Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Giel Boes
Bewaar als favoriet

Giel Boes

Giel Boes laat tijdens zijn lezingen zien hoe je slimmer, vitaler en doelgerichter kan werken. Geen afleiding meer én behaal eindelijk je doelen. Tevens kan Giel laten zien hoe je efficiënter kan werken met o.a. email.

Centrum voor Standaarden bij Logius

"Onlangs heeft Giel ons team tips gegeven over hoe het beste thuis te werken en effectief en efficiënt te mailen. Dit heeft Giel op een prettige en toegankelijke wijze overgebracht, en ook goede ideeën gegeven."

Giel Boes

Wil je jouw team of bedrijf inspireren om slimmer, vitaler en doelgerichter te werken? In dit hectische, digitale tijdperk is het voor velen een uitdaging om doelstellingen te behalen. Zeker met alle e-mail, WhatsApp, social media en andere berichten die we 24/7 op ons afgevuurd krijgen. Vooral met een hoge werkdruk en 101 dingen die we allemaal moeten (of willen?) doen voor onszelf en voor anderen.

Tijdens zijn inspiratiesessies en workshops motiveert Giel Boes organisatie, team en individu om doelstellingen concreet uit te werken en vervolgens ook te behalen. Dit doet hij op een efficiënte manier met een gezonde dosis humor. “Focus met Fun” is namelijk het motto van Giel! Deelnemers krijgen hands-on al meteen wat praktische tips en tools mee, die de volgende werkdag al geïmplementeerd kunnen worden.

Thema’s inspiratiesessies

  • Focus met Fun: realiseer doelstellingen van jezelf, team én organisatie op een energieke manier
  • E-mail Efficiency: bespaar een half uur per dag door slimmer te werken
  • HR = Happy Resources: creëer een gezonde leefstijl en werkomgeving voor meer motivatie en vitaliteit.
  • Tijd besparen door slimmer digitaal te werken.
  • Meer uit je dag halen met een lekker ochtendritueel

Korte workshop: ‘Slimmer samen thuiswerken’

In een sessie van 1 à 1,5 uur behandelt Giel Boes de volgende thema’s:

  • Lekker Ochtendritueel: Blijf in de flow met ‘n dagelijkse kickstart.
  • Slimmer Digitaal: Praktische e-mail tips voor meer rust en structuur.
  • Online Teamspirit: Samen meer verbonden vanuit huis.

Met thuiswerken krijgt men nóg meer e-mail en heeft daarnaast moeite om in een flow te blijven met doelen stellen en productiviteit.

Locatie en tijdsduur

De inspiratiesessies duren 30 tot 45 minuten per thema, meerdere thema’s zijn te combineren. Een uitgebreide workshop of training behoort ook tot de mogelijkheden. Online webinar ervaringen met bijv. Zoom, Webinargeek, Whereby, Microsoft Teams en Skype zijn voor deze authentieke nerd niet onbekend.

Voordelen voor de organisatie

⦁ Tijd besparen met email/communicatie (tot wel een half uur per medewerker per dag)
⦁ Gezondheid van de medewerker verhogen door minder informatiestress
⦁ Werkplezier verhogen door met meer voldoening te werken
⦁ Meer focus op kerntaken

Achtergrond Giel Boes

Giel is een doorgewinterde IT ondernemer uit het zuiden des lands die het maximale uit zichzelf én zijn omgeving haalt. Sinds zijn veertiende is hij als IT nerd – gelukkig zonder mensenvrees – actief en heeft hij de nodige ervaring opgedaan omtrent gemotiveerd doelen realiseren en slim (samen)werken met mens en computer. Door de efficiënte en doelgerichte manier van werken en leven heeft Giel de afgelopen jaren meerdere goedlopende bedrijven opgestart, met minimale training de marathon gelopen, een boek geschreven ÉN een eigen foundation waarmee hij jaarlijks tienduizenden bomen plant in tropische gebieden, .

Zo is het een van zijn belangrijkste missies om voor 2026 één miljoen bomen te hebben geplant. Daarom gaat de helft van de opbrengsten van zijn inspiratiesessies naar WeForest.org.

Wil je door Giel Boes geïnspireerd worden of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Directeur HRM101 BV

"Giel heeft voor ons een gave inspiratiesessie gegeven over 'Slimmer Samen Thuiswerken: Meer werkgeluk met minder afleiding'. Ondanks dat het (noodgedwongen) een online sessie is geweest, heeft hij ons weten te inspireren en erg veel praktische bruikbare tips gegeven. Een echt aanrader!"

HLB Van Daal

"Goed geregeld, vriendelijk contact"

Enexis

"In de voorbereiding dacht Giel Boes actief mee en zocht hij mee naar mogelijkheden om juist in COVID-19 tijden dingen mogelijk te maken. Giel was ook niet te beroerd om vooraf een leuk en enthousiasmerend videobericht te maken! Dit leidde tot een geslaagd webinar waarbij de deelnemers goed meededen en Giel al hun vragen goed beantwoordde. Ook in de nabespreking bleef Giel vriendelijk en op zoek naar verbeterpunten. Door deze positieve doch kritische instelling blijft Giel zich verbeteren en altijd up-to-date om met zijn enthousiasme organisaties te motiveren."

JobOn

"Wat is jouw grootste frustratie als het over emailen gaat? De mijne is dat de hele wereld in de CC staat. Jij hebt zelf vast ook een paar frustraties mbt de email die je ontvangt. Bijvoorbeeld dat de vraag niet duidelijk is. Of waarom heeft diegene niet eerst even overlegd? Om te voorkomen dat je zelf ook in de fout gaat heeft Giel 12 emailquetten opgesteld. Houd je aan deze voorschriften en je communiceert efficiënt, via het juiste kanaal en met goed gevolg! Ik mocht vanuit JobOn-Air de webinar ‘Solliciteer Efficiënt, Verstuur Slimme Emails’ van Giel hosten. Giel is een enthousiaste spreker, die duidelijk gewend is om te presenteren, wat mijn werk als host gemakkelijk maakte. Ik had dan ook alle tijd om actief deel te nemen aan de webinar. Ik kan je zeker aanraden om ook eens een webinar van Giel te volgen."

Fontys FAME

"Giel heeft in April onze groep Alumni van de opleiding Marketing Management in Eindoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doelen stellen en efficiënt werken. Met inspirerende voorbeelden, humor en praktische tips is iedereen die avond met een berg inspiratie (en hopelijk een hoop nieuwe, efficiënte doelen!) weer naar huis gegaan. En tegelijkertijd zijn we groen bezig geweest, door het aantal bomen dat Giel heeft geplant door deze lezing. Aanrader als spreker op een event of bijeenkomst! - Laurine Simkens, Digital Marketing Specialist"

Beschikbaarheid en informatie

Giel Boes

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid