Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Carlijn Hermes

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Carlijn maakt je bewust en geeft inzicht in wat al die mooie digitale technologie met ons doet. Carlijn motiveert haar publiek met tips en tools voor een Healthy Digital Lifestyle. Voor werknemers betekent dit concreet meer focus, meer efficiëntie en meer werkgeluk.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Carlijn Hermes

Digitale technologie is fantastisch, we willen en kunnen niet meer zonder. Maar helaas zien we meer en meer een keerzijde; Onbewust gebruik van technologie leidt tot chronisch slaaptekort, gefragmenteerde aandacht en ook een hormonale disbalans. Het gevolg is dat we een forse stijging zien van stress gerelateerde klachten die leiden tot burnout bij werknemers. Daarnaast laten we tot wel 40% van onze capaciteit liggen en laat onderzoek zien dat ons IQ met 10 punten daalt door het ‘always on syndrome’. En wat doen die smartphones met de ontwikkeling van onze kinderen? Recente cijfers laten een stijging zien in depressieve en angstgevoelens en ook een achterstand in de sensomotorische ontwikkeling.

Als publiek word je gemotiveerd met de concrete tips en tools aan de slag te gaan en daarmee direct een start te maken naar een Healthy Digital Lifestyle.

Thuiswerken kan best ingewikkeld zijn. Heel wat mensen ervaren hierdoor werkdruk en stress. In dit webinar leer je hoe je thuis kunt werken én jezelf ontspannen, én werk-privé gescheiden kunt houden, én hoe je met focus en efficiëntie je werk kunt doen.

Onderwerpen lezing

 • Technologie
 • Digitalisering
 • Gezonde leefstijl
 • Bewustwording
 • Gezondheid
 • Duurzame Inzetbaarheid
 • Burn-out / (werk)stress
 • Opvoeding

Achtergrond Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de re-integratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht. Inmiddels is Carlijn ook veelgevraagd spreker, trainer en heeft zij haar eerste boek uitgegeven.

Interesse in een lezing van Carlijn Hermes?

Een lezing van Carlijn Hermes is niet alleen informatief, het leert je ook de omschakeling naar een Healthy Digital Lifestyle. Voor jou persoonlijk, maar ook voor jou als werknemer! Al met al een lezing van formaat.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Carlijn Hermes

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker