Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ronald heeft bij ons een inspiratiesessie verzorgd voor een groep van 35 (team)managers. Gebruikmakend van zijn ruime kennis en ervaring heeft hij ons laten kennismaken met de kracht van organisch leiderschap. Hoe kun je op een andere manier kijken naar prestaties van medewerkers? Hoe breng je het beste naar boven in je team? Tijdens deze middag wist hij ons met prikkelende vragen en oefeningen een spiegel voor te houden. Laat jij de plantjes groeien of wordt je aandacht opgeslokt door het onkruid?
Menzis

Incompany workshops Persoonlijke ontwikkeling

HomeZakelijke workshops/Persoonlijke ontwikkeling

Zijn jullie klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij deze workshop aan het juiste adres. De ervaren workshopleiders gaan graag aan de slag met jullie team of organisatie.

25 resultaten gevonden

De omgekeerde leerweg Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Smits de Netwerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
mark siegenbeek Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop communicatiestijlen Bekijken
Bewaar als favoriet
Lianne Vorstenbosch Bekijken
Bewaar als favoriet
Norbert Overvelde Bekijken
Bewaar als favoriet
Multitasken is een mythe Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling krijgt steeds meer aandacht binnen bedrijven. Het is belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en dat er aandacht is voor persoonlijke groei. Dit is grotendeels een individueel process, maar doordit in de vorm van een workshop te doen leer je meer over elkaar. De band met het team wordt sterker doordat er tijd wordt vrijgemaakt voor elkaar. Zo kun je elkaar beter leren kennen, meer begrip creëren en elkaar helpen. Niet alleen tijdens de workshop, maar ook na afloop. Onze sprekers maken hun zakelijke workshop over persoonlijke ontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.