Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Abn Amro groep managers: Wij hebben de Workshop nog uitvoerig besproken. Super! Iedereen was heel blij met je komst en je uitleg. Goed idee: een Tai Chi Workshop als teamcoaching. Jack van der Meulen, Vice President ABN AMRO
Abn Amro

Incompany workshops Persoonlijke ontwikkeling

HomeZakelijke workshops/Persoonlijke ontwikkeling

Zijn jullie klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres. De ervaren workshopleiders gaan graag aan de slag met jullie team of organisatie.

29 resultaten gevonden

Feedback 2.0 - Weg met de regels Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald van der Molen - Workshop Groeien in bevlogenheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Zakelijk flirten na corona Bekijken
Bewaar als favoriet
Reflectiesessie door Drs. Hofnar Bekijken
Bewaar als favoriet
7 sleutels tot werkplezier Bekijken
Bewaar als favoriet
De omgekeerde leerweg Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Smits de Netwerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling krijgt steeds meer aandacht binnen bedrijven. Het is belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en dat er aandacht is voor persoonlijke groei. Dit is grotendeels een individueel process, maar doordit in de vorm van een workshop te doen leer je meer over elkaar. De band met het team wordt sterker doordat er tijd wordt vrijgemaakt voor elkaar. Zo kun je elkaar beter leren kennen, meer begrip creëren en elkaar helpen. Niet alleen tijdens de workshop, maar ook na afloop. Onze sprekers maken hun zakelijke workshop over persoonlijke ontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.