Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Tijdens mijn stage bij BNR Nieuwsradio (2017) heb ik met Jörgen mogen samenwerken voor zijn radioprogramma Ask Me Anything. Het enthousiasme, de nieuwsgierigheid en de fijne manier van interviewen zijn me bijgebleven. Door de fijne samenwerking heb ik mijn eerste stappen kunnen zetten binnen de journalistiek! Jörgen is zeker een leermeester geweest voor mij. Ik hoop zeker dat onze wegen nog kruisen in de toekomst!
Puck Schmitz

Sprekers Neuropsychologie

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Neuropsychologie

Er is steeds meer interesse in het brein, en terecht. Wij kunnen nog zoveel leren! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en kom meer te weten over neuropsychologie.

17 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Lucas van Gerwen Bekijken
Bewaar als favoriet
Laura Steenbergen Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Femke Nijboer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over neuropsychologie

Het brein is ontzettend interessant en er kan heel veel over verteld worden. Of het nu gaat om verandering, gezondheid of geluk. En dat zijn nog niet eens alle onderwerpen. Voor iedere branche is er wel iets gerelateerd aan het brein. Er kan makkelijk een link gelegd worden, over het algemeen maar ook persoonlijk. Zorgen wij wel goed voor ons brein? Doordat ons brein automatisch voor ons werkt, staan we er misschien niet bij stil dat ons brein onderhoudt nodig heeft. Leer meer over hoe je dit kunt doen en wat je er voor nodig hebt. Het kan zijn dat je vaker termen als neuropsychologie en clinical neuropsychologie voorbij hebt hoort komen. Onze sprekers maken lezingen/trainingen op maat, mocht jullie meer van de no-nonsens-mentaliteit zijn en alles in begrijpbare taal willen. Dan kan dat natuurlijk. Er zijn vele sprekers, o.a. Erik Scherder, die spreken over neuropsychologie. Doordat er meerdere sprekers zijn, is er bijna altijd wel een match. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over neuropsychologie op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.