Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als iemand begrijpt hoe je business, topsport en doelen bereiken combineert, is Wim het wel. Zijn masterclass was smullen. Het is niet voor niets dat hij onderdeel was van het team dat met Delta Lloyd een gouden SponsorRing in de wacht sleepte. We hebben zelden een verhaal gehoord dat zo inspirerend is en toch zo concreet en waardevol voor ieder bedrijf.
Martijn van der Meulen - TIG Sports

Sprekers Maatschappelijk verantwoord ondernemen

HomeSprekers/Duurzaamheid/Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De meeste bedrijven willen wel aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doen of duurzaam ondernemen. Onze deskundige sprekers op het gebied van MVO leggen uit hoe je dat succesvol aanpakt.

31 Sprekers gevonden

Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Niko Roorda Bekijken
Bewaar als favoriet
Milan en Patrick van der Meulen Bekijken
Bewaar als favoriet
Ceriel Lucker Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
Sander Veenendaal Bekijken
Bewaar als favoriet
Adjiedj Bakas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen? Duurzaam of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de balans tussen People, Planet of Profit. Ofwel streven naar een optimale winst met aandacht voor het milieu en zorg voor mensen. Bedrijven ondernemen op maatschappelijk verantwoorde wijze om uiteenlopende redenen. Deze redenen variëren van lijfsbehoud of financiële winst tot klantenbinding of ideële motieven. Vaak is het een mix daarvan, wellicht ook in uw organisatie. Is die mix optimaal? MVO kan ook zorgen voor een organisatie met betrokken medewerkers, een hoge productiviteit en tevreden klanten. Met andere woorden een bloeiend bedrijf klaar voor een duurzame toekomst. Wil jij ook duurzaamheid verankeren in het DNA van jouw bedrijfscultuur? Begin vandaag en boek een veelgevraagde spreker of workshopleider op het gebied van MVO. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.