Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

„During our event in Amsterdam, Farid added an exciting presentation to our programme; he fascinated clients with his views on future developments and global trends, including decentralisation and empowerment, and emphasised the need for people and companies to become more flexible.” Bart Vemer - Head of Distribution Netherlands, BNP Paribas Investment Partners
BNP Paribas Investment Partners

Incompany workshops

HomeZakelijke workshops

We leren veel meer zodra wij het daadwerkelijk doen. Ga met je team of met de organisatie aan de slag. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren tijdens een zakelijke workshop of incompany training.

80 resultaten gevonden

Boek een incompany workshop

Soms is een lezing of webinar niet genoeg. Jullie willen met elkaar aan de slag, op een interactieve manier. Zo leren jullie niet alleen nieuwe dingen, maar het is ook goed voor de samenwerking en het teamverband. Onze sprekers en trainers maken hun zakelijke workshop en incompany training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.