Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter heeft voor de Businessclub CJB Water en Glas een helder betoog gehouden over wat ons te wachten staat. Als voorzitter hoorde ik achteraf alleen positieve geluiden. Belangrijkste inzicht: We overschatten de korte termijn en onderschatten de lange termijn. Als u een spreker wilt met een duidelijk, inspirerend en inhoudelijk sterk verhaal dan kan ik Peter van der Wel zeer aanbevelen
CJB Water en Glas

Incompany workshops

HomeZakelijke workshops

We leren veel meer zodra wij het daadwerkelijk doen. Ga met je team of met de organisatie aan de slag. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren tijdens een zakelijke workshop of incompany training.

83 resultaten gevonden

Workshop NeuromarketingCode Bekijken
Bewaar als favoriet
Rico Bakker Bekijken
Bewaar als favoriet
Multitasken is een mythe Bekijken
Bewaar als favoriet
De kracht van Feedback Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Smits de Netwerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Teamdynamiek Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een incompany workshop

Soms is een lezing of webinar niet genoeg. Jullie willen met elkaar aan de slag, op een interactieve manier. Zo leren jullie niet alleen nieuwe dingen, maar het is ook goed voor de samenwerking en het teamverband. Onze sprekers en trainers maken hun zakelijke workshop en incompany training op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.