Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid
Bewaar als favoriet

Rosanne Warmerdam

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Tijdens Rosanne’s studie Biomedische Wetenschappen werd Rosanne opgeleid om onderzoek te doen naar de werking van het menselijk lichaam. Door haar enthousiasme en openheid weet zij al snel een verbinding te creëren. Haar passie om wetenschap toepasbaar te maken in onze lifestyle spat ervan af.

Centric Health

"Van te voren netjes een videocall met Rosanne Warmerdam gedaan, om het event door te spreken. Op de avond zelf is ze alle afspraken nagekomen en is zelfs langer gebleven om de rest van de avond ook te beleven met de deelnemers. Een goede energie, veel enthousiasme en kennis van zaken zorgde voor een fijne beleving. "

Rosanne Warmerdam

Tijdens haar studie Biomedische Wetenschappen zette ze haar eerste stappen in de wereld van de gezondheid en gezondheidszorg. Daar ontdekte ze dat ons huidige gezondheidszorgsysteem gefocust is op het bestrijden van ziekten in plaats van creëren van gezondheid. We hebben een goed ziektezorg systeem, maar wat we missen is een gezondheidszorgsysteem. Rosanne is op een digitale en fysieke wereldreis geweest om met experts over de hele wereld in contact te komen om de problemen en kansen omtrent gezondheid in de samenleving beter te begrijpen. Nu zet ze zich in voor het bouwen van een gezondheidszorgsysteem dat mensen helpt gezond te worden en te blijven.

In 2014 startte ze haar eerste bedrijf om de opgedane kennis toepasbaar te maken. Haar visie en kennis over gezondheid is al vaak toegepast in vitaliteit programma’s in het bedrijfsleven, het onderwijs en in beleidsnota’s van gemeenten. Vanaf begin 2019 is Rosanne ook één van de medeoprichters van HealthBlocks een startup die een preventief gezondheidszorg concept aan het ontwikkelen is.

Onderwerpen waar Rosanne Warmerdam over spreekt

  • Inspiratie om met een nieuwe blik naar gezondheid te kijken.
  • Hoe blijf je gezond in deze snel veranderende samenleving.
  • Inzichten uit de wetenschap; brein, DNA en microbioom die gelinkt zijn aan leefstijl en gezondheid.
  • Dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben.
  • Krijg inzicht in de toekomst van de gezondheidszorg en wat dat betekent voor jouw organisatie en persoonlijke leven.

Meer mogelijkheden

Gezondheid wordt vaak geassocieerd met levensverwachting. Hoe hoger de levensverwachting, hoe gezonder de bevolking. In haar webinar ‘Een nieuwe kijk op gezondheidszorg’ legt Rosanne Warmerdam uit waarom dit te kort door de bocht is.

Bovendien kan je direct starten met haar on demand masterclasses ‘Gezondheid en de kracht van dagelijkse routine’ en ‘Bouwen aan een gezonde gemeenschap’.

Rosanne Warmerdam boeken voor een lezing?

Een presentatie van Rosanne is altijd een mix tussen wetenschap, inspiratie van ‘best practices’ en de vertaling naar het dagelijks leven. Met haar passie en enthousiasme neemt ze je mee in haar wereld en maakt de brug naar het dagelijks leven. Zodat je niet alleen geïnspireerd wordt maar ook met bruikbare tips & tricks naar huis gaat.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

GGD Amsterdam

"Bevlogen en deskundig. Rosanne weet waar ze over praat en kan dat op een heldere en bevlogen manier overbrengen. Haar presentatie gaf stof tot nadenken en dat was de bedoeling."

APG

"Rosanne is een erg enthousiaste spreker die echt iets teweeg heeft gebracht binnen apg. Ontzettend veel collega's zijn bewuster bezig met hun gezondheid. Dat was precies hetgeen wat we wilde bereiken. Natuurlijk is het leuk als er een mooi verhaal verteld wordt, maar wanneer mensen er daadwerkelijk iets mee gaan doen dan heb je echt iets moois bereikt. Verder was het een perfecte afsluiter van een middag met het thema "continu verbeteren". Een stuk gezondheid/vitaliteit is daarbij van groot belang!"

Bevolkingsonderzoek Zuid-West

"Nogmaals onze dank voor je medewerking aan onze Beleidsdag! We horen zo veel goede reacties van onze collega’s! Ze vonden je presentatie heel inspirerend, leerzaam, positief. Ze zeggen dat zij door jou aan het denken zijn gezet en zelfs gemotiveerd zijn om (kleine) veranderingen door te voeren. Mooi hè?"

GGD Den Haag

"Rosanne heeft een uitstekende presentatie gegeven waarbij zij wetenschappelijk inzichten helder kon ombuigen naar praktische toepassing."

Beschikbaarheid en informatie

Rosanne Warmerdam

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid