Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

7 sleutels tot werkplezier
Bewaar als favoriet

7 sleutels tot werkplezier

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Als jij weet wat je wilt, ga je uiteindelijk gelukkig worden met wat je doet. Nu we in een razend tempo het digitale tijdperk instappen, kunnen we wel wat hulp gebruiken om routines te leren die ons laten groeien en ons succesvoller laten zijn. Carlijn en Leontine van SmartLife Academy nemen je in deze (online) workshop op hun vertrouwde enthousiaste, spetterende en soms een beetje gekke manier, mee in de 7 sleutels tot werkplezier.

Vattenfal

"De samenwerking met Carlijn verliep erg prettig, goede voorbereidingen en ruim de tijd genomen om het programma op onze deelnemers af te stemmen. Tijdens de sessie was er veel ruimte voor interactiviteit waarbij Carlijn en Leontine heel fijn met de deelnemers omgingen. De onderwerpen die opkwamen tijdens de workshop waren erg waardevol en werden door de deelnemers enthousiast ontvangen. "

7 sleutels tot werkplezier (in coronatijd)

Gemiddeld werken we in ons leven zo’n 80.000 uur. Dat komt neer op ongeveer 30% van onze wakkere tijd die we verruilen voor inkomen. Daar is niets mis mee zolang die tijd jou genoeg werkplezier oplevert en geen energievreter is. Werkplezier hebben, dat kan je beïnvloeden. We kunnen zelfs zeggen dat we onszelf verantwoordelijk mogen voelen voor ons eigen geluk. Daarvoor moeten we kijken hoe we ons werk vormgeven en hoe we dit -waar nodig- kunnen bijsturen.

Het actief vormgeven van werkgeluk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het vraagt een bepaalde mindset die we groei-mindset noemen. Door onze aandacht meer te richten op hoe het met ons gaat en hoe we ons werk doen, kunnen we gaandeweg keuzes maken die beter bij ons passen. Hierdoor halen we meer uit onszelf en vergroten we onze toegevoegde waarde.

De sessie staat bol van interactie, creatie, inzicht, inspiratie en lol. Het resultaat; meer plezier in het werk en een berg positieve energie en goede voornemens voor alle deelnemers.

De workshopleidsters

Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de re-integratiebranche, veel ervaring met het neerzetten van nieuwe concepten gericht op duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 ook bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht.

Leontine Verboon

Leontine Verboon, trainer en spreker bij SmartLife Academy nodigt je uit te zien, horen en ervaren hoe je over komt op de ander. Met reflectie op je gedrag, gekoppeld aan jouw intentie geeft zij je concrete tips om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten. Stapsgewijs, kort, duidelijk, persoonlijk en specifiek.

Interesse in de (online)workshop 7 sleutels tot werkplezier?

Wanneer we ons werk met plezier doen, heeft dit een positief effect op de vitaliteit, productiviteit, betrokkenheid en focus. Gun jij jouw medewerkers meer plezier en zingeving in hun werk? Boek Carlijn en Leontine dan nu!

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder!

 

 

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

7 sleutels tot werkplezier

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid