Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Otto was in 1 woord fantastisch! Otto was verrassend, energiek en heel goed voorbereid. Een uniek persoon die onze business update tot een zeer succesvolle en waardevolle dag heeft gemaakt. Otto heeft met zijn gevoel voor timing en humor precies de juiste 'energy boost' gegeven. Otto heeft ons zeker ook aangezet tot nadenken over onze activiteiten op het internet en welke impact dat kan hebben zowel zakelijk als privé. Nogmaals dank
Nestlé

Sprekers Gezonde leefstijl

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Gezonde leefstijl

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over een gezonde leefstijl. Zorgen voor jezelf is ontzettend belangrijk, privé en op het werk. Waar begin je, en misschien nog wel belangrijker hoe begin je?

15 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Henk Fransen Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Carola Linschooten Bekijken
Bewaar als favoriet
Cathy van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezonde leefstijl

Een goede gezondheid wilt iedereen! Gezonde patiënten, cliënten, personeel etc. Bij gezondheid denken mensen vaak aan voeding, schrijf van vijf van het voedingscentrum. Maar het is zoveel meer. Gezondheid wordt o.a. beïnvloed de je omgeving, voeding en beweging. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. De sprekers hebben allemaal een andere achtergrond, van topsporter tot arts. Onze sprekers maken hun lezing over een gezonde leefstijl op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.