Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Webinar Digitaal verbinden
Bewaar als favoriet

Webinar Digitaal Verbinden

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Carlijn Hermes heeft samen met Performance-gezelschap Zwermers een webinar gemaakt waar kennis en kunst samen komen in onze zoektocht naar Digitaal Verbinden. Met deze online co-creatie zorgen ze er op een unieke manier voor dat teams meer verbondenheid ervaren en met meer vertrouwen en motivatie plaats onafhankelijk werken.

Webinar Digitaal Verbinden

Carlijn Hermes heeft samen met Performance-gezelschap Zwermers een onwijs mooi webinar gemaakt waar kennis en kunst samen komen in onze zoektocht naar Digitaal Verbinden.

Wat laat je voor een camera van jezelf zien? En wat zien anderen van jou als er alleen een scherm is? Hoe verbinden we ons nu we veelal op afstand met elkaar werken, nu we geen schouderklopjes meer kunnen geven of elkaar echt in de ogen kunnen kijken? Met deze online co-creatie zorgen ze er op een unieke manier voor dat teams meer verbondenheid ervaren en met meer vertrouwen en motivatie plaats onafhankelijk werken.

Dit één uur durende interactieve webinar, waarbij de deelnemers niet stil zullen zitten, is speciaal gemaakt voor teams. De krachtige combinatie van kunst, humor, inspiratie en waardevolle informatie nodigt uit tot het versterken van de onderlinge banden en vergroot het vertrouwen in elkaar. Je zou het zomaar teambuilding kunnen noemen :).

Carlijn Hermes houdt zich bezig met de vitaliteit van organisaties. Carlijn (spreker, trainer en auteur) enthousiasmeert en laat de deelnemers achter met een betere versie van zichzelf.

* Over Performance-gezelschap Zwermers

Zwermers is een performance-gezelschap dat locatiegerichte en interdisciplinaire performances maakt. Onder de noemer Pan~// Catwalk doet het gezelschap doorlopend artistiek onderzoek naar het de relatie tussen kleding en identiteit. Van theaterfestival Oerol tot in een museum, van achterstandswijk tot over de grens.

Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de reïntegratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Ze houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht.

Geïnteresseerd in Digitaal Verbinden?

Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Digitaal Verbinden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid