Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

noël van 't end
Bewaar als favoriet

Noël van ’t End

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Noël’s leven staat in het teken van Judo, al van kleins af aan. Toen hij naar de Olympische Spelen in Rio kon kwam zijn droom uit. Helaas duurde deze droom maar 30 seconden. Noël werd gezien als weer zo’n topsporter die het vast niet zou redden, totdat Noël de eerste Nederlandse wereldkampioen werd in 10 jaar tijd! Noël is het voorbeeld dat alles mogelijk is, zolang je maar 100% geeft.

Noël van ’t End

Noël van ’t End zijn hele leven staat in het teken van Judo. In 2016 mocht hij naar de Olympische Spelen van Rio. Een droom die uitkwam. Zijn droom spatte alleen in 30 seconden uiteen. Hij werd uitgeschakeld en moest terug naar huis. Een lange tijd van teleurstelling volgde. Het plezier in de sport viel voor een jaar weg. Tot het moment dat er een nieuwe coach kwam. Samen met zijn coach aan zijn zijde revancheerde Noël zich en in 2019 bekroonde hij zijn doorzettingsvermogen met een gouden medaille op het wereldkampioenschap Judo, als eerste Nederlander in 10 jaar.

Noël spreekt uit eigen ervaring: hij werkte zijn hele leven naar één ultiem doel, maar deze droom eindigde in een fiasco. Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je ervoor dat je weer volledig gedisciplineerd met je nieuwe doel aan het werk gaat?

Onderwerpen waar Noël van ’t End over spreekt:

  • Motivatie
  • Doelen bereiken
  • Omgaan met druk
  • Topsport

Noël spreekt over zijn passie inclusief alle tegenslagen die hij heeft gehad. Ineens, uit het niets, werd hij wereldkampioen. Dankzij het wereldkampioenschap werd hij een inspiratiebron voor heel judoënd Nederland. Noël is het voorbeeld dat alles mogelijk is, zolang je maar 100% geeft.

Over Noël van ’t End

In 2012, toen Noël 21 jaar oud was, werd hij gevraagd door de Nederlandse Judobond om fulltime bij hen te komen trainen in Haarlem. Zijn antwoord was volmondig ‘Ja!’ Jaren van hard werken volgden. Tot 2016 was Noël nog een vrij onbekende naam in de judowereld. Tot hij in 2016 zijn ticket voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro verzekerde; hij ging zijn droom waar maken!

Eén maand voor de Spelen scheurde Noël zijn enkelbanden af. Niet bij de pakken neer gaan zitten, dat is wat er moest gebeuren. Hij zou hoe dan ook, volledig hersteld of niet, naar de Olympische Spelen. Uiteindelijk werden de Olympische Spelen voor Noël het dieptepunt in zijn carrière. Hij verhuisde naar Parijs om zijn motivatie weer te vinden.

Anderhalf jaar later kwam Noël weer in Nederland trainen. Een nieuwe trainer en trainen op een nieuwe plek. Het gaat nu beter dan ooit; in maart 2019 won hij zijn eerste Grand Slam in augustus 2019 werd hij ineens de eerste Nederlandse wereldkampioen in 10 jaar tijd.

Noël van ’t End boeken

Heb je interesse in het boeken van Noël? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Noël van ’t End

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid