Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik heb Karin na haar masteropleiding mogen begeleiden tijdens haar promotieonderzoek en haar leren kennen als een uiterst gedreven onderzoeker en auteur met veel oog en oor voor de dagelijkse praktijk in organisaties. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren diverse keren colleges verzorgd over organisatiecultuur, op basis van haar onderzoeksresultaten, voor vaak meer dan 100 studenten. Zij deed dat met veel verve, ontspannen en met de nodige humor, gemakkelijk switchend tussen theorie en praktijk, zodat beide inzichtelijk werden gemaakt. De evaluaties bevestigden voortdurend haar kwaliteiten als begenadigd, boeiend en enthousiast spreker.
Universiteit Utrecht / Departement Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Sprekers Neuropsychologie

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Neuropsychologie

Er is steeds meer interesse in het brein, en terecht. Wij kunnen nog zoveel leren! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en kom meer te weten over neuropsychologie.

19 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Josje Smeets Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Ellen Heuven Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Mieras Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over neuropsychologie

Het brein is ontzettend interessant en er kan heel veel over verteld worden. Of het nu gaat om verandering, gezondheid of geluk. En dat zijn nog niet eens alle onderwerpen. Voor iedere branche is er wel iets gerelateerd aan het brein. Er kan makkelijk een link gelegd worden, over het algemeen maar ook persoonlijk. Zorgen wij wel goed voor ons brein? Doordat ons brein automatisch voor ons werkt, staan we er misschien niet bij stil dat ons brein onderhoudt nodig heeft. Leer meer over hoe je dit kunt doen en wat je er voor nodig hebt. Het kan zijn dat je vaker termen als neuropsychologie en clinical neuropsychologie voorbij hebt hoort komen. Onze sprekers maken lezingen/trainingen op maat, mocht jullie meer van de no-nonsens-mentaliteit zijn en alles in begrijpbare taal willen. Dan kan dat natuurlijk. Er zijn vele sprekers, o.a. Erik Scherder, die spreken over neuropsychologie. Doordat er meerdere sprekers zijn, is er bijna altijd wel een match. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over neuropsychologie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.