Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Samen met mijn dochter van 14 jaar oud ben ik naar de bijeenkomst geweest in hotel Waalwijk waar Lowie sprak over zijn ervaringen m.b.t. zijn zieke en uiteindelijk overleden dochter Guusje en wat dit met hem en zijn gezin deed. Van begin tot het einde hebben we geboeid geluisterd naar zijn verhaal en de interactie met het publiek. In 1 woord geweldig hoe hij zo'n moeilijk onderwerp voor sommigen zo oprecht en open vertelt. Hij zet je aan het denken en maakt alles bespreekbaar, dit vind ik een kunst! Beide waren we zeer onder de indruk, bedankt!
Nancy

Incompany workshops

HomeZakelijke workshops

We leren veel meer zodra wij het daadwerkelijk doen. Ga met je team of met de organisatie aan de slag. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren tijdens een zakelijke workshop of incompany training.

88 resultaten gevonden

Workshop Zakelijk flirten na corona Bekijken
Bewaar als favoriet
Het Toekomstkabinet Bekijken
Bewaar als favoriet
Reflectiesessie door Drs. Hofnar Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Future Technologies Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Bedrijfsethiek & organisatiecultuur Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een incompany workshop

Soms is een lezing of webinar niet genoeg. Jullie willen met elkaar aan de slag, op een interactieve manier. Zo leren jullie niet alleen nieuwe dingen, maar het is ook goed voor de samenwerking en het teamverband. Onze sprekers en trainers maken hun zakelijke workshop en incompany training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.