Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Voor een themaweek Hospitality hebben wij Robert Guijt gevraagd, om naast zijn rol als spreker tijdens de kick off, ook onze workshopmiddag te begeleiden. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Robert heeft het vermogen om zijn ervaringen uit o.a. de theaterwereld op een aansprekende manier mee te nemen m.b.t. het meer klantgericht maken van onze (IT) organisatie. Inhoudelijke informatie wat betreft onze dagelijkse werkzaamheden en onze klanten werd door hem mooi meegenomen in zijn motivational speech wat betreft Hostmanship en bij het uitwerken van een groepsopdracht met diverse thema’s rondom ‘de klant’. Mede dankzij zijn aandeel in onze themaweek durven wij te stellen dat wij een stap dichterbij WOW zijn gekomen wat betreft onze customer journey. Met dank, EvA
EvA Servicecentrum, Amsterdam UMC

Incompany workshops

HomeZakelijke workshops

We leren veel meer zodra wij het daadwerkelijk doen. Ga met je team of met de organisatie aan de slag. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren tijdens een zakelijke workshop of incompany training.

88 resultaten gevonden

7 sleutels tot werkplezier Bekijken
Bewaar als favoriet
Ron Zwerver Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Bedrijfsethiek & organisatiecultuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
De kracht van Feedback Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een incompany workshop

Soms is een lezing of webinar niet genoeg. Jullie willen met elkaar aan de slag, op een interactieve manier. Zo leren jullie niet alleen nieuwe dingen, maar het is ook goed voor de samenwerking en het teamverband. Onze sprekers en trainers maken hun zakelijke workshop en incompany training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.