Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Om met elkaar over cultuur te spreken is best complex, zeker als je wat dieper wilt gaan. Janny kan het thema op een deskundige en ontwapenende manier openen en een écht en verbindend gesprek erover begeleiden. L. Karre, WUR
Wageningen University & Research

Sprekers Gezonde leefstijl

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Gezonde leefstijl

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over een gezonde leefstijl. Zorgen voor jezelf is ontzettend belangrijk, privé en op het werk. Waar begin je, en misschien nog wel belangrijker hoe begin je?

22 Sprekers gevonden

Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Marieke de Zwaan Bekijken
Bewaar als favoriet
Henk Fransen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Carola Linschooten Bekijken
Bewaar als favoriet
Wanda de Kanter Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqui van Kemenade Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezonde leefstijl

Een goede gezondheid wilt iedereen! Gezonde patiënten, cliënten, personeel etc. Bij gezondheid denken mensen vaak aan voeding, schrijf van vijf van het voedingscentrum. Maar het is zoveel meer. Gezondheid wordt o.a. beïnvloed de je omgeving, voeding en beweging. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. De sprekers hebben allemaal een andere achtergrond, van topsporter tot arts. Onze sprekers maken hun lezing over een gezonde leefstijl op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.