Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wat een belevenis. Rond de talkingstick aan het ven met kampvuur en onder een warm dekentje. Met haar UbuntuVergaderKring weet Leontine de power van de groep tot een climax te brengen. Samen met de mensen op deze magische plek op de natuurbegraafplaats kwamen we tot verrassende inzichten. En wat een weldaad om de kracht van de groep te ervaren. Dat smaakt naar meer! Joyce Sengers, Directeur Natuurbegraafplaats De Utrecht, februari 2018
Vergaderkring

Sprekers Gezonde leefstijl

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg/Gezonde leefstijl

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over een gezonde leefstijl. Zorgen voor jezelf is ontzettend belangrijk, privé en op het werk. Waar begin je, en misschien nog wel belangrijker hoe begin je?

15 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Marieke de Zwaan Bekijken
Bewaar als favoriet
Henk Fransen Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezonde leefstijl

Een goede gezondheid wilt iedereen! Gezonde patiënten, cliënten, personeel etc. Bij gezondheid denken mensen vaak aan voeding, schrijf van vijf van het voedingscentrum. Maar het is zoveel meer. Gezondheid wordt o.a. beïnvloed de je omgeving, voeding en beweging. Iedere spreker heeft zijn of haar specialiteit. De sprekers hebben allemaal een andere achtergrond, van topsporter tot arts. Onze sprekers maken hun lezing over een gezonde leefstijl op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.