Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Carlijn Hermes
Bewaar als favoriet

Carlijn Hermes

Carlijn motiveert haar publiek met tips en tools voor een Healthy Digital Lifestyle. Ze maakt je bewust in wat al die mooie digitale technologie met ons doet, zowel positief als negatief. Voor werknemers betekent dit concreet meer focus, meer efficiëntie en meer werkgeluk.

Blue Bricks

"Goede voorbereiding en intake van Carlijn, de sessie was goed voorbereid en iedereen wist wat er ging gebeuren. De wandeling zelf was een verfrissende manier om met mindfullness om te gaan! Deelnemers waren erg positief."

Carlijn Hermes

Het is mijn missie om heel Nederland te vertellen over een Healthy Digital Lifestyle.

Digitale technologie is fantastisch, we willen en kunnen niet meer zonder. Maar helaas zien we meer en meer een keerzijde; Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en ook een hormonale disbalans. Het gevolg is dat we een forse stijging zien van stress gerelateerde klachten die leiden tot burnout bij werknemers. Daarnaast laten we tot wel 40% van onze capaciteit liggen en laat onderzoek zien dat ons IQ met 10 punten daalt door het ‘always on syndrome’. En wat doen die smartphones met de ontwikkeling van onze kinderen? Recente cijfers laten een stijging zien in depressieve en angstgevoelens en ook een achterstand in de sensomotorische ontwikkeling.

Als publiek word je gemotiveerd met de concrete tips en tools aan de slag te gaan en daarmee direct een start te maken naar een Healthy Digital Lifestyle.

Onderwerpen lezing

  • Technologie
  • Digitalisering
  • Gezonde leefstijl
  • Bewustwording
  • Duurzame Inzetbaarheid
  • Burn-out / (werk)stress
  • Opvoeding

Hybride werken zonder stress
Thuiswerken kan best ingewikkeld zijn. Heel wat mensen ervaren hierdoor werkdruk en stress. In dit haar training of webinar leer je hoe je thuis kunt werken én jezelf ontspannen, én werk-privé gescheiden kunt houden, én hoe je met focus en efficiëntie je werk kunt doen. Carlijn verzorgt hierover de (hybride/online/offline) lezingen Slimmer hybride werken zonder Stress en Digitaal Verbinden.

On demand masterclass: start direct
Bovendien heeft Carlijn Hermes met Jean-Paul Kersten in samenwerking met deSpreker.nl een on demand masterclass opgenomen: ‘Gezonde digitale leefstijl‘. Je kan direct starten met deze masterclass.

Achtergrond Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de re-integratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht. Inmiddels is Carlijn ook veelgevraagd spreker, trainer en heeft zij haar eerste boek uitgegeven.

Interesse in een lezing van Carlijn Hermes?

Een lezing van Carlijn Hermes is niet alleen informatief, het leert je ook de omschakeling naar een Healthy Digital Lifestyle. Voor jou persoonlijk, maar ook voor jou als werknemer! Al met al een lezing van formaat.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

RUD Drenthe

"Volgens mij vond iedereen Carlijn een vermakelijke spreker. Heel herkenbaar allemaal. Het hield ook mooi het midden tussen luisteren en actief iets doen. En de medewerkers konden zich ook laten horen. Carlijn was vol energie, alle drie de sessies."

Stictingrijk

"De inbreng van Carlijn en Jean-Paul was enthousiast en interactief waardoor de groep uitgenodigd werd mee te doen. Er zijn tips en trucs gedeeld welke gelijk de volgende dag door de verschillende deelnemers zijn opgepakt. Het was informatief, informeel en verbindend en sloot aan bij onze vraag. Kortom ‘geslaagd’ en ik hou jullie zeker in gedachten voor een eventuele volgende gelegenheid."

Salesmanager Benelux Forcare

"Hele nuttige en leuke workshop voor de effectiviteit van teams en inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van de digitale revolutie."

AON

"SmartLife Academy heeft een leuke, maar vooral positieve lezing gegeven tijdens onze ‘Jouw Gezonde Week’. Carlijn heeft tijdens deze lezing, ‘Let's get Smart’, onze collega’s veel inzicht en bewustwording gegeven welke impact het hedendaags gebruik van smartphones en de constante digitale verbondenheid heeft. En vooral, wat kun je er tegen doen. Erg waardevol."

Burnout & Stress coaches

"Dank voor je komst, het was een succes! De invloed van digitale technologie is een heel actueel onderwerp en voor velen een eye-opener. Ook de manier waarop je het presenteerde werd door iedereen gewaardeerd, afwisselend, leuk en informatief."

Beschikbaarheid en informatie

Carlijn Hermes

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid