneerd blijven als docent, IB’er of ondersteuner? En hoe hou je je leerlingen gemotiveerd als je moet concurreren met hun iPhone? Over deze en andere onderwerpen spreekt Bart:

  • Passend onderwijs: omgaan met speciale leerlingen
  • Omgaan met veranderingen in vmbo / mbo keuzeprofielen
  • Hoe motiveer ik mijn leerlingen?
  • Plezier houden in je werk
  • Omgaan met werkstress, behouden van werkplezier

Bart als spreker: humor, interactie en inspiratie

Bart is opgeleid als gedragskundige en heeft in de afgelopen jaren enkele duizenden mensen getraind in (persoonlijk-) leiderschap en ondernemerschap. De combinatie van zijn achtergrond als gedragskundige en zijn ervaring als entertainer, spreker en trainer zorgen ervoor dat iedere presentatie of training een mix is van verbinding, verwarring en verwondering.

Met bijna twintig jaar op het podium en gesproken te hebben voor meer dan 25.000 mensen, lukt het Bart telkens weer om de juiste snaar te raken. Humor, interactie én inhoud zijn de ingrediënten die hij als spreker gebruikt om ervoor te zorgen dat de boodschap blijft hangen. Bart wil mensen raken, vermaken en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Persoonlijke achtergrond Bart van den Belt

Nadat Bart zijn opleiding afrondde, ging hij aan de slag als artiest en startte hij zijn eigen artiestenbureau, dat na de kortste keren meer dan twintig websites runde en meer dan vierhonderd boekingen per jaar verzorgde.

De afgelopen vijftien jaar heeft Bart Verschillende bedrijven en concepten ontwikkeld en weer verkocht. Bart helpt ondernemers hun bedrijf te systematiseren zodat ze hun winst kunnen verhogen.

Bart van den Belt inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Een lezing van Bart laat zeker een indruk achter, of het nou gaat om veranderen, werkplezier of leiderschap. Een lezing van Bart van den Belt is er altijd een van formaat.

Neem contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

TAQA Global

"Bart is duidelijk een spreker met veel ervaring. Hij spreekt met gemak en overtuiging en kon heel goed inspelen op het onderwerp van onze meeting; omgaan met verandering. Serieuze adviezen werden gegeven met ook wat humor en oefeningen. Hij had de zaal helemaal mee en ik heb veel positieve commentaren gehoord."

P&O Zorggroep Cosis (Hanny Goederee)

"Een paar jaar geleden heeft Bart 12 dagen lang bij onze organisatie een ochtendprogramma verzorgd, waar alle 2000 medewerkers zijn geweest. Deze kennismaking smaakte naar meer. Onlangs heeft Bart in mijn organisatie vijf middagen lang twee workshops gegeven met als thema: “Van wilskracht naar veerkracht”. Rond de 700 medewerkers hebben Bart in actie gezien. Er was ruimte voor contemplatie, een lach en soms ook een traan. Ik weet niet hoe hij het doet, maar Bart weet mensen te raken. "

De Bijenkorf (Stefanie Heling)

"Bart spreekt vanuit zijn hart, is authentiek in zijn denken en doen, onbevangen en toegankelijk, maar toch scherp, confronterend en professioneel. Hierdoor sprak hij de deelnemers aan en wist hij hen te inspireren en tot denken aan te zetten."

Beschikbaarheid en informatie

Bart van den Belt

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid