Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark Tuitert spreker
Bewaar als favoriet

Mark Tuitert

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Met meer dan 150 presentaties per jaar is Olympisch goud-winnaar Mark Tuitert een veelgevraagd spreker over het realiseren van doelen én dromen. Tijdens zijn verhaal over DRIVE: train je stoïcijnse mindset komen thema’s als mindset, sport & ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap aan bod.

Gemeente Eemsdelta

"De afspraken over de voorbespreking waren goed, het gesprek vond op het afgesproken tijdstip plaats. De lezing was heel inspirerend en de info uit de voorbespreking was ook goed opgenomen en verweven in het verhaal. Aanwezigen waren zichtbaar geraakt door het persoonlijke verhaal van Mark."

Mark Tuitert

‘Zonder strijd geen overwinning’, zegt voormalig schaatser Mark Tuitert. Hij is ‘daar’ geweest en daagt zichzelf nog íedere dag uit. De winnaar van Olympisch goud werd na zijn topsportcarrière co-founder van First Energy Gum, produceert zijn eigen ‘DRIVE’ podcast en is trainer bij de online sportschool Fitchannel. Ook schreef het boek ‘DRIVE: train je stoïcijnse mindset‘.

De voormalig schaatser zit vol energie en dit is zeker te merken tijdens zijn presentaties en workshops. Op openhartige wijze deelt hij zijn verhaal en laat hij zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven.

Over de lezing DRIVE: Train je stoïcijnse mindset

Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset! De weg naar succes en het leven van een goed leven zullen voor iedereen iets anders betekenen. Met deze lezing deelt Mark zijn verhaal en hoopt hij jou zo te kunnen inspireren om je eigen weg te kiezen en jouw ‘drive’ te vinden.

Mark deelt zijn 10 stoïcijnse lessen die hij tijdens zijn succesvolle topsportcarrière en dagelijkse leven leerde en toepaste. Met DRIVE bezit je de tools om:

  1. Richting te geven aan je leven
  2. Te accepteren waar je geen invloed op hebt
  3. Actie te durven ondernemen
  4. Mentaal sterker te worden
  5. En dus altijd scherp en relaxed op je doel af te gaan!

Hij reflecteert (‘dat hebben de stoïcijnen me geleerd’) op hoe hij meerdere keren zwaar overtraind raakte en vertelt openhartig over de zware uitdagingen in zijn persoonlijke leven. Het was de stoïcijnse mindset die Mark hielp om tegenslagen om te zetten in kansen. Een stoïcijnse mindset leert je evenwichtig en kalm te blijven, de waarde van alles in te laten zien.

Achtergrond Mark Tuitert

Mark Tuitert verbleef als schaatser 15 jaar aan de wereldtop en was na zijn topsportcarrière vastberaden om ook op maatschappelijk gebied de top te bereiken. Mark rondde in 2016 de opleiding Sport, Business en Leadership aan de Universiteit van Nyenrode af en stortte zich vol op het ondernemerschap. Hij richtte in 2017 First Energy Gum op, waarmee hij onder meer topsportend Nederland voorziet van energie en waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing. Via FitChannel motiveert Mark mensen om te trainen en gezond te leven en adviseert hij bedrijven op het gebied van vitaliteit. In 2021 lanceerde Mark zijn boek eerste boek genaamd DRIVE: train je stoïcijnse mindset.

Mark Tuitert boeken voor een lezing, webinar of workshop?

Mark als spreker betekent een gepassioneerd verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, teamwork, onzekerheid, eigen verantwoordelijkheid nemen, onzekerheid, doelmatig werken en persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Heb je vragen over de lezing van Mark of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Het Stedelijk Lyceum

"Fantastisch persoonlijk en aansprekend verhaal! Het was bijzonder om zo geïnspireerd te worden en meegenomen te worden in het persoonlijke verhaal van Mark. Veel personeelsleden zaten met tranen in de ogen in de zaal muisstil te luisteren. Het had niet beter gekund."

Beschikbaarheid en informatie

Mark Tuitert

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid