Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mieke Roovers
Bewaar als favoriet

Mieke Roovers

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Mieke Roovers is executive coach, lifestyle expert en heeft vele (top)managers, sporters en artiesten gecoacht. Ze heeft unieke concepten ontwikkeld om mensen te laten excelleren, zowel zakelijk als privé. Mieke verzorgt breintrainingen voor meer veerkracht, ontspanning en geluk. Ze gebruikt hiervoor onder andere muziek als medicijn voor het brein.

Capgemini

"De sessie met Mieke was leuk, inspirerend en goed voorbereid. Iedereen in de zaal kon goed meedoen en Mieke bracht nieuwe inzichten. Ze gaf bruikbare tips mee om iedere dag te gebruiken voor een minder stressvol leven."

Mieke Roovers

Mieke Roovers is directeur van Top Life, executive coach en auteur van vier boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In haar loopbaan heeft Mieke een groot aantal begeleidingstrajecten voor de corporate wereld, topsporters en artiesten op internationaal niveau met succes afgerond.

Ook ontwikkelde ze unieke concepten om mensen te laten excelleren, zowel zakelijk als privé. Haar laatst ontwikkelde product heet Recharge Pyramid, een relax- en energy boostsessie met muziek, licht, geur en beeld om je op te laden.

Mieke verzorgt breintrainingen voor meer veerkracht, ontspanning en geluk. Ze gebruikt hiervoor onder andere muziek als medicijn voor het brein. Deelnemers gaan helemaal zen en opgeladen naar huis!

Mogelijkheden inzetbaarheid Mieke Roovers

Onderstaande sessies kunnen zowel los of als combinatie geboekt worden.

1) Top Performance Training
Lange dagen maken, constant bereikbaar zijn en presteren op topniveau. De druk van buiten is groot en een mindere prestatie eist meteen z’n tol. Gezien de hectiek van alledag is de kans groot dat het ten koste gaat van je broodnodige slaapkwaliteit, werkgeluk en quality time.

Je potentieel benutten en beter worden, kan altijd vanaf het punt waar je nu in je leven staat. Middels breintraining kun je in werk en privé meer rust vinden. Zo kun je langdurig presteren en pieken op de momenten wanneer dat moet zonder op te branden. In deze lezing krijg je tools van mentale training aangereikt die topsporters gebruiken om optimaal te presteren!

Doelstelling:

  • Energiek zijn en blijven
  • Pieken op de belangrijke momenten
  • Zaken overzien om de juiste beslissingen te nemen
  • Emotionele en mentale weerbaarheid vergroten
  • Balans tussen actie en ontspanning
  • Jezelf opladen
  • Het optimale uit jezelf halen

Deze training kan aangevuld worden met een breintraining via koptelefoons.

2) Breintraining
Weg van alle dagelijkse werkstress?! Heerlijk ontspannen tijdens een relax sessie. Steeds meer prikkels door mailtjes, whats-appjes, social media en overvolle agenda’s geven zoveel stress dat we ons opgejaagd voelen en we ons hoofd niet meer leeg kunnen maken.

Wat doen we dan? Tijdens de breintraining met silent disco koptelefoons worden de hersenhelften gesynchroniseerd en de hersenfrequentie naar beneden gebracht om de energie, focus en slaapkwaliteit te verhogen. In de voorafgaande lezing leert men hoe de mind af te schakelen. Deelnemers krijgen inzicht hoe hersenfrequenties werken, praktische tips hoe het denken tot rust te brengen en wat het effect van deze sessie is op het brein.

Hoe doen we dat? 432hz muziek met speciale tonen, frequenties en beats in deze relax sessie hebben een positief effect op je brein en welzijn. Ook zorgt een speciaal geur- en lichtprogrammering voor een nog diepere ontspanning. Deze sessies berusten op 20 jaar praktijkervaring en programma’s van Top Life met biofeedback apparatuur die o.a. de hersenfrequentie, hartcoherentie (HRV) en spierspanning meet. Tijdens de relax sessies wordt een diepe ontspanning op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau gemeten.

Waarom doen we dat? Uit verschillende onderzoeken blijkt dat meerdere, korte momenten van ontspanning een groot effect hebben op het stressniveau en stressbestendigheid. Het effect van een relax of energyboost-sessie is een verhoogde productiviteit, creativiteit en vitaliteit, kortom: een ontspannen weknemer presteert beter.

3) Master your Energy
In deze workshop leer je om je energy te masteren, zodat je aan het eind van je werkdag nog energie over houdt. Het is belangrijk dat we als persoon genoeg energie hebben, dan voelen we ons energiek en blijven we gezond. Vaak verliezen we zonder dat we het beseffen veel energie in de dingen die we doen of worden we negatief beïnvloed door energie om ons heen. Hierdoor voelen we ons futloos, hebben we geen focus en doen we minder dan we zouden willen.

Bewust je energie voelen om deze te kunnen activeren, versterken en transformeren zal jouw welzijn en prestaties positief beïnvloeden. Kennis en tools hoe dit te doen krijg je in deze workshop aangereikt

Achtergrond Mieke Roovers

Mieke is therapeut in de Chinese gezondheidskunde. Met Top Life zet ze zich in voor verbetering van prestaties en vitaliteit. Het is gericht op iedereen die zijn TOP potentieel wil bereiken en tegelijkertijd meer van het leven (LIFE) wil genieten. Hierbij integreert Mieke inzichten uit de Chinese gezondheidskunde in onze Westerse levensstijl. Wanneer je lekker in je vel zit, presteer je beter.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in de (luxe) lifestylebranche. Als lifestyle-expert richt ze zich op het verbeteren van de geluksbeleving op persoonlijk vlak en in de leef- en werkomgeving.

Product development
Mieke ontwikkelt tevens beauty- en lifestyleconcepten. Haar productlijn werd eerder al uitgeroepen tot ‘one of the hottest lifestyle items’ voor de Oscars door Fox TV. Ze ontwikkelde voor Rituals diverse concepten en wist dit onder de aandacht te brengen van de Hollywood sterren. Daarnaast interviewden CNN (worldwide) en E! entertainment haar als lifestyle expert voor de Oscars.

Auteur
Mieke Roovers schreef vier boeken op het gebied van lifestyle, waarvan er twee in Amerika zijn uitgekomen. “Op basis daarvan won ik in 2014 een ARWEY Awards (LA Beverly Hills). Deze prijs werd uitgereikt in Monaco aan vrouwen die de wereld met hun werk op positieve manier beïnvloeden. Dat is nog steeds mijn drijfveer.”

Geïnteresseerd in één of meerdere sessies van Mieke Roovers?

Willen jullie de stress op de werkvloer reduceren? Dan kan Mieke Roovers jullie hierbij ondersteunen. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Fatima Moreira de Melo

"Ik ging tijdens de relax-sessie van 20 naar 80 in de gemeten ontspanning."

Lionel Richie

"Mieke is a very compassionate trainer. She really knows how to boost a persons’ life energy."

Princess of Thailand, Her Royal Excellency Dr. Mom Luang Rajadarasri Jayankura

"Turning ancient Eastern wisdom into a practical Western lifestyle is Mieke’s special talent. "

Beschikbaarheid en informatie

Mieke Roovers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid