Hoe bewust ben je als persoon of organisatie? In een tijd waarin we ons laten leven door mail, telefoon en de onbeperkte keuze tot afleiding. Zijn we alleen bezig met het resultaat of de doelen die bereikt moeten worden? Hoeveel aandacht geven we aan het proces en het bepalen van hoe dit proces eruit zou moeten zien?
“Ik zie het als mijn passie om mensen bewust(er) te maken. Geen goed of fout alleen maar de keuze om het anders te gaan doen gericht op verbetering”.

Edith Bosch
Edith is voormalig topsporter. Als judoka haalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Edith was het middelpunt van Team Bosch, er waren maar liefst 15 mensen die met elkaar moesten samenwerken om haar klaar te stomen voor deze ultieme prestaties. Na haar topsportcarrière nam Edith deel aan en won zij Expeditie Robinson.

In 2016 verscheen haar biografie Expeditie Edith. Sinds 2013 is Edith werkzaam als performance coach. Edith is vanuit de combinatie topsport-presteren op hoog niveau en gedragswetenschappelijke interesse zich gaan richten op coaching en begeleiding. Daarnaast geeft ze workshops, trainingen en lezingen.

Het is haar passie om mensen “bewust” te laten worden welke uitdagingen er zijn zodat deze aangepakt kunnen worden. Daarbij maakt zij gebruik van verschillende methodieken. Iedere opdracht staat op zichzelf en heeft een eigen specifieke vraag met daarachter liggende thema’s.

Thema’s waar Edith over spreekt:
Sustainable Performance: We willen graag op een hoog niveau blijven presteren en het liefst zo lang mogelijk. Hoe zit het met jouw duurzame energie en die van de organisatie?
Veerkracht: In een wereld waar veranderingen sneller gaan dan we bij kunnen houden wordt er veel van ons gevraagd. Hoe veerkrachtig ben jij? Waarom is dit belangrijk? Hoe kan je veerkrachtig worden?
Gedrag & Essentie: Het verschil tussen gedrag en essentie? Hoe zit dat in elkaar? Hoe werkt dat individueel maar ook in teams en organisatie?

Edith Bosch is breed inzetbaar en spreekt ook regelmatig over onderwerpen als doorzettingsvermogen, teambuilding, winnen, privé/werk balans en zelfontwikkeling.

Verder begeleidt Edith ook workshops met verschillende thema’s:
– Mindfulness
– Coaching Labs
– Improvement Awareness
– Veerkracht
– Sustainable Performance

Edith Bosch inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Edith Bosch inhuren of boeken voor een lezing of workshop? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Edith Bosch SKU UPC Model

Zowel voor als na de presentaties toonden de medewerksters van Despreker zich zeer betrokken, hulpvaardig en vriendelijk. De spreekster zelf, Edith Bo

Sep 23, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: ICL Group 

Zowel voor als na de presentaties toonden de medewerksters van Despreker zich zeer betrokken, hulpvaardig en vriendelijk. De spreekster zelf, Edith Bosch, vertelde zeer bevlogen over haar ervaringen en maakte goed contact met het publiek. Haar verhaal paste goed bij ons thema. Ik heb veel positieve feedback achteraf ontvangen van het publiek. Enige puntje ter verbetering voor sommigen is dat ze de diepgang in haar verhaal misten.


Edith was de afsluiting van ons congres 'De gekte van alledag'. In persoonlijk overleg hebben we de presentatie interactief ingezet, wat op het einde

Jul 02, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: PRO Praktijksteun 

Edith was de afsluiting van ons congres 'De gekte van alledag'. In persoonlijk overleg hebben we de presentatie interactief ingezet, wat op het einde van de dag en het programma perfect was. Edith is een bevlogen en goede spreker. Ze brengt haar verhaal met humor en energie. Ondanks dat het verhaal wellicht weinig nieuwe inzichten gaf, was het wel inspirerend en heeft ze de aanwezigen op een mooie en enthousiaste manier laten zien dat het leven van een topsporter niet over rozen gaat.


4.5 5.0 2 2 Zowel voor als na de presentaties toonden de medewerksters van Despreker zich zeer betrokken, hulpvaardig en vriendelijk. De spreekster zelf, Edith Bosch, vertelde zeer bevlogen ov Edith Bosch