Inspiratiesessies Giel Boes

Wil je jouw team of bedrijf inspireren om slimmer, vitaler en doelgerichter te werken? In dit hectische, digitale tijdperk is het voor velen een uitdaging om doelstellingen te behalen. Zeker met alle e-mail, WhatsApp, social media en andere berichten die we 24/7 op ons afgevuurd krijgen. Vooral met een hoge werkdruk en 101 dingen die we allemaal moeten (of willen?) doen voor onszelf en voor anderen.

Tijdens zijn inspiratiesessies en workshops motiveert Giel Boes organisatie, team en individu om doelstellingen concreet uit te werken en vervolgens ook te behalen. Dit doet hij op een efficiënte manier met een gezonde dosis humor. “Focus met Fun” is namelijk het motto van Giel! Deelnemers krijgen hands-on al meteen wat praktische tips en tools mee, die de volgende werkdag al geïmplementeerd kunnen worden.

Thema’s inspiratiesessies

  • Focus met Fun: realiseer doelstellingen van jezelf, team én organisatie op een energieke manier
  • E-mail Efficiency: bespaar een half uur per dag door slimmer te werken
  • HR = Happy Resources: creëer een gezonde leefstijl en werkomgeving voor meer motivatie en vitaliteit.

De inspiratiesessies duren 30 tot 45 minuten per onderwerp, meerdere onderwerpen zijn te combineren. Een uitgebreide workshop of training behoort ook tot de mogelijkheden.

Achtergrond Giel Boes

Giel is een doorgewinterde IT ondernemer uit het zuiden des lands die het maximale uit zichzelf én zijn omgeving haalt. Sinds zijn veertiende is hij als IT nerd – gelukkig zonder mensenvrees – actief en heeft hij de nodige ervaring opgedaan omtrent gemotiveerd doelen realiseren en slim (samen)werken met mens en computer. Door de efficiënte en doelgerichte manier van werken en leven heeft Giel de afgelopen jaren meerdere goedlopende bedrijven opgestart, een eigen foundation waarmee hij jaarlijks tienduizenden bomen plant in tropische gebieden, met minimale training de marathon gelopen en een boek geschreven. Hij vindt het op zijn Eindhovens gezegd: “Keigaaf om anderen te inspireren ook de beste versie van zichzelf te motiveren én activeren”.

Persoonlijke missie Giel Boes

Het is Giels missie om doelen zo slim en leuk mogelijk te behalen en anderen dat ook zo te zien doen. Meer resultaat met minder stress zorgt voor alle goeds voor jezelf en de wereld om je heen. Zo is het een van zijn belangrijkste missies om voor 2026 één miljoen bomen te hebben geplant. Daarom gaat de helft van de opbrengsten van zijn inspiratiesessies naar WeForest.org. Giel gelooft namelijk dat voor een energiek, puur en gezond leven (veel) meer zuurstof nodig is! Niet alleen voor nu, maar ook voor onze toekomstige generaties.

Wil je door Giel Boes geïnspireerd worden of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 750 - 1250 Euro / 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Giel Boes SKU UPC Model

Giel heeft in April onze groep Alumni van de opleiding Marketing Management in Eindoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doel

Jul 03, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Fontys FAME 

Giel heeft in April onze groep Alumni van de opleiding Marketing Management in Eindoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doelen stellen en efficiënt werken. Met inspirerende voorbeelden, humor en praktische tips is iedereen die avond met een berg inspiratie (en hopelijk een hoop nieuwe, efficiënte doelen!) weer naar huis gegaan. En tegelijkertijd zijn we groen bezig geweest, door het aantal bomen dat Giel heeft geplant door deze lezing. Aanrader als spreker op een event of bijeenkomst!
- Laurine Simkens, Digital Marketing Specialist


Giel is een man met een open karakter die op een zeer attente wijze een positieve bijdrage levert aan het netwerk van WTC·E Zakensociëteit en Young

Apr 16, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: World Trade Center Eindhoven 

Giel is een man met een open karakter die op een zeer attente wijze een positieve bijdrage levert aan het netwerk van WTC·E Zakensociëteit en Young Professionals, zowel in het stimuleren van ontmoetingen tussen de leden als het "meedenken" in activiteiten.

Lianne van den Boogaard
Directrice World Trade Center Eindhoven


Giel Boes is een inspirerende ondernemer die niet alleen op zoek is, om zijn eigen talenten te ontwikkelen; dat doet hij ook graag voor een ander. Dat

Apr 13, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: RAI Amsterdam 

Giel Boes is een inspirerende ondernemer die niet alleen op zoek is, om zijn eigen talenten te ontwikkelen; dat doet hij ook graag voor een ander. Dat zie je direct terug in de verschillende zakelijke formats die hij opzet. Dat hij ook nog oog heeft voor de planeet waar wij op leven, laat duidelijk zien dat hij verder gaat waar andere stoppen. Laat dat nou net één van zijn doelen zijn, om mensen verder te helpen. Mooi.


4.8 5.0 5 5 Giel heeft in April onze groep Alumni van de opleiding Marketing Management in Eindoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doelen stellen en efficiënt werke Giel Boes
Page:
12

Gerelateerde sprekers