Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op 13 oktober 2011 hebben wij bij Sorgente een symposium georganiseerd. Thema van het symposium was dat je door middel van nieuwe manieren van denken en communiceren kansen kan creëren in een veranderende gezondheidszorg. Dit symposium hebben wij georganiseerd voor diëtisten. Jeff Gaspersz heeft een inspirerende voordracht 'kansdenken' gegeven, die door de groep erg enthousiast ontvangen werd. Ook was er een intermezzo waarin de gehele groep diëtisten kansrijke ideeën moest opschrijven en doorgeven door de gehele zaal. Op deze manier werden er minstens 200 ideeën verzameld; deze ideeën konden wij als Sorgente bundelen en aan de gehele groep communiceren. Kortom een erg inspirerend sessie, met dank aan Jeff! Basma Djemni, Commercieel Manager
Sorgente

Sprekers Maatschappelijk verantwoord ondernemen

HomeSprekers/Duurzaamheid/Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De meeste bedrijven willen wel aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doen of duurzaam ondernemen. Onze deskundige sprekers op het gebied van MVO leggen uit hoe je dat succesvol aanpakt.

27 Sprekers gevonden

Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Milan en Patrick van der Meulen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Walter Faaij Bekijken
Bewaar als favoriet
Sander Veenendaal Bekijken
Bewaar als favoriet
Adjiedj Bakas Bekijken
Bewaar als favoriet
Dagvoorzitter en presentator Lars Sorensen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de balans tussen People, Planet of Profit. Ofwel streven naar een optimale winst met aandacht voor het milieu en zorg voor mensen. Bedrijven ondernemen op maatschappelijk verantwoorde wijze om uiteenlopende redenen. Deze redenen variëren van lijfsbehoud of financiële winst tot klantenbinding of ideële motieven. Vaak is het een mix daarvan, wellicht ook in uw organisatie. Is die mix optimaal? MVO kan ook zorgen voor een organisatie met betrokken medewerkers, een hoge productiviteit en tevreden klanten. Met andere woorden een bloeiend bedrijf klaar voor een duurzame toekomst. Wil jij ook duurzaamheid verankeren in het DNA van jouw bedrijfscultuur? Begin vandaag en boek een veelgevraagde spreker of workshopleider op het gebied van MVO. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.