Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mieke Roovers
Bewaar als favoriet

Mieke Roovers

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro , Boven 4000 Euro

Mieke Roovers is executive coach, lifestyle expert en heeft vele (top)managers, sporters en artiesten gecoacht. Ze heeft unieke concepten ontwikkeld om mensen te laten excelleren, zowel zakelijk als privé. Mieke verzorgt breintrainingen voor meer veerkracht, ontspanning en geluk. Ze gebruikt hiervoor onder andere muziek als medicijn voor het brein.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Fatima Moreira de Melo

Ik ging tijdens de relax-sessie van 20 naar 80 in de gemeten ontspanning.

Lionel Richie

Mieke is a very compassionate trainer. She really knows how to boost a persons’ life energy.

Princess of Thailand, Her Royal Excellency Dr. Mom Luang Rajadarasri Jayankura

Turning ancient Eastern wisdom into a practical Western lifestyle is Mieke’s special talent.

Mieke Roovers

Mieke Roovers is directeur van Top Life, executive coach en auteur van vier boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft diverse concepten ontwikkeld om mensen te laten excelleren. In haar loopbaan heeft Mieke een groot aantal begeleidingstrajecten voor de corporate wereld, topsporters en artiesten op internationaal niveau met succes afgerond.

Mieke verzorgt breintraining programma’s ‘to relax & recharge‘, zodat deelnemers veerkrachtiger worden. Ze gebruikt hiervoor muziek als medicijn voor het brein. Deelnemers gaan helemaal zen en opgeladen naar huis!

Mogelijkheden inzetbaarheid Mieke Roovers

Onderstaande sessies kunnen zowel los of als combinatie geboekt worden.

  1. Workshop Back to the feeling
    Leren ontspannen en opladen door middel van muziek, dat is het doel van deze muziekbeleving. In deze speciale muziekproeverij schotelt een live band het publiek kleine muzikale hapjes. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat meerdere, korte momenten van ontspanning een groot effect hebben op het stressniveau. Een verbeterde concentratie, verhoogde productiviteit, meer creativiteit en meer energie, kortom: een ontspannen persoon presteert beter. Dit is een unieke workshop (experience) die jullie op een leuke en speelse manier leert hoe stress op de werkvloer te reduceren. (Deze sessie kan ook zonder band geboekt worden. We bespreken graag de mogelijkheden binnen jullie budget).
  2. Relax- en recharge sessie (max. 30 personen per sessie)
    Tijdens deze sessie met silent disco koptelefoons word je binnen 20 min actief begeleidt naar een diepe ontspannen staat. Je hersenhelften worden tijdens deze sessie gesynchroniseerd om meer rust in je hoofd te krijgen. Tijdens alle sessies wordt een diepe ontspanning op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau gerealiseerd met behulp van 432hz muziek-, aroma- en lichttherapie. Deze sessie berust op 20 jaar praktijkervaring met biofeedback apparatuur die o.a. de hersenfrequentie, hartcoherentie (HRV) en spierspanning meet. De workshop wordt tevens met geavanceerde apparatuur voor breintraining uitgevoerd. Een onvergetelijke en leerzame experience.

Achtergrond Mieke Roovers

Mieke is directeur van Top Life en therapeut in de Chinese gezondheidskunde. Met Top Life zet ze zich in voor verbetering van prestaties en vitaliteit. Het is gericht op iedereen die zijn TOP potentieel wil bereiken en tegelijkertijd meer van het leven (LIFE) wil genieten. Hierbij integreert Mieke inzichten uit de Chinese gezondheidskunde in onze Westerse levensstijl. Wanneer je lekker in je vel zit, presteer je beter.

Ze heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de (luxe) lifestylebranche. Als lifestyle-expert richt ze zich op het verbeteren van de geluksbeleving op persoonlijk vlak en in de leef- en werkomgeving.

Product development
Mieke ontwikkelt tevens beauty- en lifestyleconcepten. Haar productlijn werd eerder al uitgeroepen tot ‘one of the hottest lifestyle items’ voor de Oscars door Fox TV. Ze ontwikkelde voor Rituals diverse concepten en wist dit onder de aandacht te brengen van de Hollywood sterren. Daarnaast interviewden CNN (worldwide) en E! entertainment haar als lifestyle expert voor de Oscars.

Auteur
Mieke Roovers schreef vier boeken op het gebied van lifestyle, waarvan er twee in Amerika zijn uitgekomen. “Op basis daarvan won ik in 2014 een ARWEY Awards (LA Beverly Hills). Deze prijs werd uitgereikt in Monaco aan vrouwen die de wereld met hun werk op positieve manier beïnvloeden. Dat is nog steeds mijn drijfveer.”

Geïnteresseerd in één of beide sessies van Mieke Roovers?

Willen jullie de stress op de werkvloer reduceren? Dan kan Mieke Roovers jullie hierbij ondersteunen. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Recensies

Fatima Moreira de Melo

Ik ging tijdens de relax-sessie van 20 naar 80 in de gemeten ontspanning.

Lionel Richie

Mieke is a very compassionate trainer. She really knows how to boost a persons’ life energy.

Princess of Thailand, Her Royal Excellency Dr. Mom Luang Rajadarasri Jayankura

Turning ancient Eastern wisdom into a practical Western lifestyle is Mieke’s special talent.Beschikbaarheid en informatie Mieke Roovers

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker