Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Paul Rulkens
Bewaar als favoriet

Paul Rulkens

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Paul Rulkens is expert op het gebied van high performance: de techniek en wetenschap achter het moeiteloos omschakelen naar uitstekende resultaten. Hij is een bekroonde professionele spreker, schrijver, en een vertrouwd adviseur aan menig bestuur. Hij heeft al duizenden ondernemers, professionals en topmanagers op weg geholpen om hun potentie ten volle te gaan benutten.

Paul Rulkens

Hoe worden de besten onder ons nog beter? Paul Rulkens weet dat ‘meer doen’ niet langer voldoet als we ‘te veel te doen hebben’. Hij is expert op het gebied van high performance: de techniek en wetenschap achter het moeiteloos omschakelen naar uitstekende resultaten. Hij is een bekroonde professionele spreker, schrijver, en een vertrouwd adviseur aan menig bestuur.

Paul heeft al duizenden ondernemers, professionals en topmanagers op weg geholpen om hun potentie ten volle te gaan benutten. Zijn ideeën over resultaatverbetering en carrièreadviezen worden vaak omschreven als diepzinnig, contra-intuïtief, maar hoogst effectief. Zijn populairste onderwerpen zijn het geheim van doorzetten, moeiteloos innoveren, sterk leiderschap, focussen op groei en soepel samenwerken. Zijn lezingen zijn doorspekt met humor en zullen lang bij je blijven.

Onderwerpen waar Paul Rulkens over spreekt:

High Performance Leiderschap: wat je tot hier heeft gebracht, gaat je niet meer tot daar brengen.
Hoe worden de meest succesvolle mensen, teams en organisaties nog succesvoller? De sleutel voor high performance leiderschap: om anderen te kunnen leiden naar high performance, zult je echter eerst uzelf moeten leiden. In deze humoristische, fascinerende en confronterende speech laat Paul je een blik werpen in uw eigen brein, met als resultaat dat iedere toehoorder wordt geïnspireerd met hele praktische leiderschaps-ideeën om zelf nog meer gedurfde initiatieven te nemen om zo jouw organisatie succesvoller te maken dan ooit.

Deze keynote is speciaal bedoeld voor organisaties die hun medewerkers willen stimuleren tot het nemen van nog meer eigen initiatief in veranderende tijden om zo succesvoller te worden dan ooit.

High Performance Executie: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
Zakelijk en professioneel succes is voorspelbaar. Als je resultaten wilt bereiken die je nog nooit hebt gehaald, dan moet je dingen gaan doen die je nog nooit hebt gedaan. In deze populaire keynote geeft Paul de belangrijkste tegendraadse, bijna controversiële, maar zeer effectieve inzichten om high performance gedrag te vertonen en onstuitbaar op weg te gaan naar het halen van grote, ambitieuze doelen.’

Deze keynote is speciaal ontwikkeld voor iedere organisatie die onstuitbaar op weg wil gaan naar het halen van grote, ambitieuze doelen.

High Performance Innovatie: waarom de meerderheid altijd ongelijk heeft.
Innoveren is duur, kost veel tijd en brengt hoge onzekerheid met zich mee. Dit is echter een hardnekkige mythe. De meest succesvolle innovaties zijn juist snel, goedkoop en vrijwel zonder risico. In deze keynote beschrijft Paul een fascinerend, eenvoudig en bewezen proces, wat high performance innovatie toegankelijk maakt voor iedereen. Het toepassen van de ideeën uit deze speech geeft je de kans om je te onderscheiden als een giraf, omgeven door veldmuisjes.

Deze keynote is speciaal ontwikkeld voor iedere organisatie die op zoek is naar nieuwe manieren om alles te halen uit alles wat ze al hebben.

Achtergrond Paul Rulkens

Paul is van origine chemisch ingenieur en zijn werk is gebaseerd op een diep begrip van, en brede ervaring met, het praktisch toepassen van gedragspsychologische en neurowetenschappelijke inzichten in een zakelijke omgeving, maar ook en vooral op gezond verstand. Zijn populaire TED-talks worden veelvuldig gebruikt voor professionele trainingsdoeleinden over de hele wereld. Paul is auteur van het boek ‘Uitstekend’. Het boek gaat over hoge principes om uw bedrijf en carrière te versnellen.

Interesse in een lezing van Paul Rulkens of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Paul Rulkens

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid