Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Roel Hermans spreker keynote lezing 2
Bewaar als favoriet

Roel Hermans

Een gezonde leefstijl is een onmisbaar onderdeel van een vitaal en gezond leven. Gezondheid en vitaliteit gaan in de kern over gedrag. Op basis van inzichten uit de wetenschap én de praktijk, deelt dr. Roel Hermans bruikbare tips om aan de slag te gaan met gezondheid en vitaliteit. Voor jezelf of voor anderen.

Spurd Purmerend

"Wij gaven een workshop/theatervoorstelling "Hoe verander je gedrag" om inwoners van gemeente Purmerend handvatten te geven om zichzelf te coachen bij gedragsverandering. Roel heeft heel goed en duidelijk verteld hoe je dat doet! Hij vertaalt de wetenschap goed naar de praktijk, op een manier dat het te begrijpen is voor iedereen. "

Roel Hermans

Het is mijn missie om Nederland gezonder te maken.

Dr. Roel Hermans is gepromoveerd gedragswetenschapper, spreker en docent. Hij is (co-)auteur van meer dan 40 wetenschappelijke artikelen op gebied van gezondheid, leefstijl en gedragsverandering. Daarnaast schreef hij tal van opinieartikelen, columns en populair wetenschappelijke teksten voor websites, blogs en boeken en is hij geregeld in de media te zien om zijn kennis over menselijk gedrag te delen.

Na jaren in de wetenschap te hebben gewerkt, adviseert Roel nu bedrijven en organisaties in hun gezondheids- en vitaliteitsplannen. Daarnaast is hij de host van zijn eigen ‘LeefstijlLab’ podcast waarin hij in gesprek gaat met wetenschappers en professionals over alles wat met gezondheid, leefstijl en gedragsverandering te maken.

Als gedragsexpert geeft hij scholing, workshops, trainingen en inspiratiesessies aan professionals, bedrijven en organisaties op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Met humor en enthousiasme deelt hij herkenbare voorbeelden en direct toepasbare tips en opdrachten.

Over de lezingen en workshops van Roel Hermans

Veel mensen worstelen met de vraag hoe ze gezonder en vitaler kunnen leven. Ze volgen alle trends en hypes op de voet, maar vroeg of laat is de nieuwigheid ervan af en gaat men weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar ook bedrijven en organisaties die aan de slag willen met gezondheid en vitaliteit merken dat het niet eenvoudig is om een plan of programma samen te stellen dat leidt tot de gewenste, duurzame verandering.

In zijn lezingen en workshops, geeft Roel op een laagdrempelige manier uitleg over de complexiteit van leefstijl- en gedragsverandering. Hij gaat in op veelvoorkomende barrières bij leefstijlverandering, waaronder:

  • Motivatieproblemen
  • Weerstand tegen verandering
  • Gewoontegedrag
  • Gebrek aan realistische en concrete doelen
  • Overmatige focus op gezondheidskennis
  • Gebrek aan (verander) vaardigheden
  • Misinformatie op social media, inclusief influencer marketing
  • Verleidingen
  • Terugval

Vervolgens biedt hij concrete actiepunten waar je als individu of bedrijf aan kunt werken als je effectiever wilt werken aan gezondheid of vitaliteit. Na zijn lezing of workshop heb je meer inzicht in menselijk gedrag en ga je het vanaf nu écht anders doen!

Roel Hermans boeken als spreker voor jouw evenement?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ministerie van Defensie - DGI

"Roel zijn sessie over duurzame gedragsverandering was geweldig! Met zijn energie en inzichten nam hij ons mee in de valkuilen en mogelijkheden van gedragsverandering. Met praktische tips en zijn persoonlijke bevlogenheid wist hij ons écht te inspireren. Het was een goede en interessante toevoeging aan ons "Lanceringsevent Vitaliteitsplatform"."

BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)

"De BGN had Roel uitgenodigd om een lezing te geven tijdens onze jaarlijkse BGN nascholing. Op een unieke en inspirerende manier heeft hij onze leden meer kennis bijgebracht op het gebied van leefstijlgerichte gedragsverandering. Zijn lezing werd door onze leden met een 8,5 beoordeeld. Een paar mooie woorden van onze leden: "Roel is een enthousiaste en kundige spreker, die de kunst verstaat de wetenschap op een herkenbare en praktische manier te vertalen naar de praktijk." "uitermate boeiend, met humor, waardoor de spreker je aandacht goed weet vast te houden." "Roel wist het op een duidelijke manier te verwoorden, was prettig om naar te luisteren.""

IDS Media

"Met veel passie, enthousiasme en kennis heeft Roel tijdens zijn toespraak onze gasten meegenomen in het belang van gedrag bij leefstijlkeuzen. Dat klinkt best zwaar, maar Roel slaagt in om het toegankelijk en vermakelijk te maken. De interactie met het publiek en de levendige voorbeelden maakten zijn betoog niet alleen informatief maar ook boeiend."

Vakbeurs Gezond & Vitaal

"Roel is een enorm inspirerende, energieke spreker die ons publiek tijdens zijn sessie op een unieke manier meenam in zijn verhaal. Doordat ons podium op de beursvloer stond, was de kennissessie voor een ieder bij te wonen die het interessant vond. Uiteindelijk is de sessie van Roel de drukstbezochte sessie geworden op de gehele dag. Uitstekende manier van spreken en ontzettend veel kennis over hetgeen waar hij zich mee bezighoudt."

Beschikbaarheid en informatie

Roel Hermans

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid