Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik kan Robin van harte aanbevelen. Ik heb hem nu twee keer zien optreden en beide keren sprongen bij velen (waardoor bij mij) de tranen in de ogen. Omdat hij raakt. Een mooie spreker over (persoonlijk) leiderschap en verandering. Heeft er niet alleen over gelezen, maar het ook zelf gedaan. Als 28-jarige werd hij al door de CEO van zijn bedrijf naar voren geschoven als de leider van de onderneming.
Arend Ardon

Sprekers Growth Hacking

HomeSprekers/Marketing en Sales/Online marketing/Growth Hacking

Boek snel en eenvoudig een ervaren growth hacker die voor jou en je organisatie betekenis kan geven aan Growth hacking en het door Growth Tribe ontwikkelde G.R.O.W.S.-proces waardoor je een Growth mindset ontwikkelt.

1 Sprekers gevonden

Joost Fromberg Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Growth Hacking

Op zoek naar een spreker over growth hacking? Boek dan één van onze growth hackers als spreker, trainer of workshopleider. Wil je erachter komen welke betekenis growth hacking voor jouw team of organisatie kan hebben? En wil je niet nu al je medewerkers een growth hacking traineeship aanbieden? Laat je daarom inspireren door één van onze growth hackers. Met aansprekende voorbeelden uit de praktijk onthullen zij de geheimen van growth hacking. Een ideale growth hacker combineert de werkgebieden Marketing, IT en Data-analyse. Daarnaast heeft een growth hacker een growth mindset. Bij growth hacking draait namelijk alles om data en experimenteren. Bedrijven als Airbnb, Uber en Dropbox hebben hun groei te danken aan succesvolle Growth Hacks. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.